Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα αυτά όπως πολλάκις έχουμε γράψει πιο πάνω είναι σωστά και γνωστά και οι επιλογές όλων καλές,σε αυτό που από την αρχή έχω μια ένσταση εγώ είναι ότι όλοι οι χρήστες έχουμε μια διαδρομή μηδενός εξαιρούμενου πάνω στο ίδιο Pc.το ξανά γράφω για να γίνει κατανοητό μηδενός εξαιρουμένου.

Μπαίνει το παλικάρι και ζητάει κάποιες προτάσεις για GamPc ο καθένας μας τι θα κάνει ? θα σκεφτεί ότι αυτός ο τύπος θα δώσει 2000 και για 4 χρόνια που θα τον πάει άνετα το μηχάνημα του θα παίζει συνεχώς και μόνο παιχνίδια ? Η θα σκεφτεί ότι αφού με εμπιστεύεται και θα ρίξει τα χρήματα του ενδεχομένως στην δική μου πρόταση εγώ πρέπει να τον καλύψω όχι γι'αυτο που μου ζητάει αυτή την στιγμή μόνο,- σε αυτό θα δώσω έμφαση εννοείται-, αλλά θα τον καλύψω για όλη την διαδρομή που μπορεί να έχει αυτά τα χρόνια και που ξέρω από εμένα και τους γύρω μου ότι θα συμβεί 100% ?

Και η διαδρομή είναι λίγο πολύ γνωστή σε αυτές τις περιπτώσεις,στην αρχή θα το λιώσει στο Game,και μετά υπάρχουν και πιο επώδυνα πράγματα από αυτό που όμως σε καμιά περίπτωση ακόμα και σε αυτή του 1% δεν τα αφήνεις απ'εξω αφού μπορείς να τα καλύψεις με αυτό το ποσόν.

Πια είναι λοιπόν τα πιο επώδυνα πράγματα για τον υπολογιστή και είναι και στο προσκήνιο και όλο και ανεβαίνουν ? Ειναι το Video κ Sound editing που τα 1000δες plug in τους επιβάλουν το multitasking, είναι το της μόδας λόγω iPhone hackintosh που επιβάλει συμβατότητες, είναι αν θέλετε ακόμα και η σύγκριση με του φίλου του το Pc που όλοι εδώ χωρίς υποκρισία πρέπει να δεχτούμε ότι έχουμε μπει, είναι το να το κάνεις ακόμα και mini server αν χρειαστεί με ένα Web radio. είναι κ το μέλλον το οποίο είναι άγνωστο.

Αφού κάνεις λοιπόν σαφέστατο το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να δώσει όλα αυτά τα χρήματα για GamPc και ότι μπορεί να κάνει την ίδια ακριβός δουλειά με 1200 ευρώ γιατί ούτε την 680 δεν χρειάζεται για το σήμερα ούτε την 7950 και πάρεις το μήνυμα ότι "οκ προχώρα όχι στα 2000 που είχα πει αρχικά αλλα στα 1700" και μπορείς γιατί να μην φτιάξεις το καλύτερο δυνατόν ακόμα και με μικρή διαφορά από το επόμενο και να σπαταλήσεις τα χρήματα αυτά σε άχρηστες χωρητικότητες και υπερβολές ? Θα μου πεις εδώ και θα έχεις δίκιο η μητρική που έβαλες δεν είναι υπερβολή και θα σου πω ναι είναι αλλά μέσω αυτής της υπερβολής πέρασα το μήνυμα ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά τα χρήματα,και ήταν και πριν πάρω πίσω το επόμενο μήνυμα που είναι σαφέστερο και πιο ουσιώδες.Δηλ το "οκ κατάλαβα αλλά εξακολουθώ κ θέλω κάτι πολύ δυνατό και κόψε και 300 " Η σχέση "εντολέα - εντολοδόχου" δεν σταματάει στην αρχική ερώτηση εκεί ξεκινάει,και για να μπει ένας άνθρωπος να ρωτήσει σημαίνει ότι πέρα από αυτό που έχει στο μυαλό του και είναι η αρχική ερώτηση εσύ πρέπει να τον θέσεις και να του δώσεις και τις άλλες προοπτικές για να ολοκληρώσει την σκέψη του.

Επειδή είναι η δική μου σκέψη και μπορώ να γράφω ώρες γιατί και όλο το γεγονός με προβλημάτισε και το σκέφτηκα πάμε στο δια ταύτα.

Το καλύτερο σύστημα κατά την γνώμη μου και που είναι και πιο δοκιμασμένο και πιο γρήγορο έστω και στο ελάχιστο και που θα έχει και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και που πραγματικά μπορείς να απογειώσεις με έναν 6πυρηνο η 8πυρηνο ίσως αργότερα είναι το 2011. Μπορείς να φτιάξεις με αυτά τα χρήματα αυτό το σύστημα ? Ναι μπορώ με βοήθησε κ ο Thanos και παρτο.

Νομίζω ότι δεν είναι πολύ σύνθετη σκέψη, νομίζω ότι κάποιος που σε εμπιστεύεται για να του δώσεις αυτό το λίγο παραπάνω που ξέρεις και σε ρωτάει,αυτή ακριβώς την σκέψη θέλει να κάνεις. Τουλάχιστον αυτό θα ήθελα εγώ.

Την σκέψη την κρίνεις από εκεί και πέρα ολοκληρωμένη η σου κάνει η δεν σου κάνει δεν μπορείς να πάρεις από μια ολοκληρωμένη σκέψη ένα αδύνατο σημείο της (που σε κάθε τι ολοκληρωμένο υπάρχει) και να επενδύσεις πάνω σε αυτό αντίλογο γιατι τότε θα κάνω και εγώ το ίδιο και η συζήτηση θα είναι ατέρμονη μονότονη και το χειρότερο με αντίλογο και όχι ουσία για αυτόν που ρώτησε και αυτός που ρώτησε και θα βάλει τα χρήματα είναι και ο τελικός που καλείται να σε αξιολογήσει να σε εμπιστευτεί η να σε απορρίψει (την σκέψη σου) κανένας άλλος. Εγώ αν ήμουν κατάστημα (ίσως γι'αυτο δεν είμαι) θα ντρεπόμουν και θα νόμιζα ότι τον έκλεψα έναν άνθρωπο που ήρθε και μου εμπιστεύτηκε 1700 - 1800 ευρώ και εγώ του παρέδωσα i5.- Πρέπει να του φτιάξω κάτι ανώτερο από το δικό μου που μου στοίχισε 1500 ευρώ και όταν λέω ανώτερο εννοώ όχι μόνο σε Frames.

Όλο αυτό το έγραψα τώρα που ησύχασαν οι αντεγκλήσεις όχι για να τις ξεκινήσω ξανά απλά για να γίνει κατανοητό το κυρίαρχο ότι μια σκέψη κρίνεται μόνο ολοκληρωμένη, κατασταλαγμένη,και αυτό είναι εξέλιξη, αυτό μας πάει παρακάτω και εμάς και τον ερωτών ενδιαφερόμενο.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντο του ασ προτείνω και εγώ κατι εναλλακτικο με κατεύθυνση κυρίως στο Gaming

2X http://www.skroutz.gr/s/334572/LG-E2441V.html?keyphrase=LG-E2441V-BN+LED για να κάνει ένα ωραιότατο eyefinity με την ήδη υπάρχουσα!!

και τα παρακάτω...

post-74154-0-84279200-1336027863_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά αν θέλετε στειλτέ μου σε μηνυμα το κατάστημα απο το οποίο προέρχεται η κάθε σύνθεση.Προτείνετε ωραία πισιά(sic).Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Παιδιά αν θέλετε στειλτέ μου σε μηνυμα το κατάστημα απο το οποίο προέρχεται η κάθε σύνθεση.Προτείνετε ωραία πισιά(sic).Ευχαριστώ και πάλι.

Τις οθόνες τις πέρνεις απο οποιδηποτε καταστημα σε βολεύει και φένεται στο skroutz.

Τα υπολοιπα είναι απο το www.visionstudio.gr ... Μην σε αγχώνει που είναι Θεσσαλονικη... στις μεταφορές τους είναι πολυ σχολαστικοί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...