Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με 2 ίδια dual channel kit έχει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο αποτέλεσμα...

Δεν το ξέρω, ότι είναι ακριβώς το ίδιο σ'εμπιστυομαι όμως. αλλά θα αρχίσεις να μαγειρεύεις ? Λες έχω ένα 1000 διαθέσιμο και ξέρεις που πατάς ακριβώς κ τελειώνεις.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ατυχές παράδειγμα με τα αμάξια, το θέμα είναι ότι σε gaming οι διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα στις 2 αυτές πλατφόρμες είναι για γέλια, ενώ οι διαφορές ανάμεσα σε Ferrari και Mini Cooper όχι :P

ποια ι διαφορα για πες???20 λεπτα πχ θα κανεις να πας με την φερραρι 20 λεπτα θα κανεις και με το κουπερ.και με της δυο πλατιφορμες το ιδιο θα ειναι στο ματι.

Δημοσ.

Ωρε είναι Quad chanel αυτές για το 2011 ! (αν εννοείς αυτό).

Δεν το σχολιαζω σου απαντησαν ηδη.

Κοίτα τώρα για να καταλήξουμε κ κάπου κάποτε.Ο καθένας μας έχει δικαίωμα της άλλης άποψης όπως κ διατυπώθηκαν. Άλλο το να δικαιολογείς την επιλογή σου,και άλλο το να κάνεις κακή κριτική κ να θίγεις τον άλλον ακόμα και λάθος να κάνει.. Από χτες μας λες καλά τα λεει ο Deino γιατι προφανώς είσαστε φιλαράκια κ καλά κάνεις και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα, αλλά μόνος σου τον κατάργησες φυσικά τελευταίος και επι του ασφαλούς.. Αν γουστάρετε να ειμαστε ολοι μια παρέα και να μαθαίνουμε απο αυτό και να πηγαίνουμε παρακάτω οκ όλα καλά, αν θέλετε να παταμε +1 σε οτι κοτσάνα πει ο κολλητός μας τότε δεν βγαίνει νόημα κανένα και κυρίως για αυτόν που ρωτάει.

Φιλαρακια με τον δεινοσαυρο δεν ημαστε ετσι οπως το εννοεις,μια φορα τον εχω δει απο κοντα για να τον βοηθησω σε κατι.και μαζι με εμενα ειναι και ο stm και εμεις οι 2 ημαστε ισως τα 2 ατομα που τον εχουμε κραξει πιο πολυ απο ολους και στο θεμα του overclock και στο θεμα του διπυρηνου που προτεινει.αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.οπως βλεπεις ουτε εχουμε μαλλωσει μαζι του ουτε αυτος μαζι μας.οταν διαφωνει καποιος με εναν συνομιλητη σε μια συζητηση δεν χρειαζεται να μαλλωσουν.τα +1 δεν ξερεις ποιος τα εχει πατησει εκτος και εαν το λεει αυτος που το παταει.αλλα ετσι οπως τα λες δημιουργουνται εντυπωσεις και ειναι λαθος.Και ειμαι απο τους πρωτους σε καποια ποστ που βλεπω που οταν λεει ενα μελος (ακου τον deino αυτος ξερει),ξεκιναω την ειρωνια αλλα πιο πολυ για πλακα.).Και για να σου φυγουν οι αποριες,δεν εχω προσωπικα καποιο προβλημα με μελη απο εδω μεσα,πως θα μπορουσα αλλωστε,και εσυ εισαι ενα μελος που μου αρεσει να βλεπω να απανταει στα ποστς μελων οπως και πολλα αλλα μελη.

Εγω θα έφτιαχνα 2011 γιατι πιστεύω ειναι το πιο πλήρες, δοκιμασμένο και γιατι δεν φτάνει ο σκοπός πρέπει να έχεις κ την ψυχολογία και να μην σε τρώει να αλλάξεις κάτι μετα 2 μήνες την ψυχολογία την εχει ο i7 καλώς η κακώς.και δεν είναι ένα ψυχογράφημα είναι ότι αφού δίνει ο άλλος 1500 - 2000 να μπορεί να το χαρεί χωρίς να σκέφτεται συνεχώς το ΑΝ.

Εσυ πιστευεις.εσυ πιστευεις ομως.το ποια ειναι η πραγματικοτητα ειναι αλλο πραγμα.Το οτι δινει 2000 euros δεν σημαινει οτι πρεπει να τα δωσει ολα σωστα?ουτε οτι εαν προσωπικα του προτεινω εγω ενα συστημα με 1500 τα υπολοιπα 500 θα μπουν στην τσεπη μου.

και επανέρχομαι αν δεν σηκώνετε συζήτηση σε αυτά που προτείνετε να μας το πείτε να γράφετε μόνοι σας εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και πάλι φίλοι θα είμαστε. Δυστυχώς η θεωρία από την πράξη είχε πάντα απόσταση.

Μα φυσικα και σηκωνουν συζητηση τα παντα.δεν θελει κανεις να γραφει μονος του.και εγω που ποσταρω συχνα εχω βαρεθει να με βλεπω να πσοταρω και νοιωθω οτι στο τελος θα φαω και κραξιμο.

Φυσικά φιλικά το έχω αποδείξει από χτες και έτσι εγώ θα συνεχίσω.

Και ετσι πρεπει.

Δημοσ.

και εγω σε 2011 σοκετ θα πηγενα αν εδεινα τοσα λεφτα.ποιος ο λογος να κανεις σκοντο οταν μπορεις και θελεις να τα δωσεις ρε μαγκες τα λεφτα??ειναι σαν να μου λες μπωρο να παρω φερραρι αλλα δεν περνο γτ και το μινι κουπερ το 1970 με πηγαινει στην δουλεια.ειναι αποψης.δεν μπορεις να κρηνεις τον άλλον επειδη το βλεπει ετσι.το ιδιο θα παιζι παιχνιδια αν παρει και 8150 FX τι παει να πει τωρα δλδ??

Για πες και από που θα έκοβες...

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια ι διαφορα για πες???20 λεπτα πχ θα κανεις να πας με την φερραρι 20 λεπτα θα κανεις και με το κουπερ.και με της δυο πλατιφορμες το ιδιο θα ειναι στο ματι.

εννοώ ένα game πιάνει τα ίδια FPS είτε με τον 3570k είτε με τον 3820, το Mini Cooper δεν πιάνει τα ίδια km/h με μια Ferrari...

Δεν το ξέρω, ότι είναι ακριβώς το ίδιο σ'εμπιστυομαι όμως. αλλά θα αρχίσεις να μαγειρεύεις ? Λες έχω ένα 1000 διαθέσιμο και ξέρεις που πατάς ακριβώς κ τελειώνεις.

κανένα μαγείρεμα...

είναι σαν να μου λες ότι δεν αγοράζω τροφοδοτικό "certified για CF" επειδή θα κάνω SLI :P

• Super Moderators
Δημοσ.

τουμπανιασμένη μητρική δεν αξίζει εκτός αν κάνεις hardcore overclocking...

Rampage IV Extreme? ούτε για πλάκα...

Δημοσ.

Η μητρική είχε τον συμβολισμό της το εξήγησα από χτες που με ρώτησε ο Thanos και ήταν με υποσημείωση μην τρελαινόσαστε με αυτό, αυτή θα κόβαμε πρώτη και καλύτερη. εγώ όμως και τελειώνω εδώ, το επόμενο σύστημα μου και το λέω τελείως τίμια θα είναι σαν αυτό το μείγμα Thanos με 2011 παρεμβάσεις πιστεύω πολύ σ'αυτο κ υποκειμενικά μ'αρεσει.. και είμαι πεπεισμένος ότι τις διαφορές που έχω δει και υπάρχουν στο Hackint0sh γιατί εκεί το έχω δει μόνο,θα τις πάρω αναλογικά παντού όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα.

Δημοσ.

Όχι, δεν με κάλυψες. Γιατί έχεις χειρότερο κουτί, δίσκο με τη μισή εγγύηση, χειρότερη κάρτα γραφικών, χειρότερο τροφοδοτικό, ενώ έχεις κατεφέρει να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω.

Και όλα αυτά γιατί? Για να μην κερδίσει απολύτως τίποτα.

Η μητρική είχε τον συμβολισμό της το εξήγησα από χτες που με ρώτησε ο Thanos

Εκτός από την ψυχολογία, μπαίνουν και οι συμβολισμοί τώρα στο παιχνίδι. Ρε movie...

• Super Moderators
Δημοσ.

οκ??σε κάλυψα?

καθόλου άσχημο, απλά θα προτιμούσα 3770Κ και λίγο καλύτερο κουτί, επίσης τα 1866mhz στις RAM είναι άχρηστα...

imho το s2011 αξίζει μόνο αν σκοπεύεις να πάρεις 6core...

Δημοσ.

Όχι, δεν με κάλυψες. Γιατί έχεις χειρότερο κουτί, δίσκο με τη μισή εγγύηση, χειρότερη κάρτα γραφικών, χειρότερο τροφοδοτικό, ενώ έχεις κατεφέρει να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω.

τοτε να μην παει ουτε στον 2500κ ουτε στους ivy να παει στην amd να κερδιση ακομα ποιο πολλα σε λεφτα αφου δεν θα δει διαφορα.

Δημοσ.

Εκτός από την ψυχολογία, μπαίνουν και οι συμβολισμοί τώρα στο παιχνίδι. Ρε movie...

Τα γραπτά υπάρχουν αγορίνα μην άγχεσαι από χτες το έχω γράψει 40 φορές και με υποσημείωση στο 1ο ποστ την κόβουμε εύκολα. Όπως και τελικά έγινε και έβγαινε ένα σύστημα 2011 Thanos - Movie 1700 αν θυμάμαι καλά.

Θες να έχεις δίκιο ? οκ έχεις δίκιο σε όλα. αλλά επειδή είμαι κ κολογερος σου λέω ότι δεν πας παρακάτω έτσι.. Σκέψου το

Και γυρνάω FCB τώρα τώρα επι τόπου και τι βλέπω πρώτη μούρη ?!! Ε ρε λέω σημαδιακό !! :blink: :lol: :lol:

post-227308-0-95829800-1335801771_thumb.jpg

Δημοσ.

1) Καλό θα ήταν να προτείνουμε σε κάποιον που το ζητάει αυτό που θεωρούμε σωστό για την περίπτωση του και όχι για τη δική μας.

2)Αυτός που ρωτάει μπορεί να θέλει να ξοδέψει 2 χιλιάρικα για Gaming PC όμως οφείλουμε να του πούμε ότι δεν αξίζει...Αν πάλι επιμένει θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε τα χρήματα σωστά.

3)Καλό θα ήταν να διευκρινιστεί αν το PC που θα στήσει ο φίλος θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εργασίες όπως κάποια προγράμματα music ή video editing ή κάποια προγράμματα σχετικά με rendering ή επεξεργασία εικόνας.

4)Επίσης πρέπει να διευκρινιστεί αν ο φίλος σκέφτεται να προχωρήσει στο μέλλον σε O/C.Σημαντικό.Και να το αρνείται τώρα το O/C είναι πλέον καλή λύση για το μέλλον και όταν λέω μέλλον εννοώ όποτε βρεθεί κάποιο παιχνίδι που να του κάνει νερά με το PC που θα πάρει τώρα.Με λίγα λόγια δίνεις παράταση ζωής στο PC

Αρά: Παίρνω ως δεδομένο ότι το (3) δεν ισχύει.

Κουτί : Εδώ πρέπει να προσέξεις να πάρεις ένα ποιοτικό κουτί με καλό airflow και καλούς χώρους γιατί είναι από τα parts που αν κάνεις σωστή επιλογή θα σου μείνουν για πολλά χρόνια.

Προτείνω το Corsair 600T γιατί τα έχει όλα , είναι από καλά υλικά και χωράει τα πάντα.

http://www.skroutz.gr/s/288127/Corsair-Graphite-600T.html

Μητρική : Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας , μα κανένας λόγος να αγοράσεις μητρική 2011 socket για το gaming. Κανένας όμως. Δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα παρά μόνο να χάσεις τα λεφτά σου. Αυτήν τη χρονική στιγμή που μιλάμε ο μόνος λόγος να πάει κάποιος σε αυτό το socket είναι ο 6πύρηνος 3930. Και αυτός μόνο σε περίπτωση που ισχύει το (3).Όσοι βάζουν σε συνθέσεις με Χ79 τον 3820 το κάνουν μόνο για να λένε ότι έχουν το τελευταίο hi-end PC ή επειδή δεν ξέρουν

Πάνε σε Z77 .Asus P8Z77-V ή Gigabyte GA-Z77X-UD3H είναι οι προτάσεις μου.

Επεξεργαστής : Οτιδήποτε πάνω από τον i5-3570K δεν το χρειάζεσαι. Δε θα δεις διαφορά είτε πάρεις τον 3930 είτε τον 2600κ είτε τον 3770Κ.

http://www.skroutz.gr/s/1762520/Intel-Core-i5-3570K.html

Κάρτα γραφικών :Εδώ να μην λυπηθεις .Προσωπικά με τέτοιο μπατζετ θα έπαιρνα ή την 680 ή την 7970 αλλά δεν ξέρω σε τι αναλύσεις παίζεις. Αν παίζεις σε 1920χ1080 και κάτω και μια 7950 θα ήταν μια χαρά. Άλλα με τη μείωση της τιμής της 7970 θα σου πρότεινα αυτήν αν την βρεις 450 και κάτω. Απλά να ξέρεις αυτή τη στιγμή η 680 υπερέχει.Και με τις 2θα μπορείς να παίζεις τα πάντα full σχεδον σε όλα τα παιχνίδια...

Μνήμες : Μη δώσεις πάνω απο 100 ευρώ σε μνήμες . Και μη κάνεις το λάθος και πάρεις τύπου dominator με μεγάλες συχνότητες κτλ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ .Ειναι πεταμένα λεφτά .Βρήκα τις Corsair 100 ευρώ , πολύ καλή επιλογή . Πάντως και μι 8GB δε θα έχεις κανένα προβλήμα ποτέ.

http://www.skroutz.gr/s/300454/Corsair-Vengeance-16GB-DDR3-1600-Kit-4x4GB-PC3-12800-9-9-9-24.html

Τα υπόλοιπα θα τα γράψω εν καιρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...