Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Aν δεν την άλλαξε, είναι η δικιά μου. Το point του είναι ότι πήρα "της πλάκας" υλοποίηση 6870 και δεν έδωσα 50 ευρώ παραπανω για να πάρω την gb επί παραδείγματι. Την μητρική δεν την κρατάει κρυφή, λογικά θέλει να τονίσει ότι όλες αυτής της σειράς κάνουν για χάκιντος που είναι και το χόμπι του. Άντε, πέτα τις αλλαγές, και τις συζητάμε αύριο!
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι θυμάμαι ότι πριν ένα μήνα είχαμε τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια μητρική τον (κ) και το ΜΧ τον i7 μου τον έκαναν δώρο και το mx ήταν λάθος επιλογή. Κάρτες άλλαξα τρεις και τώρα πάω για την 4η εγώ έχω όμως και το osx που μου τριβελίζει το κεφάλι και εκεί τα Threads έχουν άλλη αξία και συμπεριφορά όπως κ το Hyper-Threading To hackintosh σου δίνει μια άλλη οπτική γενικότερα για το hardware.
fonsde Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 o hardcore gamer δεν νομιζω να ασχοληθει με hackintosh ποτε
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Υστερεί σε κάτι ως Gamer Pc ? παίζει όλα τα παιχνίδια σήμερα και των επομένων 3 χρόνων άνετα ? αν τώρα κάνει και ΟΛΑ τ'αλλα το ίδιο καλά μας χαλάει κάπου ? 2000 είπε ο άνθρωπος 2000 μπορώ να του το πάω χαλαρά. Τώρα αν το μετρήσεις αυτό το Pc θα έχει νομίζεις καμιά σχέση με όλα αυτά τα δικά μας που κυκλοφορούν ? καμία απολύτως από εκεί και πέρα τι να πούμε οτι το ταμπελακι δεν γράφει Gamer Pc και γράφει Everything Pc ? η ότι δεν είναι καλά ζυγισμένο επειδή στην xtreme έκδοση του στοιχίζει 178 ευρώ παραπάνω (με Windows) ? Ο αντίλογος για μένα είναι άδικος δεν μπορείς να κατηγορείς τον άλλο επειδή έβαλε καλύτερο επεξεργαστή από εσένα στα ίδια χρήματα σε καλύτερο LGA .Το λάθος που έχω κάνει (παραδοχή) είναι ότι δεν έβαλα την 680 εκ παραδρομής και κούρασης και έβαλα τώρα, και βρήκα και τιμή για την Noctua Εδώ σε τιμές Skroutz: Corsair Carbide Series 500R = 139,90€ Asus Rampage IV Extreme = 404,90 Intel Core i7-3820 = 277.00 Noctua NH-D14 SE2011 = 105.12 Gigabyte GeForce GTX 680 = 531.00 Corsair Vengeance Low Profile 16GB Quad Channel DDR3 Memory Kit = 132.90 Corsair Professional Series HX750W 750W 80+ Modular = 136.83 WESTERN DIGITAL CAVIAR BLACK 500GB SATA3 (x2 Raid) = 191.00 Corsair Force Series GT 120GB = 144.00 Samsung DVD-RW = 15.80 Win x64 = 102.32 Γενικό Σύνολο = 2.178 τα 178 κόβονται πάρα πολύ εύκολα από το motherbord αν όμως ο ίδιος δεν θέλει να το πληρώσει. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2012 από MoviemakerGr
chaplin1981 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλες ολες σας οι προτασεις.Θα ηθελα να γλιτωσω χρηματα οποτε θα δω απο που θα κοψω.Θεωρω οτι μια ακριβη mobo ειναι λιγο υπερβολικο και θα εστιασω σε καλη καρτα γραφικων.Θα κρινω προσεκτικα και θα διαλεξω την πιο καταλληλη συνθεση. Υ.Γ. Να ρωτησω,τι ειναι το hackintosh?
marios32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλες ολες σας οι προτασεις.Θα ηθελα να γλιτωσω χρηματα οποτε θα δω απο που θα κοψω.Θεωρω οτι μια ακριβη mobo ειναι λιγο υπερβολικο και θα εστιασω σε καλη καρτα γραφικων.Θα κρινω προσεκτικα και θα διαλεξω την πιο καταλληλη συνθεση. Υ.Γ. Να ρωτησω,τι ειναι το hackintosh? Σωστή απόφαση έκανες να μην δώσεις τόσα σε μητρική. Προτείνω και εγώ build Δεινόσαυρου και μπορείς να βάλεις 7850 για κάρτα, να κόψεις δίσκο κλπ. Τα έχουν αναφέρει παραπάνω τα παλικάρια. Hackintosh είναι είναι με λίγα λόγια τα mac περασμένα σε pc. Ψάξτο λίγο και αμέσως θα καταλάβεις.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Καλημέρα κ από εμένα (πάλι) το biuld του φίλου deino είναι απόλυτα λάθος.1879 ευρώ + 100 τα Win που δεν έχει βάλει για έναν υπολογιστή z77 είναι πέταμα χρημάτων κ μάλιστα χειρότερο από το rampage μιας και εδώ πληρώνεις (αν θέλεις) κάτι πραγματικά μοναδικό. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν συμπάθειες και εμένα μου είναι συμπαθείς πραγματικά αλλά τα 2 συστήματα έχουν τεράστια διαφορά κ καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί κ όταν υποστηρίζουμε κάτι να λέμε κ το γιατί. Τώρα στο δια'ταυτα.Το ηθικό δίδαγμα όλου αυτού είναι ότι είναι πολλά τα χρήματα. Αυτό που θέλεις μπορείς να το έχεις με πολύ πολύ λιγότερα. καλό είναι να αποκτήσεις κ εσύ μια άποψη,και όλα τα σημερινά παιχνίδια παίζουν και με μια 560 Ti Super. μείνε nVidia αφού μπορείς να διαθέσεις 50 - 70 ευρώ παραπάνω και διάλεξε επεξεργαστή αφού είσαι σίγουρος όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το μεθαύριο. Ελπίζω να βοηθήσαμε όλοι όσοι γράψαμε σε αυτό το ποστ και να μην μπερδέψαμε περισσότερο. "Υ.γ είδες που στο 3ο ποστ είχα προβλέψει οτι θα σου βάλουμε μυαλό τελικά ?
chaplin1981 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Καλημέρα κ από εμένα (πάλι) το biuld του φίλου deino είναι απόλυτα λάθος.1879 ευρώ + 100 τα Win που δεν έχει βάλει για έναν υπολογιστή z77 είναι πέταμα χρημάτων κ μάλιστα χειρότερο από το rampage μιας και εδώ πληρώνεις (αν θέλεις) κάτι πραγματικά μοναδικό. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν συμπάθειες και εμένα μου είναι συμπαθείς πραγματικά αλλά τα 2 συστήματα έχουν τεράστια διαφορά κ καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί κ όταν υποστηρίζουμε κάτι να λέμε κ το γιατί. Τώρα στο δια'ταυτα.Το ηθικό δίδαγμα όλου αυτού είναι ότι είναι πολλά τα χρήματα. Αυτό που θέλεις μπορείς να το έχεις με πολύ πολύ λιγότερα. καλό είναι να αποκτήσεις κ εσύ μια άποψη,και όλα τα σημερινά παιχνίδια παίζουν και με μια 560 Ti Super. μείνε nVidia αφού μπορείς να διαθέσεις 50 - 70 ευρώ παραπάνω και διάλεξε επεξεργαστή αφού είσαι σίγουρος όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το μεθαύριο. Ελπίζω να βοηθήσαμε όλοι όσοι γράψαμε σε αυτό το ποστ και να μην μπερδέψαμε περισσότερο. "Υ.γ είδες που στο 3ο ποστ είχα προβλέψει οτι θα σου βάλουμε μυαλό τελικά ? Προφανως σε ολες τις συνθεσεις που μου παρειχατε βρηκα αυτο που θελω.Απλα θελω να κανω λιγη οικονομια αφου μπορω.Θα ηθελα και εσυ και ο φιλος Δεινοσαυρος να μου πειτε σε private message τα καταστηματα απο τα οποια αντλησατε τις παραπανω συνθεσεις.Και παλι σας ευχαριστω ολους.
SwAToNeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ θα πρότεινα το παραπάνω απο visionstudio. Θα σε καλύψει για αρκετά χρόνια σε extreme gaming και θα σου μείνουν και λεφτά.
chaplin1981 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ειναι κι αυτη η συνθεση ενδιαφερουσα.Καποιος αλλος να πει την αποψη του για αυτη?(το καταστημα ειναι θεσσαλονικη απ'οτι βλεπω αλλα λογικα και αθηνα δεν θα δυσκολευτω ιδιαιτερα να βρω τα ιδια υλικα σε καταστημα).
SwAToNeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Θα πληρώσεις τα μεταφορικά μόνο. Εδώ θα τα βρείς λίγο πιο ακριβά. Δες με τα μεταφορικά πόσο θα σου βγεί. Το θέλεις να στο δέσει και το κατάστημα. K έκδοση του επεξεργαστή εφόσον δεν θα κάνεις OS είναι +20 ευρώ χωρίς λόγο. Ο 330 intel ssd που πρότειναι ο Δεινόσαυρος δεν είναι απο τις καλύτερες αγορές όπως επίσης και OCZ. Είχαν κάποια προβληματάκια. Βέβαια για τα λεφτά τους είναι μια χαρά αλλά εφόσον υπάρχει το budget καλύτερα λίγο πιο καλό. Case είναι κυρίως θέμα γούστου και το πόσα θέλεις να δώσεις. Όλα τα case της Corsair είναι αρκετά καλά. Δεν προτείνω το 600t γιατί πια όλοι έχουν απο ένα. Αν σου αρέσει εμφανισιακά καλύτερα πάρτο χωρίς κουβέντα. Ψύξη εκτός απο την stock θεωρώ οτι δεν θα χρειαστείς εκτός αν έχεις πρόβλημα απο θόρυβο σε extreme κατάσταση και ακούγεται περισσότερο απο την vga.
marios32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ θα πρότεινα το παραπάνω απο visionstudio. Θα σε καλύψει για αρκετά χρόνια σε extreme gaming και θα σου μείνουν και λεφτά. 232 ο spinpoint πως τον πέταξες έτσι εκεί μέσα Βάλε κάτι άλλο για δίσκο και είσαι οκ! * Όσον αφορά τους ssd καλύτερα να πας σε Crucial M4 η Samsung 830. Είναι καλύτεροι από Agility και τα σχετικά. Αν και πλέον είναι κομπλέ το firmware(είχε κάτι προβλήματα με μπλε οθόνες πρίν.)
nikos1982 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 232 ο spinpoint πως τον πέταξες έτσι εκεί μέσα Βάλε κάτι άλλο για δίσκο και είσαι οκ! * Όσον αφορά τους ssd καλύτερα να πας σε M4 η Samsung 830. Είναι καλύτεροι από Agility και τα σχετικά. Αν και πλέον είναι κομπλέ το firmware(είχε κάτι προβλήματα με μπλε οθόνες πρίν.) οι 2 κανουν τοσα οχι ο ενας.δες λιγο καλυτερα.
marios32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ναι το είδα, αλλά το θυμάμαι όταν έκανε 50 το κομμάτι και μου ήρθε ταμπλάς. Και για 2 ακριβά είναι πάλι.. δυστυχώς. Για μένα δεν αξίζει τώρα να δώσει τόσα σε δίσκο. *Αμέσως πέσατε να με φάτε όλοι.. Μια χαρά είναι η όραση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα