nikos1982 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οχι ρε συ απλα δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν τοσο ακριβες μνημες οντος δεν ειχα δει το λινκ.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 multitasking κάνουν όλοι. Εννοείς καλύτερο multitasking και μάλιστα τέτοιο που δεν θα μπορεί να κάνει καν ένας i5. Και αυτό για hardcore gaming σύστημα. Δεν συμφωνώ αλλά να το δεχτώ. Με 50 ευρώ πάνω στη σύνθεσή μου πας σε i7. Πάμε παρακάτω. Για πες μου για τα υπόλοιπα. Τι θέλεις τώρα να σου εξηγήσω την διαφορά ανάμεσα σε 2011 κ 1155 ? αν την ήξερες 2011 θα έβαζες. Εγω μπορω να ερθω να βλεπω???? :-D ontopic Να κανω μια ερωτηση.τι μνημες ειναι ακριβως αυτες οι Corsair και κανουν 500!!!ευρω??? Quad 32GB CL 10 1866 Βαλτός είσαι? Δεν τις είχα προσέξει τις μνήμες των 500+ ευρώ. Εντάξει, πλέον πείστηκα, δεν ειχε νόημα η συμμετοχή μου στο thread. Δεν μπορούμε καν να συννεονοηθούμε. Είδες που δεν διαβάζεις αλλά έχεις άποψη ? και δεν χρησιμοποιείς όλο το ποστ μου αλλά τμηματικά ? 1) "πέφτουμε εύκολα" στην τιμή 2) υπολόγισε 50% στις μνήμες δεν τις χρειάζεσαι.3) χάλασες 2000 και έφτιαξες ένα Pc ούτε καν σαν το δικό μου με καλύτερη κάρτα γραφικών.. εμένα με 2 SSD κ i7 1500 μου κόστισε.
overpower Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έχουν. το multitasking άρα κάνεις ότι θέλεις στο backround αν είναι να στήσουμε παιχνιδομηχανη η Sony το ξέρει καλύτερα. και αν μεθαύριο θέλει να κάνει video editing εγώ τι θα του πω σου χάλασα 2000 για παιχνιδομηχανη ? Δεν ειπε πουθενα οτι θελει να κανει multitasking....games θελει να παιζει. αχριστος τελειος ο 3820 που εβαλες. Μην πω και με εναν 2500 κανει την δουλεια του
nikos1982 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν ειπε πουθενα οτι θελει να κανει multitasking....games θελει να παιζει. αχριστος τελειος ο 3820 που εβαλες. Μην πω και με εναν 2500 κανει την δουλεια του αμα το παμε ετσι και με εναν fx 6xxx μια χαρα θα κανει την δουλεια του.διαφορες δεν θα δει αμα δεν κανει benches.το ξεχειλώσαμε το θεμα ελεος.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν διαφωνώ και έβγαλα GamePc με 650 ευρώ σχεδόν ίδιο με τον φίλο μου που τρωγόμαστε τώρα αλλά όταν σου λέει 2000 στην δική μου συνείδηση και γι'αυτο είμαι εδώ για να του δώσω το καλύτερο και το παραπάνω.και ας μην το ζήτησε γιατί οι ανάγκες μας αλλάζουν καμιά φορά και εσύ αν θέλεις να είσαι σωστός πρέπει να βλέπεις μπροστά. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος σκέψης. Ακόμα όμως και αυτή την φαγωμάρα - που εμένα δεν μ'αρεσει καθόλου η κριτική μεταξύ μας - αν ξέρεις να την φιλτράρεις μαθαίνεις.Και δεν βαριέσαι μπορεί να ψάξω εγώ προς το μέρος του αυτός προς το δικό μου και να μάθουμε και οι δυο από αυτό.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Για να το θέσω ευγενικά: Για να κάνεις μία σύνθεση, δεν χρειάζεται απλά να γνωρίζεις 10-15 parts και τις τιμές τους, αλλά να λαμβάνεις υπόψιν το σκοπό του συνόλου (gaming στην παρούσα) και να έχεις την ικανότητα να υπαγάγεις κάθε part στο σκοπό αυτό. Για να το κάνεις θα πρέπει να γνωρίζεις και το μερίδιο που έχει το κάθε part στην επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού. Αφού εφαρμόσει κανείς τα παραπάνω, το αποτέλεσμα θα χαρακτηρίζεται από απόλυτη ευθυγράμμιση με τον σκοπό χρησης, κριτήριο της οποίας είναι η εσωτερική του ισορροπία.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ναι βρε μπαγάσα έτσι σκέφτεσαι εσύ και καλά κάνεις στο προηγούμενο ποστ γράφω πως σκέφτομαι εγώ. γιατί ο καθένας δεν πρέπει να διατυπώσει μια διαφορετική σκέψη και ο τελικός που θα επιλέξει να είναι ο ερωτών ? τα ίδια δικά του λεφτά σχεδόν του χαλάσαμε εξάλλου !
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Άκου τον Δεινόσαυρο. Ξέρει πολύ καλά τι λέει! Μπα παναθεμα σε,με εκανες και γελασα. (Βαγγελη μην σχολιασεις ) Εχει ξεφυγει το θεμα.και σιγα ποια το Multitasking που το κανεις και με τριπυρηνο.αμαν ποια,το εχετε κανει θεωρια.Multitasking και multitasking...... 2000 euros υπαρχουν για ξοδεμα και μονο ισσοροπημενες προτασεις δεν ειναι αυτες.(βασικα του deinou ειναι αλλα σηκωνει αλλαγες).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 (βασικα του deinou ειναι αλλα σηκωνει αλλαγες). Για πες τις αλλαγές, περιμένω με ενδιαφέρον.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι η διαφορά στις υπογραφές μας είναι μοιραίο να ακολουθεί και τις προτάσεις μας.. Όπως και αν τις αναγνώσει κανείς τελικά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι θυμάμαι ότι πριν ένα μήνα είχαμε τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια μητρική
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Για πες τις αλλαγές, περιμένω με ενδιαφέρον. Βαριεμαι τωρα,αυριο Νομίζω ότι η διαφορά στις υπογραφές μας είναι μοιραίο να ακολουθεί και τις προτάσεις μας.. Όπως και αν τις αναγνώσει κανείς τελικά. Το οτι εχεις παρει τον 2700Κ και σου εχει βγει καλος δεν σημαινει οτι εχεις κανει την καλυτερη επιλογη,σωστα????αλλα μπορουσες να τα διαθεσεις τα παραπανω λεφτα και το εκανες και μπραβο σου.οπως και ο σαυρας.εχει μια φιλοσοφια γυρω απο το overclocking που οσο και να θελεις δεν αλλαζει.αλλα δεν σημαινει οτι παιρνωντας τον 2500 χωρις το Κ εκανε την καλυτερη επιλογη.(πιστευει οτι την εκανε για τον εαυτο του).οποτε ας μεινουν εξω απο το παιχνιδι οι υπογραφες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν μιλάει για τον non Κ ο movie, αυτό δεν είναι θέμα "ποιότητας". Για τη μητρική μιλάει και για την κάρτα γραφικών.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγω για υπογραφες διαβασα.ασε που την μητρικη του δεν μας λεει ποια ειναι.την κραταει κρυφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα