Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις ένα σύστημα σήμερα σε 3 μέρες θέλεις o/c σε ένα μήνα θέλεις ενδεχομένως Hackint0sh και σε 3 μήνες SLI (το ξέρει καλά και ο φίλος μας) Εγώ μέχρι να τα μάθω αυτά με σιγουριά έβαλα το ζενιθ που τα κάνει όλα και δίπλα υποσημείωση ότι πέφτουμε εύκολα . απλή σκέψη.

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις ένα σύστημα σήμερα σε 3 μέρες θέλεις o/c σε ένα μήνα θέλεις ενδεχομένως Hackint0sh και σε 3 μήνες SLI (το ξέρει καλά και ο φίλος μας) Εγώ μέχρι να τα μάθω αυτά με σιγουριά έβαλα το ζενιθ που τα κάνει όλα και δίπλα υποσημείωση ότι πέφτουμε εύκολα . απλή σκέψη.

Το ίδιο o/c θα κάνει με μία των 150 (εκτός αν πάει για παγκόσμιο ρεκόρ), επίσης θα σηκώνει hackintosh (νομίζω κάποιες gigabyte z68x), και sli παίρνουν και αυτές των 100.

Δημοσ.

Τον 2700κ τον έχω άρα ξέρω ότι και o/c να μην θέλεις πας 4,3 ανετοτατα εξου και η υδροψυξη που δεν συνηθίζω να βάζω εγώ.

Επειδή δεν πήγα όμως ivy έβαλα το ζενιθ από sandy αφού το ποσόν το είχα.580 γιατί δεν είδα ενώ υπήρχε η 590 διαθέσιμη. Τέλος πάντων το πρώτο σύστημα περιείχε το μήνυμα που έγραψα και στο πρώτο ποστ "δεν χρειάζονται αυτά τα χρήματα για να παίζεις"..γι'αυτο και το φτηνό κουτί,το μόνιτορ,τα windows.Το δεύτερο όμως είχε το μήνυμα ότι "αν το θέλεις όμως καντο σωστά και πήγαινε 2011."

Αν δεν δώσουμε το παραπάνω που θα δίναμε στον εαυτό μας γιατί να κάνουμε προτάσεις και να μην πάει στο μαγαζί ο άνθρωπος να κάνει και το παζαρακι του και το τιμολογιακι του και να φύγει ?

Το ίδιο o/c θα κάνει με μία των 150 (εκτός αν πάει για παγκόσμιο ρεκόρ), επίσης θα σηκώνει hackintosh (νομίζω κάποιες gigabyte z68x), και sli παίρνουν και αυτές των 100.

Στα μηχανήματα του μέλλοντος κάνεις Hackintosh του μέλλοντος όχι του παρελθόντος τώρα αν εσύ καταργείς την Rampage επειδή γουστάρεις πάρε τηλέφωνο την Asus και πες της το.

Δημοσ.

Έχει χαθεί η μπάλα. Δεν είναι κακό να λέμε καμιά φορά "οκ, έκανα λάθος", δεν θα σε κρίνει κανείς.

Αν παρω την ασους και τους πω "στειλτε μου μια μητρική των 400 ευρώ για να παίζω παιχνίδια" το πιο πιθανό θα είναι να μου πουν ότι τους κοροϊδεύω και να το κλείσουν. Μεγάλη εταιρία, λογικά θα έχει σοβαρότητα.

Άλλο gaming pc, άλλο pc βλαχοδήμαρχος.

Δημοσ.

Έχει χαθεί η μπάλα. Δεν είναι κακό να λέμε καμιά φορά "οκ, έκανα λάθος", δεν θα σε κρίνει κανείς.

Αν παρω την ασους και τους πω "στειλτε μου μια μητρική των 400 ευρώ για να παίζω παιχνίδια" το πιο πιθανό θα είναι να μου πουν ότι τους κοροϊδεύω και να το κλείσουν. Μεγάλη εταιρία, λογικά θα έχει σοβαρότητα.

Δεν με παρακολουθεις προχτές έκανα λάθος και είπα "συγνώμη λάθος" ήσουν εκεί.

Μην απομονώνεις η σκέψη πρέπει να είναι Wide και όχι Focus.

Δημοσ.

Μα δεν σε γνωρίζω για να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σου. Μη σου πω ότι είμαι και θετικά μάλιστα. Αλλά δεν εξηγείς καμία από τις επιλογές σου.

Το pc είναι gaming. Οι 2700Κ και 3820 δεν έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω σ αυτό το σκοπό. Ούτε η rampage. Aυτό σου λέω. Αντίθετα η 680 έχει (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι κι αυτή υπερβολική).

Δημοσ.

Έχουν. το multitasking άρα κάνεις ότι θέλεις στο backround αν είναι να στήσουμε παιχνιδομηχανη η Sony το ξέρει καλύτερα. και αν μεθαύριο θέλει να κάνει video editing εγώ τι θα του πω σου χάλασα 2000 για παιχνιδομηχανη ?

Δημοσ.

Έχουν. το multitasking άρα κάνεις ότι θέλεις στο backround αν είναι να στήσουμε παιχνιδομηχανη η Sony το ξέρει καλύτερα.

multitasking κάνουν όλοι. Εννοείς καλύτερο multitasking και μάλιστα τέτοιο που δεν θα μπορεί να κάνει καν ένας i5. Και αυτό για hardcore gaming σύστημα. Δεν συμφωνώ αλλά να το δεχτώ. Με 50 ευρώ πάνω στη σύνθεσή μου πας σε i7. Πάμε παρακάτω. Για πες μου για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Αν αποφασίσεις το δεύτερο σε παρακαλώ άσε με να το στήσω εγώ ΔΩΡΕΑΝ :lol: :wub:

Εγω μπορω να ερθω να βλεπω???? :-D :-D

ontopic Να κανω μια ερωτηση.τι μνημες ειναι ακριβως αυτες οι Corsair και κανουν 500!!!ευρω???

Δημοσ.

ontopic Να κανω μια ερωτηση.τι μνημες ειναι ακριβως αυτες οι Corsair και κανουν 500!!!ευρω???

Βαλτός είσαι? Δεν τις είχα προσέξει τις μνήμες των 500+ ευρώ. Εντάξει, πλέον πείστηκα, δεν ειχε νόημα η συμμετοχή μου στο thread. Δεν μπορούμε καν να συννεονοηθούμε.

Δημοσ.

Εγω μπορω να ερθω να βλεπω???? :-D :-D

που τις ιδες οτι κανουν 500???? για ξαναδες μια καλυτερα.

Δημοσ.

Case Coolermaster Haf 922 145.53 €

CPU Intel core i5 3570k 231,99 €

Mobo Asus P8Z77-V DeluxeΤΙΜΗ 257.38 €

Ram Corsair Vengeance 8GB DDR3 50.49 €

GPU ATI Radeon HD7970 3GB 503.22 €

PSU Corsair Power Supply 850W 164.43 €

SSD Corsair 120GB Force GT 144.93 €

HDD Western Digital 1TB Caviar Black 125.16 €

Optical Recorder Sony DVD±RW AD-7280S Dual Layer 17.70 €

CPU Cooler Cpu Cooler Noctua NH-D14 95.07 €

Σύνολο 1735.9 ευρώ

Κάθε σχόλιο δεκτό!! Και αντί για τα λεφτά της ψύκτρας μπορείς να αγοράσεις μια έτοιμη υδρόψυξη και να είσαι κομπλέ από θερμοκρασίες. Τα προϊόντα μπορείς να τα ψάξεις σε μαγαζιά της Αθήνας καθώς το vision studio είναι από Θεσσαλονίκη απλά το χρησιμοποιήσα για να σου δείξω ενδεικτικά τα πράγματα. Η τιμή δεν πιστεύω να ξεφύγει παραπάνω από το όριο και στα μαγαζιά που θα τα ψάξεις εσύ!! :-D :-D

Δημοσ.

Βαλτός είσαι? Δεν τις είχα προσέξει τις μνήμες των 500+ ευρώ. Εντάξει, πλέον πείστηκα, δεν ειχε νόημα η συμμετοχή μου στο thread. Δεν μπορούμε καν να συννεονοηθούμε.

Οχι ρε συ απλα δεν ηξερα καν οτι υπηρχαν τοσο ακριβες μνημες :unsure:

που τις ιδες οτι κανουν 500???? για ξαναδες μια καλυτερα.

519 εκτος αν εννοεις που μιλησε για 16GB συνεπως παει στα μισα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...