nikos1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 z77 σε καλυπτει? οχι δεν με καλυπτει.εμενα προσωπικά αν έδινα τοσα λεφτα θα εβαζα οτι καλύτερο μπορουσα να παρω..απλα τα πραγματα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εντάξει, βλέπω ταυτόχρονα μητρικές των 400 ευρώ (sic) με κουτί των 40 ευρώ και 500αρηδες δίσκους. Και παντού ο i7 είτε σε 1155 είτε σε 2011 σοκετ. Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως εριμμένοι, με όλο το σεβασμό. Μητρική ακριβότερη από την κάρτα γραφικών σε gaming pc? Οθόνη, ενώ έχει δηλώσει ότι έχει οθόνη? Προτείνουμε για να βοηθήσουμε ή ποστάρουμε ότι μας κατέβει? Σοβαρότης... Αναφορικά με τη σύνθεσή μου τώρα. Εννοείται ότι είναι υπερβολική αλλά είναι και το μπάτζετ υπερβολικό. Μπορεί να κόψει τόσο από το τροφοδοτικό και να πάει στο tx 650 (αφού δεν υπάρχει λογικά περίπτωση προσθήκης δεύτερης 680), να αφαιρέσει τον δεύτερο hdd (έχω βάλει δύο black του ενός ΤΒ έκαστος), να πάρει φτηνότερη ψύκτρα από την noctua και τέλος να πάει σε μια 7950 απο κάρτα γραφικών. ΥΓ. Gaming pc λέει ο ΤS, υπολόγισα με βάση το hackintosh απαντάει ο poster. Δεν την παλεύω, πάω να δω fringe.
fonsde Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 κλασικος νεοελληνας δηλαδη ( αν το ηθελες για gaming )
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ωραια δοσε εσυ 2000 ευρο πχ και βαλε μητρικη με Η61 chipset. Δλδ ή θα κάνει 400 ή 50, έτσι?
nikos1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δλδ ή θα κάνει 400 ή 50, έτσι? δεν λεω αυτο.αλλα αφου υπαρχη συγκεκριμένο ποσο γτ να μην μπει το καλυτερο αφου χωραει στο ποσο?
fonsde Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 γιατι ειναι τσαμπα λεφτα? δεν θα καταλαβει καμια διαφορα?
nikos1982 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 γιατι ειναι τσαμπα λεφτα? δεν θα καταλαβει καμια διαφορα? αποψης ειναι αυτες....μην τρολαρουμε τωρα για προσωπικές αποψης.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 δεν λεω αυτο.αλλα αφου υπαρχη συγκεκριμένο ποσο γτ να μην μπει το καλυτερο αφου χωραει στο ποσο? Το καλύτερο για ποιό σκοπό? Για gaming? Τότε θα μπει η καλύτερη κάρτα όχι η καλύτερη μητρική! Οι μητρικές των 150 ευρώ νομιζεις ότι ανατινάσσονται ή ότι αυτές των 400 δίνουν fps. Δεν μπορεί να βάζεις άκυρους επεξεργαστές και μητρικές (άκυρους με την έννοια ότι δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τους υπόλοιπους) και να κάνεις εκπτώσεις στην κάρτα γραφικών. Και ναι, σ αυτό το μπάτζετ η 580 έκπτωση είναι. Είναι άλλο να πεις "φίλε μπορείς με πολύ λιγότερα" και άλλο να αμολάς ότι να ναι.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εντάξει, βλέπω ταυτόχρονα μητρικές των 400 ευρώ (sic) με κουτί των 40 ευρώ και 500αρηδες δίσκους. Και παντού ο i7 είτε σε 1155 είτε σε 2011 σοκετ. Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως εριμμένοι, με όλο το σεβασμό. Μητρική ακριβότερη από την κάρτα γραφικών σε gaming pc? Οθόνη, ενώ έχει δηλώσει ότι έχει οθόνη? Προτείνουμε για να βοηθήσουμε ή ποστάρουμε ότι μας κατέβει? Σοβαρότης... Αναφορικά με τη σύνθεσή μου τώρα. Εννοείται ότι είναι υπερβολική αλλά είναι και το μπάτζετ υπερβολικό. Μπορεί να κόψει τόσο από το τροφοδοτικό και να πάει στο tx 650 (αφού δεν υπάρχει λογικά περίπτωση προσθήκης δεύτερης 680), να αφαιρέσει τον δεύτερο hdd (έχω βάλει δύο black του ενός ΤΒ έκαστος), να πάρει φτηνότερη ψύκτρα από την noctua και τέλος να πάει σε μια 7950 απο κάρτα γραφικών. Είναι πως λειτουργεί το μυαλό του καθενός,τι μήνυμα θέλει να περάσει μέσα από αυτό,αν είναι εραστής η σύζυγος των υπολογιστών.. Αν δεν λειτουργούσαμε έτσι θα φτιάχναμε τα ίδια.Αν πάλι νομίζεις οτι μπορείς να φτιάξεις 2000 υπολογιστή χωρίς να δώσεις όλες τις προοπτικές απλά σκέφτεσαι διαφορετικά από εμένα.όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι προτάσεις από εκεί και πέρα θέλει πάρα πολύ συζήτηση με αυτό που τελικά θα ... Πληρώσει. Οι υπολογιστές για εμένα μπορούν να έχουν και φαντασία εκτός από Hardware
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 αποψης ειναι αυτες....μην τρολαρουμε τωρα για προσωπικές αποψης. Μέχρι να τεκμηριωθεί, όχι, δεν είναι άποψη. Και τρολάρισμα είναι να σου λέει ο άλλος μπάτζετ 2000 ευρώ και gaming pc και συ να προτείνεις thermaltake commander που δεν ξέρω αν παίρνει καν την 580. Τρολάρισμα είναι να προτείνεις μητρική των 400 ευρώ όχι μόνο για gaming pc, αλλά γενικά.
fonsde Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 απο μενα το συστημα του δεινοσαυρου ειναι καλο. Αν δεν χρειαζετε τοσο storage ας κρατησει εναν wd. απο gpu εγω θα εβαζα μια 7850 (250ε) και θα την αλλαζα σε 2 χρονια πιο value απο μια 680 τωρα 500e
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Είναι πως λειτουργεί το μυαλό του καθενός,τι μήνυμα θέλει να περάσει μέσα από αυτό,αν είναι εραστής η σύζυγος των υπολογιστών.. Αν δεν λειτουργούσαμε έτσι θα φτιάχναμε τα ίδια.Αν πάλι νομίζεις οτι μπορείς να φτιάξεις 2000 υπολογιστή χωρίς να δώσεις όλες τις προοπτικές απλά σκέφτεσαι διαφορετικά όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι προτάσεις από εκεί και πέρα θέλει πάρα πολύ συζήτηση με αυτό που τελικά θα ... Πληρώσει. Οι υπολογιστές για εμένα μπορούν να έχουν και φαντασία εκτός από Hardware Αυτό λέω και γω. Είναι πώς λειτουργεί το μυαλό του καθενός. Εσύ κάνεις συνθέσεις σα να μαγειρεύεις τουρλου και γω στο μέτρο του δυνατου προσπαθώ να βοηθήσω. Δεν πέταξα απλά μια σύνθεση αλλά την υποστήριξα με επιχειρηματα. Μέχρι να κάνεις το ίδιο, δεν αποτελεί καν άποψη. period.
Thanos1972 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ακυρες τελειως επιλογες και η 580 πλεον σε αυτη την τιμη (καλα δεν εχετε δει οτι εχει βγει η 680) και η μητρικη των 400.και ο 2700Κ.ακυροτατες επιλογες. +1 στην συνθεση του δεινοσαυρου.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι θα το συζητήσω αν θέλει με τον άνθρωπο που θα το πληρώσει και όχι μαζί σου μιας και απ'οτι καταλαβαίνω ότι και να πω δεν θα καταλάβεις . Έδωσα ένα φτηνό και ένα πολύ ακριβό αλλά 2011. που ούτε καν το σκέφτηκες προφανώς. όλοι ξέρουμε πια είναι η καλύτερη κάρτα και η καλύτερη μητρική τα βάζουμε σε μια σειρά λοιπόν και το έχουμε. Εγώ θέτω τα όρια που μπορούμε να κινηθούμε με ιδέες οι οποίες πρέπει να μεστώσουν κ να κατασταλάξουν με συζήτηση. Sorry για τις προσωπικές αναφορές και εγώ σαν δεύτερο ποστ μπορούσα να μπω και να πω "μα καλά δεν σκέφτηκες το 2011" εύκολη κρητική δηλαδή αλλά δεν αναφέρθηκα στην δική σου πρόταση και ακόμα δεν το κάνω υποστηρίζω όμως την δική μου.. Ευχαριστώ. Όποιος έχει όρεξη να το συζητήσει σε π.μ παρακαλώ γιατί δεν θα επανέλθω..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μα δεν υποστήριξες την δική σου. Επίσης το πρώτο μηχάνημα δεν είναι φτηνό. Άλλο μακρυά από το μπάτζετ και άλλο φτηνό. Υποστηρίζω σημαίνει εξηγώ γιατί προτείνω το καθετί. Μπορείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα