naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εμένα πάλι μου φάνηκε εντελώς βλακεία το χτεσινό επεισόδιο.(Είδα τα τελευταία 20 λεπτά μιας και τότε τελείωσε η ταίνια που έβλεπα) Το γυρνάνε και αυτοί στην σάτιρα σιγά σιγα Ε εντάξει ήταν επειδή ήταν περίοδος εκλογών. Δεν ήταν άσχημο όμως το χθεσινό. Το 7 ήταν όμως μεγάλη χαζομάρα που σατίριζαν το Χριστό. Το ξεφτύλλισαν πραγματικά εκεί.
Dimitris1948 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ε εντάξει ήταν επειδή ήταν περίοδος εκλογών. Δεν ήταν άσχημο όμως το χθεσινό. Το 7 ήταν όμως μεγάλη χαζομάρα που σατίριζαν το Χριστό. Το ξεφτύλλισαν πραγματικά εκεί.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Αν σατίριζαν τον Μωάμεθ, τον Βούδα ή τον Δία θα το έβρισκες και πάλι χαζομάρα;
A7X. Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εμπνευσμένο από αυτό http://www.youtube.com/watch?v=LTc5P5B-5Fk http://www.youtube.com/watch?v=97z96IoqB3I
A7X. Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 γελασε κανεις με τα παραπανω βιντεο? εγώ και βασικά όλη η παρέα μου που τα βλέπουμε μπολικα μπολικα μαζί
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Παρακολουθώ τηλεόραση μόνο πριν πέσω για ύπνο και άντε αν έχει καμιά καλή ταινία. Μία φορά έτυχε να το πετύχω. Ούτε ξέρω ποιες μέρες παίζει. Ήταν όμως η πρώτη φορά που πραγματικά γέλασα. Καλά, δε δάκρυσα κιόλας, αλλά δε με θυμάμαι να έχω ξανά γελάσει σε κάτι που βλέπω στη τηλεόραση. Λίγο τα σκηνικά και μένα με χάλασαν, αλλά φθηνή παραγωγή.
naruto14 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τέλος για το ''Κάψε το σενάριο''; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σατυρική εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά και μάλιστα θα κοπεί και πιο νωρίς. Αν και δεν τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν άσχημα, στο MEGA αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στην εκπομπή στα τέλη Μαϊου Πηγή Ελπίζω να μην ισχύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα