naruto14 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τις περισσότερες κρυάδες ο παρουσιαστής τις ρίχνει... αρκετά(αν όχι όλα) είναι στημένα δεν πειράζει όμως όσο μας κάνουν και γελάμε. Μερικά που ζητάν από το κοινό για να τους πει δεν είναι στημένα. Κάποια άλλα (όπως τα μαντάτα της εβδομάδας) είναι στημένα οκ εκεί δεν γελάω τόσο πολύ. Αλλά ειδικά αυτός ο Ζήσης είναι αφασία πολύ γέλιο!
xri_ni Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Την πρωτη φορα που το ειδα μου φανηκε πολυ γελοιο...αλλα βλεποντας και αλλα επεισοδια γελαγα πολυ και προσπαθω να θυμηθω ποτε με εκανε κατι στην ελληνικη tv να γελασω τοσο(σιγουρα οχι οι σειρες των τελευταιων ετων).Ειναι σα να ειναι μια παρεα σπιτι της και να παιζει διαφορα παιχνιδια και αυτο ειναι που κανει τη διαφορα. Ολοι ειναι ταλαντουχοι ηθοποιοι,νεα προσωπα και οχι αυτοι οι λαπαδες της σοου μπιζ που μας προσπαθουν τα τελευταια χρονια να μας πεισουν οτι ειναι "σταρ". Λατρευω τον Ζηση,πολυ καλος επισης και ο Λαμπρος αλλα και ο Δημητρης.
D_N_A Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μου φαίνεται κάπως κρυόκωλο το χιούμορ του. Έχει κάποια καλά σημεία αλλα σε γενικές γραμμές το βαριέμαι. Το Αγγλικό και το Αμερικάνικο ήταν μακράν καλύτερα. http://www.imdb.com/title/tt0094580/ http://www.imdb.com/title/tt0163507/ Με το Αμερικάνικο έλιωνα στα γέλια κάθε φορά.
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Υπάρχουν μπόλικες κρυάδες, αλλά ομολογώ ότι με τα stand up του παρουσιαστή γελάω πολύ. Ειδα μολις το πρωτο επεισοδιο. Το stand up του ηταν σαν να βλεπω το weapons of self destruction (ναι ξερω ειμαι ψειρας!) Α και το whose line is it anyway > αυτο!
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μερικά που ζητάν από το κοινό για να τους πει δεν είναι στημένα. Κάποια άλλα (όπως τα μαντάτα της εβδομάδας) είναι στημένα οκ εκεί δεν γελάω τόσο πολύ. Αλλά ειδικά αυτός ο Ζήσης είναι αφασία πολύ γέλιο! δεν εννοώ αυτό ξέρουμε όλοι τι σημαίνει στημένο... τα μαντάτα είναι προφανώς πάνω σε σενάριο γιατί δεν υπάρχει κάποια μεταβλητή είναι η ηθοποιοί και λένε τα λόγια τους χωρίς να συμμετείχει το κοινό(?), όταν λέω στημένο εννοώ ότι είναι συνεννοημένοι με μερικούς από το κοινό...
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 δεν εννοώ αυτό ξέρουμε όλοι τι σημαίνει στημένο... τα μαντάτα είναι προφανώς πάνω σε σενάριο γιατί δεν υπάρχει κάποια μεταβλητή είναι η ηθοποιοί και λένε τα λόγια τους χωρίς να συμμετείχει το κοινό(?), όταν λέω στημένο εννοώ ότι είναι συνεννοημένοι με μερικούς από το κοινό... Μπορεί αλλά γιατί να το κάνουν αυτό? Μετά όσοι πάνε θα ξέρουν δεν είναι αυτοσχεδιαστική εκπομπή αλλά στημένη. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μπορεί αλλά γιατί να το κάνουν αυτό? Μετά όσοι πάνε θα ξέρουν δεν είναι αυτοσχεδιαστική εκπομπή αλλά στημένη. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. το κάνουν για να χουν σίγουρο αποτέλεσμα, δεν φαίνεται λίγο παράξενο που τόσο νέοι και άπειρη ηθοποιοί κάνουν τέτοιο γρήγορο αυτοσχεσδιασμο? που έχουν τόσο μεγάλη γνώση για οποιοδήποτε πρόκληση τους δόση το κοινό? το υπόλοιπο κοινό που να το ξέρει τι γίνετε, τελοσπάντων γέλιο έχει δεν με νιαζί που είναι στημένη
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 το κάνουν για να χουν σίγουρο αποτέλεσμα, δεν φαίνεται λίγο παράξενο που τόσο νέοι και άπειρη ηθοποιοί κάνουν τέτοιο γρήγορο αυτοσχεσδιασμο? που έχουν τόσο μεγάλη γνώση για οποιοδήποτε πρόκληση τους δόση το κοινό? το υπόλοιπο κοινό που να το ξέρει τι γίνετε, τελοσπάντων γέλιο έχει δεν με νιαζί που είναι στημένη Αφού για παράδειγμα στο παιχνίδι με την τελευταία λέξη, λένε ώρες ώρες κάτι τελείως άκυρα όπως και στην Αλφάβητο. Δεν φαίνεται να είναι στημένα αυτά. Άμα ήταν θα έπρεπε να ήταν τελείως χαζοί.
Dimitris1948 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Αφού για παράδειγμα στο παιχνίδι με την τελευταία λέξη, λένε ώρες ώρες κάτι τελείως άκυρα όπως και στην Αλφάβητο. Δεν φαίνεται να είναι στημένα αυτά. Άμα ήταν θα έπρεπε να ήταν τελείως χαζοί. ο στόχος του στημένου είναι να μην φαίνεται ότι είναι στημένο... αν δεν κανένα και καμια πατάτα τότε όλοι τους έπαιρναν χαμπάρι
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ο στόχος του στημένου είναι να μην φαίνεται ότι είναι στημένο... αν δεν κανένα και καμια πατάτα τότε όλοι τους έπαιρναν χαμπάρι Δεν ξέρω τι να σου πω... Πάντως μερικά κάνουν μπαμ πως είναι αυτοσχεδιασμοί.
nikolas16 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η αστειοτερη εκπομπη στην ελληνικη τηλεοραση ειδικα η ατιρα στους γερμανους!
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Η αστειοτερη εκπομπη στην ελληνικη τηλεοραση ειδικα η ατιρα στους γερμανους! http://qkme.me/3p1oj4
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ωραίο και το σημερινό επεισόδιο! Άντε να συνεχίσουν τα παιδιά την καλή δουλειά να έχουμε να γελάμε!
D_N_A Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Εμένα πάλι μου φάνηκε εντελώς βλακεία το χτεσινό επεισόδιο.(Είδα τα τελευταία 20 λεπτά μιας και τότε τελείωσε η ταίνια που έβλεπα) Το γυρνάνε και αυτοί στην σάτιρα σιγά σιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα