ondine Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Βρήκα κάτι. Έχω καταφέρει να προκαλέσω επανεκκίνηση αλλά δεν έχω καταλάβει την αιτία. Κάθε φορά που κολλά το Skyrim, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει κι ο υπολογιστής. Επειδή έχω φορτώσει πολλά mods στο παιχνίδι, καμμιά φορά υπάρχουν conflicts και κρασάρει. Στην προσπάθειά μου να βρω το ένοχο mod μπαινοβγαίνω κι έχω πολλά ctd και freezes. Αν γίνει πάρα πολλές φορές, κολλά όλο το σύστημα. Είναι κάπως παράξενο, δεν κολλά την ώρα που τρέχει το Skyrim. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, που μπορεί να οφείλεται; Έχω και δύο minidumps αλλά με 0x0124 δε λένε τίποτα.
ondine Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, φαίνεται πως έχω κάτι παράξενο. Ενώ δεν έχω o/c, βλέπω κάτι vcore στα 1,46V! Δεν ξέρω τι ακριβώς defaults έχει αυτό το bios, θα προσπαθήσω να τα βάλω με το χέρι (δεν έχω πειράξει και ποτέ μου τάση). Τώρα γιατί μόνο με το Skyrim παρουσιάζεται το πρόβλημα κι όχι με τα stress tests ένας θεός ξέρει. Το ψάχνω.
ondine Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, νέα. Νομίζω. Άσχετο το vcore. Δοκίμασα undervolt, setup defaults, το πρόβλημα παραμένει. Αλλά παραμένει μόνο όταν παίζω Skyrim. Κι όχι καθώς παίζω (θα το είχα καταλάβει από την αρχή τότε) αλλά αργότερα, ακόμα και μετά από cold boot (εκεί μπερδευόμουν). Έκανα format. Έβαλα μόνο updates, mse και skyrim. Δοκίμασα διάφορους catalyst. Είμαι 99% σίγουρος πως εκεί είναι το θέμα, έβαλα από τη σελίδα της Asus εκείνο που είχα πριν αρχίσουν τα προβλήματα και φαίνεται εντάξει. Τώρα γιατί δεν έβγαινε με το uninstall να βάλω όποιον θέλω χωρίς format, δεν ξέρω. Θα συνεχίσω τις δοκιμές, δεν μπορώ να χωνέψω πως ένα ζωντανό παιχνίδι παρουσιάζει προβλήματα σε όλο το σύστημα με όλους τους φετινούς drivers! Κάτι είχε γίνει με το ΑΑ, υποτίθεται οι 12,3 το έφτιαξαν. Εγώ όμως δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Για κάποιο λόγο ό,τι έφτιαξε στον υπόλοιπο κόσμο κόντεψε να κάψει την 6850 μου!! Το παρατήρησα στο NBA2k11 αλλά δεν έδωσα σημασία επειδή ήταν visual glitch. Στο Skyrim γίνεται χαμός. Τα άλλα όλα (μέχρι και Furmark) δουλεύουν. Τα χάπια μου...
ondine Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Άκυρο κι αυτό. Ούτε καν έχω βάλει Skyrim κι ο υπολογιστής κολλάει και κάνει επανεκκινήσεις. Μιλάμε για fresh windows install, μέχρι και το .iso ξαναπήρα (εννοείται από τη σελίδα της MS). Βρήκα κάτι άλλο τώρα, την τάση των μνημών. Στη σελίδα της Asus καθώς και της Kingston, λέει πως αυτή μνήμη δουλεύει στα 1,65V ενώ το auto στο BIOS τη βάζει στα 1,5V. Αν αυτό ήταν όντως το πρόβλημά μου, δε θα το έδειχνε στο memtest; Το έχω τρέξει πολλές φορές για πολλές ώρες. Γενικά, έχουμε καμία άλλη δοκιμή να κάνω; Έκανα τα diagnostics της WD σε ένα παλιό χαλασμένο δίσκο και δε μου έδειξαν σφάλμα, έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για όλα αυτά τα τεστ που κάνω στο hardware.
ondine Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Έχω νέα. Έχουν σταματήσει οι επανεκκινήσεις αλλά τώρα παρουσιάζονται κολλήματα. Συνήθως γίνονται μετά από cold boot (πχ το πρωί). Αυτό δείχνει τροφοδοτικό, έτσι; Πάντως το large FFT του prime95 τρέχει άνετα για πάνω από μία ώρα. Πήγα να ξαναβάλω τους drivers και μόλις φτάνω στης μητρικής πέφτει bsod (ή κολλά το σύστημα). Αυτή δεν ξέρω πως να τη δοκιμάσω. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Το παρακολουθεί κανείς αυτό το topic; Δεν κάνω bump, δίνω νέα στοιχεία εδώ και καιρό αλλά δεν παίρνω πια απάντηση
alan2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Απο προσθαφαιρεση πρρογραμματων βγάλε οτι γραφει ΑΤΙ. Το λέω γιατι είχα πρόβλημα με επανεκκινήσεις στην εκκινηση, και ετσι προς το παρον σταμάτησαν τα reset.
ondine Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου, αλλά μέχρι και λειτουργικό σύστημα έχω αλλάξει. Φαίνεται πως είναι κάτι στο hardware, έχω φτιάξει άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα