pgezerlis Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλημέρα, ήθελα να ακούσω την γνώμη σας για το παρακάτω θέμα. Πρόσφατα νοίκιασα ένα PEUGEOT 206 στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης από την SIXT. Στην επιστροφή για την παράδοση, ενώ πήγαινα με 120km/h στην Εγνατία Οδό, πήγα να κατεβάσω το σκίαστρο και έπεσε αυτό το χαρτόνι και σφηνώθηκε για 1-2 δευτερόλεπτα στα γυαλιά ηλίου μου: Φυσικά πήγα να χάσω τον έλεγχο, κτλ - αλλά όλα καλά στο τέλος. Η όλη εμπειρία μετά από την SIXT, αφού παραπονέθηκα στο counter επιστροφής, έστειλα tweets, έγραψα στο FB μου κάνωντας mention SIXT Hellas & SIXT International, ήταν - επιεικώς - Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η. Περιγράφω με screenshots στο blog αυτό για social media, ακριβώς τι έγινε με την SIXT: SIXT fails. Θα με ενδιέφερε να μου πείτε αν νομίζετε ότι είμαι υπερβολικός που επέμενα να μου ζητήσει συγγνώμη η εταιρία (για να μην παρεξηγηθώ όχι οποιαδήποτε αποζημίωση, απλά μία συγγνώμη) και αν είχατε αντίστοιχες εμπειρίες από την SIXT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Θεμα εκ του μη οντος, κατα τ'αλλα διαφημιση blog approved. Κι αυτο το μου σφηνωθηκε αυτο το μαντζαφλαρι αναμεσα στα ματια και τα γυαλια μου κανει λιγο απο ματριξ με το συμπαθειο κιολας. Πως καταφερε και χωρεσε με τετοιο πλατος/μηκος μεσα σε 1 φακο? Οδηγας με το κεφαλι κολημενο στο τζαμι για να ειναι τα ματια στο ιδιο σημειο με αυτο του σκιαστρου? Και διαβαζοντας την ιστορια ολη μολις ειδα αυτο επιασα το νοημα: Αυτό ήταν το 2ο fail της εταιρίας, όπου δεν έδειξε την παραμικρή έννοια για τον πελάτη της, να τον αποζημιώσει έστω με ένα “μην γεμίσετε το ντεπόζιτο, σας το κάνουμε δώρο εμείς για την ταλαιπωρία” ή κάτι τέτοιο. Που το εχει που το παει ο Ελληνας καθε τι που του συμβαινει, εκει καταληγει...Αποζημιωση επειδη επεσε το χαρτονι απτο σκιαστρο. Επισης σε οτι ρωτας, ναι μου φαινονται παρα πολυ υπερβολικα ολα αυτα που εκανες στο χωρο του Διαδικτυου/blogs/forums/social media με αφορμη ενα χαρτονι που δεν σταθηκε στη θεση του. Αν οι προθεσεις σου ηταν αγνες καταγγειλε στην αρμοδια υπηρεσια οτι βαζουν τα χαρτονια σε επικινδυνη θεση για τον οδηγο. Τα "επρεπε να μου γεμισουν το ντεποζιτο της βενζινης" και τα social media δεν βλεπω τι ωφελος και πως μπορουν να με προστατεψουν σαν μελλοντικο ενοικιαστη. Aρα οσα fail και να εχει η SIXT κατα τη γνωμη τη δικη σου, εσυ εχεις ενα σημαντικο fail κατα τη δικη μου γνωμη. Οτι ανακινεις ολη αυτην την ιστορια για ιδιον ωφελος, εστω και ηθικο επειδη δε σε πηρανε στα σοβαρα απο τη SIXT (και πως να παρουν στα σοβαρα πελατη που παει να διαμαρτυρηθει με αυτον τον τροπο για ενα χαρτονι που δεν εμεινε στο σκιαστρο...) ΥΓ. Παντα με το συμπαθειο, η ρεαλιστικη ιστορια πρεπει ναναι κατι τετοιο: Ανοιξες το σκιαστρο, επεσε οντως το χαρτονι, καπου μεταξυ τιμονιου και ποδιων σου, σαστισες, το μαζεψες και μετα σκεφτηκες "τι θα γινοταν αν ειχε πεσει στα ματια μου? Θα ειχα σκοτωθει. Θα παραπονεθω μεχρι τελους". Τωρα αν οδηγας με το κεφαλι κολημενο στο τζαμι τοτε ναι, παιζει να σου συνεβη καπως ετσι το σκηνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 έστειλα tweets, έγραψα στο FB μου κάνωντας mention SIXT Hellas & SIXT International Α εσύ το πήρες πολύ σοβαρά το θέμα. Unlike την σελίδα τους αμέσως. ΥΓ. Παντα με το συμπαθειο, η ρεαλιστικη ιστορια πρεπει ναναι κατι τετοιο: Ανοιξες το σκιαστρο, επεσε οντως το χαρτονι, καπου μεταξυ τιμονιου και ποδιων σου, σαστισες, το μαζεψες και μετα σκεφτηκες "τι θα γινοταν αν ειχε πεσει στα ματια μου? Θα ειχα σκοτωθει. Θα παραπονεθω μεχρι τελους". Και χωρίς συμπάθιο, έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Στην επιστροφή για την παράδοση, ενώ πήγαινα με 120km/h στην Εγνατία Οδό vs just for fun(δεν χρειαζετε να γραψει καποιος οτι δηθεν ετρεχες κτλ) νομιζω σε μια χωρα σαν την αμερικη ανετα καναν μηνυση τοσο το κρατος που ο ιδιος παραδεχεται οτι πηγαινε με +20κμ απο το οριο ταχυτητας αλλα και το παληκαρι που του επεσε ενα χαρτι πανω του και του απεσπασε την προσοχη.Εδω δεν παιζει τιποτα απο τα 2 οποτε ειναι μια αντιστοιχη περιπτωση.διαλεγετε και παιρνετε @geserlis ενταξει εχουν μια σελιδα με 200friends λες να τους πειραξει το trust που αναφερεις ? που κολαει η lion-peugeot και την αναφερεις?!!!επειδη τους πουλησε αμαξια?!σε τι θα βοηθουσε ενα τετοιο share?σπαμμερς γινατε ολοι. θα χρησιμοποιησεις το free voucher? κατα βαθος θα ηθελες μια επαγγελματικη συνεργασια με την εταιρια....ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα