Billar4s Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Λοιπόν η πρώτη δεν είναι overclocked και η 2η είναι.Το θέμα είναι ποια θα διαλέγατε από τις 2,ρωτάω γιατί ενώ της MSI δεν είναι overclocked είναι ποιο ακριβή.Λέτε μόνο ονόματος να είναι αυτό;
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Γιατί η σύγκριση είναι ανάμεσα στην καλύτερη ίσως εταιρία και στην χειρότερη ίσως εταιρία υλοποιήσεων..
Thanos1972 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ενταξει,δεν την λες και καλυτερη εταιρια την msi.ουτε χειροτερη την sapphire.εξαρταται το μοντελο που θα επιλεξεις.οπως το ειπες,υλοποιησεων.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ενταξει,δεν την λες και καλυτερη εταιρια την msi.ουτε χειροτερη την sapphire.εξαρταται το μοντελο που θα επιλεξεις.οπως το ειπες,υλοποιησεων. Εξου κ τα ίσως.. υπάρχει χάσμα ανάμεσα όμως σε αυτές τις 2.
Billar4s Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δηλαδή MSI θα διαλέγατε ε λόγω καλύτερης υλοποίησης;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μια χαρά είναι και οι δύο υλοποιήσεις. Διαλέγεις με βάση ποιά έχει την μεγαλύτερη εγγύηση και με το ποιά είναι έστω και λίγο φτηνότερη. Το -εξαιρετικό κατά τα άλλα- σύστημα της msi θα σου προσφέρει ίσως κάτι παραπάνω αν σκοπεύεις να κλοκάρεις την κάρτα στα όριά της. Ειδάλλως, ίδιες είναι οι κάρτες. Εξου κ τα ίσως.. υπάρχει χάσμα ανάμεσα όμως σε αυτές τις 2. Κανένα χάσμα δεν υπάρχει. Εκτός αν θέλει να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ o/c με αέρα. Γιατί η σύγκριση είναι ανάμεσα στην καλύτερη ίσως εταιρία και στην χειρότερη ίσως εταιρία υλοποιήσεων.. Τα θες και τα λες?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το ότι έχεις αγοράσει Saphire δεν τις καθιστά καλύτερες κάρτες.. Υπάρχει σχετικό section με τα συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα προβλήματα τους.. όποιος θέλει τα βλέπει όποιος πάλι δεν θέλει δεν τα βλέπει .. Υπενθυμίζω ότι εγώ έχω Gigabyte αλλά πολύ θα ήθελα μια MSI. Δηλαδή MSI θα διαλέγατε ε λόγω καλύτερης υλοποίησης; Αν δεν σ'ενδιαφερει το o/c πας εδώ κατά την δική μου γνώμη. > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28497&cat=5 που εμένα από τις 3 θα ήταν και η τελική μου επιλογή. Αλλιώς ψάχνεις την ίδια του παρακάτω review Winforce που είναι και ο/c Προς κάθε ενδιαφερόμενο > http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/53456-gigabyte-hd-7950-windforce-msi-hd-7950-twin-frozr-iii-review.html
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το ότι έχεις αγοράσει Saphire δεν τις καθιστά καλύτερες κάρτες.. Υπάρχει σχετικό section με τα συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα προβλήματα τους.. όποιος θέλει τα βλέπει όποιος πάλι δεν θέλει δεν τα βλέπει .. Υπενθυμίζω ότι εγώ έχω Gigabyte αλλά πολύ θα ήθελα μια MSI. Kαμία σχέση. Υπάρχει και θέμα για το υπέροχο σύστημα ψύξης της gigabyte που σταμάτησε να λειτουργεί. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν είναι καλές γενικά? Για όλα τα parts θα ωρεις προβλήματα αν ψάξεις. Το θέμα τίθεται ως εξής: α) Έχει καλύτερο σύστημα ψύξης η msi? Ναι. β) Χρειάζεται αυτό το σύστημα ψύξης όταν παίζει στοκ η κάρτα? Όχι. γ) Χρειάζεται αν κλοκάρει λίγο την κάρτα? Όχι. δ) Θα υπάρξει στην πράξη διαφορά? Όχι. Αυτά είναι facts. Όπως fact είναι και το ότι η sapphire δεν είναι η χειρότερη εταιρία της αγορας. Αυτά τα ολίγα.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ένα θέμα υπάρχει και για Gigabyte ένα για Msi και 6ε2724732545643245254 για Saphire. Αυτό είναι ένα και μόνο ένα Fact,μιας και πάνω απ'ολα πρέπει να δουλεύει. Δεν είπα χειρότερη είπα ίσως η χειρότερη. Εδώ υπάρχουν 2 δεδομένα 1 ότι είναι η άποψη μου,2 ότι τα thread με τα προβλήματα είναι εδώ στο Insomnia και τα βρίσκει κανείς πολύ πολύ εύκολα αν θέλει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Πάμε μία τελευταία να δούμε αν θα επικρατήσει η λογική. Η φτηνότερη msi 7950 κοστιζει 485 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/444304/MSI-R7950-Twin-Frozr-3GD5-OC.html Η φτηνότερη sapphire 7950 κοστίζει 420 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/430385/Sapphire-Radeon-HD-7950-OC-3GB.html?keyphrase=Sapphire+7950+OC Και όλα αυτά όταν η 7970 κοστίζει 452 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/422576/Sapphire-Radeon-HD-7970-3GB.html Ερώτημα: Υπάρχει ένας λογικός άνθρωπος (δεν μιλάω για extreme o/c κτλ, εκεί μπαίνουν άλλες ανάγκες) που θα αγοράσει την 7950 35 ευρώ ακριβότερη από την 7970????? ΥΓ. Οι τιμές δεν είναι από pixmania. Γι αυτό ακριβώς δεν έχουν νόημα τις περισσότερες φορές αυτές οι υλοποιήσεις. Γιατί με τα λεφτά που ζητάνε παίρνεις το επόμενο μοντέλο κάρτας. Όπως και συ με λίγα ακόμα χρήματα έπαιρνες 560ti αντί της gigabyte 6870 με το μπάνικο σύστημα ψύξης που σου είναι παντελώς άχρηστο ακόμα και αν κλοκάρεις τη συγκεκριμένη. Επίσης αφήνω ασχολιάστο το γεγονός ότι με την καλή σου υλοποίηση έχεις 45 idle στην κάρτα όταν εγώ με την ίσως χειρότερη εταιρία της αγοράς έχω 35...
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αυτό είναι σωστό αλλά είναι ένα άλλο ερώτημα. π.χ εγώ για Hackintosh μπορεί να θέλω την 50 κ όχι την 70 τότε θα διαλέξω την καλύτερη. Εμείς ότι αγοράσαμε, αγοράσαμε. από εκεί και πέρα κάνουμε προτάσεις και ο άνθρωπος - ενδιαφερόμενος θα αποφασίσει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αυτό είναι σωστό αλλά είναι ένα άλλο ερώτημα. π.χ εγώ για Hackintosh μπορεί να θέλω την 50 κ όχι την 70 τότε θα διαλέξω την καλύτερη. Εμείς ότι αγοράσαμε, αγοράσαμε. από εκεί και πέρα κάνουμε προτάσεις και ο άνθρωπος - ενδιαφερόμενος θα αποφασίσει. Σωστά τα λες αλλά ας διευκρινίσει αν θέλει hackintosh. Αλήθεια έχει σχέση το hackintosh με την υλοποίηση? Δεν ξέρω, ρωτάω επειδή είσαι γκουρού του θέματος. Βασικά αυτό είναι το κύριο ερώτημα. Και ξέρεις γιατί στο λέω? Γιατί πάνε μερικοί και παίρνουν πχ. κάτι 6850 με κορυφαία συστήματα ψύξης και τις πληρώνουν 200 ευρώ. Είναι αγορά αυτή? Φιλικά πάντα.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι αν εξαιρέσεις ότι είσαι λίγο τσιγκουινακος στις υλοποιήσεις σου είσαι πολύ καλό παιδί και ξέρεις πράγματα και ενδιαφέρεσαι πραγματικά.(Αυτό για το φιλικά) Μπορεί να συμβεί και αυτό ναι.αν και αν παίζει η σειρά 79xx παίζουν οι περισσότερες από αυτή.(αυτό για το Hackint0sh)
ColdFusion Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Η sapphire έχει 2 χρόνια εγγύηση η msi 3. Εγώ προσωπικά θα αγόραζα την ποιο φθηνή . Η διάφορα τιμής δεν είναι αναλογική με την απόδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα