Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ FJ amilo pi2530 με win vista home premium 32 bit και δεν κάνει τερματισμό λειτουργίας.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

όπως πάντα πατάω τερματισμός λειτουργίας

ε κλασσικά λέει αποσύνδεση και μετά τερματισμό λειτουργίας. Όμως ποτέ δεν κλίνει. Συνεχίζει να λέει τερματισμό λειτουργίας για πάντα.Τι να κάνω???? :shifty: :cry:

Δημοσ.

Με Vista πάλι καλά που δουλεύει.. Φίλε μου απ'οτι εγώ καταλαβαίνω θέλει μια συντηρησουλα το μηχανάκι σου.. και Βιος Update θα θέλει,και φυσιματακι καλό θα θέλει και Win 7 θέλει σίγουρα για να το χαρείς κ λίγο, γιατί με τα Vista ότι δουλεύει σημαίνει ότι είναι καλό..

Δημοσ.

Κάποιος που να με βοηθήσει και να μην μου πει τις μαλακίες που λέει ο από πάνω;;;

Δημοσ.

Τις ίδιες μ@λ@κιες θα σου πουν με αλλά λόγια,απλά εγώ πάω κατ'ευθειαν στο δια 'ταυτα.. Πρόσεξε όμως γιατί το computer σου στο τέλος θα πεθάνει και δεν θα έχει γνωρίσει τι είναι κανονικά Windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις ίδιες μ@λ@κιες θα σου πουν με αλλά λόγια,απλά εγώ πάω κατ'ευθειαν στο δια 'ταυτα.. Πρόσεξε όμως γιατί το computer σου στο τέλος θα πεθάνει και δεν θα έχει γνωρίσει τι είναι κανονικά Windows.

Σκάσε και αντι να λες μαλακίες βοήθησέ με

και τα vista μια χαρα είναι :angry:

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σκάσε και αντι να λες μαλακίες βοήθησέ με

και τα vista μια χαρα είναι :angry:

Λοιπόν backup και επανεγκατάσταση των Vista αφού κάνεις format τον δίσκο σου είναι η λύση. Για κάτι πιο απλό, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ιντερνετ πριν το κλείσεις, καμιά φορά κάνουν update antivirus.

Δημοσ.

Λοιπόν backup και επανεγκατάσταση των Vista αφού κάνεις format τον δίσκο σου είναι η λύση. Για κάτι πιο απλό, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ιντερνετ πριν το κλείσεις, καμιά φορά κάνουν update antivirus.

εντάξει δούλεψε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...