Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Έχω ένα λάπτοπ FJ amilo pi2530 με win vista home premium 32 bit και δεν κάνει τερματισμό λειτουργίας. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ όπως πάντα πατάω τερματισμός λειτουργίας ε κλασσικά λέει αποσύνδεση και μετά τερματισμό λειτουργίας. Όμως ποτέ δεν κλίνει. Συνεχίζει να λέει τερματισμό λειτουργίας για πάντα.Τι να κάνω????
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Με Vista πάλι καλά που δουλεύει.. Φίλε μου απ'οτι εγώ καταλαβαίνω θέλει μια συντηρησουλα το μηχανάκι σου.. και Βιος Update θα θέλει,και φυσιματακι καλό θα θέλει και Win 7 θέλει σίγουρα για να το χαρείς κ λίγο, γιατί με τα Vista ότι δουλεύει σημαίνει ότι είναι καλό..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κάποιος που να με βοηθήσει και να μην μου πει τις μαλακίες που λέει ο από πάνω;;;
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τις ίδιες μ@λ@κιες θα σου πουν με αλλά λόγια,απλά εγώ πάω κατ'ευθειαν στο δια 'ταυτα.. Πρόσεξε όμως γιατί το computer σου στο τέλος θα πεθάνει και δεν θα έχει γνωρίσει τι είναι κανονικά Windows.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τις ίδιες μ@λ@κιες θα σου πουν με αλλά λόγια,απλά εγώ πάω κατ'ευθειαν στο δια 'ταυτα.. Πρόσεξε όμως γιατί το computer σου στο τέλος θα πεθάνει και δεν θα έχει γνωρίσει τι είναι κανονικά Windows. Σκάσε και αντι να λες μαλακίες βοήθησέ με και τα vista μια χαρα είναι Επεξ/σία 29 Απριλίου 2012 από Επισκέπτης
pafrag Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Σκάσε και αντι να λες μαλακίες βοήθησέ με και τα vista μια χαρα είναι Λοιπόν backup και επανεγκατάσταση των Vista αφού κάνεις format τον δίσκο σου είναι η λύση. Για κάτι πιο απλό, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ιντερνετ πριν το κλείσεις, καμιά φορά κάνουν update antivirus.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Λοιπόν backup και επανεγκατάσταση των Vista αφού κάνεις format τον δίσκο σου είναι η λύση. Για κάτι πιο απλό, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ιντερνετ πριν το κλείσεις, καμιά φορά κάνουν update antivirus. εντάξει δούλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα