poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ελα μανια με αυτο με τα Pop corn.ψεμα ειναι.το Pop corn για να γινει θελει πανω απο 100+ βαθμους λαδι η βουτηρο.αν το κινητο εβγαζε τετοια θερμοκρασια θα εσκαγε το κεφαλι η θα καιγοταν.δεν θελει μυαλο.
Livas Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλα τωρα σοβαρα πιστευετε γενικα αυτες τις ερευνες ..?! οτι κανουν κακο η δεν κανουν κακο ..?! εδω τα εχουν βγαλει ολα βλαβερα ...! αν ειναι και οταν βγαινουμε εξω να φοραμε μασκες οξυγονου γιατι και ο αερας ειναι χαλια ...! εγω δλδ που μες το δωματιο μου ειμαι με ρουτερ και wifi N+ παντα ανοιχτο.. ποντικια/πληκτρογια ασυρματα.. και χιλια 2 ακομα ασυρματα που τα εχω ολα .. το κινητο μου παντα το wifi ανοιχτο στο σπιτι και παντα μαζι μου... κοιμαμαι/ξαπλωνω/βλεπω ταινια το κινητο φορτιζει με το Wifi παντα ανοιχτο διπλα στο μαξιλαρι μου...! και δεν καταλαβαινω τιποτα...! δλδ πως σας πιανει πονοκεφαλους μερικους και τετοια ...?! εγω τα θεωρω υπερβολικα ολα αυτα . . .! οπως και για το καπνισμα που αναφερθηκε... ουτε αυτο το θεωρω ιδιαιτερα βλαβερο ... τουλαχιστον οχι οσο το παρουσιαζουν...! αμα "ψηνομασταν" τοσο ευκολα .. τωρα τα νεκροταφεια / τρελαδικα θα ηταν πληρες ...!
oldnew Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Εγω αυτό που ξέρω, μιας και εχω σπουδασει και στατιστική, ζητησανε τα στοιχειά της μεγαλύτερης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας της Αυστραλίας, να δουνε δηλαδή το πελατολόγιο, ποσα χρονια είχαν κινητό ώστε να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα θνησιμότητας σε σχεση με ομάδες πληθυσμου που δεν χρησιμοποιούν κινητό, και στάθηκε εντελώς αδύνατο να δωθουνε αυτά τα στοιχειά. Το ιδιο ακριβώς συνεβει στη συνέχεια με ολες ανεξερετως τις εταιρίες κιν τηλεφωνίας παγκοσμιως. Τα ονόματά θα παρέμεναν απορητα έτσι και αλλιώς. Νούμερα θα δημοσιεύονταν. Επίσης θα έβγαινε αποτέλεσμά για το αν βλάπτει ή όχι, υπεράνω αμφιβολιας για να τελειώνει μια και καλη αυτή η συζήτησή. Οπότε 2 πραγματα συμβαίνουν για να φοβούνται οι εταιριες να δώσουν στοιχειά. Ή είναι απολύτως βέβαιες ότι η κινητη βλάπτει, ή νομίζουν ότι βλάπτει. Προσωπικά πιστεύω το 1ο, γιατί θεωρώ εντελώς βέβαιο ότι, ως τεράστιες πολυεθνικές, έχουν ηδη κανει δικη τους ερεύνα, οπότε γνωρίζουν. Θα ήταν ηλίθιοι αν δεν είχαν κανει ερεύνα για το ν1 κίνδυνο που έχουν. Επίσης το γεγονός ότι οι κυβέρνησεις δεν τους υποχρεώνουν να δώσουν στοιχειά απο μονο του λέει πολλά. Αμα ο φίλος παραπανω ,στο 2012 δεν πιστεύει ότι το τσιγαρο βλάπτει πολυ, τι να πω.. πραγματικά λυπάμαι για την παιδια που έχουμε τοτε. Μετα απο 17 χρονια εχω ένα χρονο που το έκοψα και βλέπω πανω στον εαυτό μου αν βλαπτει εκπληκτικά πολυ το τσιγαρο ή όχι. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ολοι θα πεθανουμε καποια στιγμη. απο κινητο δεν ξερω θα δειξει.
barman Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ολοι θα πεθανουμε καποια στιγμη. απο κινητο δεν ξερω θα δειξει. Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ !!
Kastrato88 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το μονο σιγουρο σε αυτη τη ζωη ειναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ !! Kαι οι φόροι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Kαι οι φόροι.... στην Ελλάδα? not really
HeraklesR Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 οπως και για το καπνισμα που αναφερθηκε... ουτε αυτο το θεωρω ιδιαιτερα βλαβερο ... τουλαχιστον οχι οσο το παρουσιαζουν...! Α καλα. Δεν υπαρχει ελεος.... Δεν το θεωρεις ιδιαιτερα βλαβερο γιατι δεν επαθες ακομα καμια απο τις χιλιαδες καταστροφικες για την υγεια ασθενειες/αρρωστιες που προκαλει σε εκατομμυρια ανθρωπους καθε χρονο σκοτωνοντας τους ή προκαλωντας τους απειρα ανεπανορθωτα προβληματα. Το οτι το τσιγαρο σκοτωνει και προκαλει εκατομμυρια θανατους και ακομα πιο πολλα εκατομμυρια προβληματα υγειας καθε χρονο, ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Το τσιγαρο δεν ειναι απλως βλαβερο, αυτο ειναι σουπερ understatement. Το τσιγαρο ειναι ΦΟΝΙΑΣ! Ειναι δολοφονος κατα συρροη! αμα "ψηνομασταν" τοσο ευκολα .. τωρα τα νεκροταφεια / τρελαδικα θα ηταν πληρες ...! Εχει περασει απο το μυαλο σου η σκεψη τα κινητα να μην προκαλουν βραχυπροθεσμες αρνητικες/βλαβερες δραματικες συνεπειες για την υγεια και τα αποτελεσματα να φανουν μακροπροθεσμα, πχ μετα απο 20 χρονια?
DrLo Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 και τα σχετικα βιντεακια που φτιαχνουν ποπκορν με το που καλει το τηλεφωνο πανω στο τραπεζι μουφα ειναι ? http://www.youtube.com/watch?v=V94shlqPlSI http://www.snopes.com/science/cookegg.asp
HeraklesR Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Αν και κάθε λίγους μήνες δημοσιεύονται νέες έρευνες σχετικά με τη σύνδεση του κινητού τηλεφώνου με προβλήματα υγείας όπως ο καρκίνος, η εγκεφαλική δυσλειτουργία ή η στειρότητα, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη “μεγαλύτερη” επανεξέταση ερευνών δεν υπάρχει ακόμη καμία τέτοια συσχέτιση που να μπορεί να επιβεβαιωθεί πλήρως. Επιστήμονες από την Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου μελέτησαν εκατοντάδες σχετικές μελέτες, με το αποτέλεσμα να είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σχετικά με την πρόκληση προβλημάτων υγείας από τα κινητά τηλέφωνα. Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες δεν απέδειξαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια τέτοια σύνδεση, αλλά ότι δε μπορεί να αποδειχθεί κάτι τέτοιο με τα σημερινά δεδομένα. Ο τιτλος σου ειναι προφανως λαθος και παραπλανητικος: Τιτλος: "Η "μεγαλύτερη" επανεξέταση ερευνών αθωώνει τα κινητά τηλέφωνα." Δεν λεω οτι το εκανες επιτηδες ή κατι τετοιο φυσικα, απλως ειναι παραπλανητικος. Διοτι η ερευνα συμφωνα με αυτα που γραφεις, δεν λεει οτι τα κινητα τηλεφωνα δεν προκαλουν κανενα προβλημα αλλά λεει οτι δεν ξερουμε(συμφωνα με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερευνα παντα) εαν προκαλουν κανενα προβλημα. Οποτε η ερευνα αυτη δεν αθωωνει τα κινητα τηλεφωνα αλλά λεει οτι δεν ξερουμε εαν ειναι αθωα ή οχι. Εχει τεραστια διαφορά! Οποτε καλο θα ηταν να τον αλλαξεις(τον τιτλο).
DrLo Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Χαχα... Αστεία έρευνα... "Επιστήμονες από την Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου μελέτησαν εκατοντάδες σχετικές μελέτες, με το αποτέλεσμα να είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σχετικά με την πρόκληση προβλημάτων υγείας από τα κινητά τηλέφωνα." Δηλαδή δεν έκαναν πραγματική έρευνα, απλά ερεύνησαν τις ήδη υπάρχουσες έρευνες!! Χεχε...Φοβερή είδηση... Έπρεπε να λέει "Η έρευνα είναι μια προσφορά της vodafone"... Πόσα κορόιδα είμαστε όλοι... http://en.wikipedia.org/wiki/Secondary_research
Whargoul Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Άμα έχεις βρει κάποια έρευνα σχετικά με τις μπανάνες σε κανένα journal του citation index και με υψηλό impact factor θα ήθελα να μου την παραθέσεις Οι μπανάνες είναι αρκετά ραδιενεργές για το μέγεθος τους λόγο υψηλής περιεκτικότητας σε Κάλλιο. Όπως ήταν και οι CRT οθόνες, τα αεροπορικά ταξίδια, τα τούβλα του σπιτιού όπως και πολλά άλλα πράγματα καθημερινής χρήσης. Όταν βγήκαν τα κινητά, οι περισσότεροι εναντίων τους, έλεγαν ότι είναι καρκινογόνα χωρίς να ξέρουν καν με τι ακτινοβολία δουλεύουν, ότι ψήνουν (στην κυριολεξία) τον εγκέφαλο και διάφορες τέτοιες παπαριές, που ξεκινούν πάντα λόγο πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, πατώντας πάνω στο φόβο των ανθρώπων, ότι ό,τι δεν μπορεί να καταλάβει, το πολεμά σαν να είναι αποδεδειγμένα επιβλαβές και θανατηφόρο (πχ οποιαδήποτε μορφής ακτινοβολίας). Αν είναι επιβλαβή ή όχι, το σίγουρο είναι πως η επικινδυνότητα τους δεν είναι άμεση. Δεν θα πάθεις κάτι αύριο ή του χρόνου. Το ρίσκο ότι κάποιος θα αρρωστήσει είναι πολύ μικρό, αλλά τα κινητά σώζουν καθημερινά ζωές, πέρα από την προσωπική μας διευκόλυνση. Είναι ένα ρίσκο που αξίζει να το πάρουμε! Τα πάντα γύρω μας έχουν ένα ρίσκο, από το αυτοκίνητο που θα πάρουμε για βόλτα, μέχρι το νερό που θα πιούμε και μπορεί να στραβοκαταπιούμε και να πνιγούμε. Το ότι τα τελευταία χρόνια (100) ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου αυξάνεται, σημαίνει ότι τα διάφορα οφέλη από την τεχνολογία, είναι περισσότερα από τα ρίσκα. Αν θέλει κάποιος να κλιστεί σε ένα δωμάτιο χωρίς να κάνει τίποτα για αποφύγει τα ρίσκα και για να νομίζει ότι θα ζήσει 1-2 χρόνια περισσότερο, πρόβλημα δικό του. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2012 από Whargoul
aristos66 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ποιος χρηματοδοτεί τις ερευνες ?? Οταν αποδειχθεί οτι πίσω απο τις ερευνες δεν βρίσκονται εταιριες κινητης τηλεφωνίας ή κατασκευης κινητων τηλεφωνων τότε θα λάβω σοβαρά την ερευνα.
HeraklesR Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Όταν βγήκαν τα κινητά, οι περισσότεροι εναντίων τους, έλεγαν ότι είναι καρκινογόνα χωρίς να ξέρουν καν με τι ακτινοβολία δουλεύουν, ότι ψήνουν (στην κυριολεξία) τον εγκέφαλο και διάφορες τέτοιες παπαριές, που ξεκινούν πάντα λόγο πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, πατώντας πάνω στο φόβο των ανθρώπων, ότι ό,τι δεν μπορεί να καταλάβει, το πολεμά σαν να είναι αποδεδειγμένα επιβλαβές και θανατηφόρο (πχ οποιαδήποτε μορφής ακτινοβολίας). Το οτι υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων αηδιαστικα συντηρητικων και οτιδηποτε νεο το φοβουνται και αρα το λιδωρουν και το παρουσιαζουν ως εργαλειο του διαβολου, ειναι σαφες. Η τεχνολογιοφοβια ειναι μεγαλη. Ομως υπαρχει και αλλημια μεριδα ανθρωπων, πιο μεγαλη, "οι τεχνολογικα προοδευτικοι" που οτιδηποτε καινουριο το υποστηριζουν σε αηδιαστικο βαθμο προσπαθωντας να το απενοχοποιησουν απο οτιδηποτε εν δυναμει κακο μπορει να επιφερει. Στην προκειμενη περιπτωση και οι 2 πλευρες εχουν αδικο. Απο την στιγμη που ΔΕΝ ξερουμε εαν τα κινητα ειναι επιβλαβη, εστω και μακροπροθεσμα(γιατι και εσυ προσπαθεις να παρουσιασεις την τελειως τραγικη λογικη: αφου δεν ειναι βραχυπροθεσμα επιβλαβη τοτε δεν υπαρχει προβλημα), τοτε καλο θα ητνα να περιορισουμε ΟΣΟ πιο πολυ μπορουμε την χρηση τους. Οχι ομως και να την απαγορευσουμε καθως ειναι αποδεδειγμενα πραγματι ιδιαιτερως χρησιμη και πολλες φορες σωζει καταστασεις ακομα και ζωες. Αλλά αυτο σημαινει οτι, ΕΛΕΟΣ, δεν πρεπει να παιρνουμε κινητο σε 10χρονα και 12χρονα και 14χρονα και να μιλανε ολη μερα(οπως γινεται), ουτε εμεις οι ιδιοι να ειμαστε με ενα κινητο ολη μερα στο χερι και στο αυτι. Ουτε σημαινει οτι πρεπει να το απαγορευσουμε ή κατι τετοιο. Παντως, εως οτου βεβαιωθουμε οτι ειναι απολυτως μη επιβλαβες και μακροπροθεσμα, πρεπει να απαγορευτει απο δημοσιους κλειστους χωρους κατα τη γνωμη μου αλλά αυτο απο την αλλη καταργει ενα μεγαλο μερος της χρησιμοτητας του, καθως χτυπα ξυλο, μπορει την ωρα που τρως σε ενα εστιατοριο ο γιος σου να σου πει οτι σε χρειαζεται για κατι επειγοντως. Αλλά επιτρεποντας το αυτο, τοτε "επωφελειται" και η συντριπτικα μεγαλη πλειοψηφεια που θα χρησιμοποιει το κινητο σε αυτους τους χωρους για να συνομιλει σε πλαισια συζητησεων τελειως αντιθετα με αυτα τνω επειγουσων αναγκων, οποτε εαν η χρηση των κινητων ειναι επιβλαβης και για τους υπολοιπους γυρω τους, αυτο θα εχει συνεπειες σαν το παθητικο καπνισμα για αυτους, αν και ξερω οτι ο νόμος τους αντιστροφου τετραγωνου κλπ κανει τα κινητα σχετικα αβλαβη για του ςυπολοιπους εκτός του χρηστη αλλά δεν εχω ασχοληθει και ιδιαιτερα με αυτο για να ξερω εαν ειναι σωστο.... Γενικως ειναι μπερδεμα! Αν είναι επιβλαβή ή όχι, το σίγουρο είναι πως η επικινδυνότητα τους δεν είναι άμεση. Δεν θα πάθεις κάτι αύριο ή του χρόνου. Ειναι αυτο που ελεγα πριν. Οτι αυτη η λογικη ειναι κακη. Ειτε του χρονου ειτε σε 22 χρονια το ιδιο ειναι.... Το ρίσκο ότι κάποιος θα αρρωστήσει είναι πολύ μικρό, αλλά τα κινητά σώζουν καθημερινά ζωές, πέρα από την προσωπική μας διευκόλυνση. Είναι ένα ρίσκο που αξίζει να το πάρουμε! Ετσι οπως το λες φανερα υποστηριζεις τα κινητα χωρις ουσιαστικα επιχειρηματα. ΟΡΙΖΕΙΣ οτι το ρισκο ειναι πολυ μικρο. Γιατι? Φυσικα και ΔΕΝ ξερουμε εαν το ρισκο ειναι πολυ μικρο. Οποτε αυτα που λες οτι αξιζει να παρουμε κλπ ειναι ανευ σημασιας.... Τα πάντα γύρω μας έχουν ένα ρίσκο, από το αυτοκίνητο που θα πάρουμε για βόλτα, μέχρι το νερό που θα πιούμε και μπορεί να στραβοκαταπιούμε και να πνιγούμε. Το ότι τα τελευταία χρόνια (100) ο μέσος όρος ζωής του ανθρώπου αυξάνεται, σημαίνει ότι τα διάφορα οφέλη από την τεχνολογία, είναι περισσότερα από τα ρίσκα. Αυτο ειναι σωστο. Αυτο ειναι και εγω τονιζω σε αυτους τους υπερσυντηρητικους που λενε οτι τωρα υπαρχουν καρκινοι κλπ κλπ ενω παλια δεν υπηρχαν. Ναι μεν αλλά. Ναι μεν υπαρχουν νεες αρρωστιες, τεχνολογικης και αναπτυξιακης φυσεως, αλλά αφου ο μεσος όρος ζωης εχει αυξηθει, αυτο σβηνει πολλα πραγματα. Αυτο ομως ΔΕΝ σημαινει οτι δεν πρεπει να ερευνουμε και να απορριπτουμε τεχνολογικα πραγματα που βλαπτουν επιβεβαιωμενα. Πχ εαν αποδειχτει οτι τα κινητα προκαλουν αυξημενη πιθανοτητα για καποιας μορφης καρκινο σε 25 χρονια, τοτε ΣΑΦΩΣ και πρεπει να τα απαγορεψουμε ή να περιορισουμε την χρηση τους στο ελαχιστοελαχιστο.
go.george Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Kαι οι φόροι.... στην Ελλάδα? not really Ναι ενω με τον Μητσοτακη μια σιγουρια την εχεις για το αλλο. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο στη χωρα μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα