Xorxhs! Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1723811/ Μόλις την είδα, διαμαντάκι...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Διαφωνώ...δεν είναι καθόλου ρεαλιστική...
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Διαφωνώ...δεν είναι καθόλου ρεαλιστική... διαφωνω ειναι ρεαλιστικη απλως αυτος ηταν μλκς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 δεν μπιφτέκωσε την αδερφή του, FAIL
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 δεν μπιφτέκωσε την αδερφή του, FAIL δεν ειμαι και τοσο σιγουρος μιας και ειπε μια ατακα η αλλη 'we come from a bad place'
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 δλδ ότι το είχε κάνει παλιότερα?
viper2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 δλδ ότι το είχε κάνει παλιότερα? ξερω και εγω βαρεθηκα να τον βλεπω να τον παιζει
Xorxhs! Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 δεν μπιφτέκωσε την αδερφή του, FAIL Ή Ειχαν βιαστει παλιοτερα απο συγγενικα πρόσωπα ή είχαν αιμομικτικη σχέση, όπου οδηγηθηκαν σε διαταραγμένη σεξουαλικη συμπεριφορά. Τελικα μη παραδεχομενοι την αιμομιξία τους, λογω morality issues, οδηγησαν τις ζωές του σε πολυ χειροτερες καταστασεις...
chill Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 It's a SHAME for the movie industry Εγώ ως θεατής την βαπτίζω SHIT Η χειρότερη ταινία που είδα φέτος.....ΜΑΚΡΑΝ! 7,6 στο imdb.....JFC!!!!!! 2/10 για την σκηνή με τα παράθυρα....... ή μάλλον 1/10 γιατί τώρα μου έβαλε ιδέα να κάνω και εγώ ακριβώς το ίδιο ffs ξερω και εγω βαρεθηκα να τον βλεπω να τον παιζει Σφεντόνα λέμε..... Το "τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τααααα" είναι στο OSΤ ;
swstost Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το "τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τάκα τααααα" είναι στο OSΤ ; http://www.youtube.com/watch?v=NlZYGfaT-t8
aratak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μόλις είδα κι εγώ την ταινία. Η αλήθεια είναι ότι το αρχικό μου κίνητρο ήταν ο Michael Fassbender...(το ομολογώ..ποταπό κίνητρο!!). Πάντως είναι από τις λίγες ταινίες που δε μου άφησε καμία "γεύση" στο τέλος. Δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα, πέρα από δυσλειτουργικές οικογενειακές σχέσεις, αλλά νιώθοντας ότι η ταινία δεν είχε το κλασικό σαφές σχήμα "Αρχή, Μέση, Τέλος", δεν κατάλαβα τι ήθελε να μας πει. Είχε μία χλιαρή αρχή, ένα αντίστοιχο τέλος κι ένα ας πούμε γεγονός ως κορύφωση της πλοκής, αλλά κι αυτό χωρίς να το συνδέει και να το εξηγεί. Άμα έβγαλε κανένας κάποιο νόημα, ας το μοιραστεί μαζί μας, γιατί μέχρι στιγμής την επιλογή μου να δω την ταινία, εξακολουθεί και τη δικαιώνει το αρχικό μου ποταπό κίνητρο Ευχαριστώ!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Απλά αποτυπώνει τη συμπεριφορά και τη καθημερινότητα ενός σεξουαλικά εξαρτημένου ανθρώπου. Αυτό. Το κίνητρο του Fassbender αρκεί πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα