marios_rom Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα. θα μπω κατευθιαν στο ψητο γιατι εχω σκασει προσφατα αγορασα ενα laptop της hp (http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=13772). 1o στο σπιτι υπαρχει ακομα ενα laptop της hp (http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/notebooks/hp-pavilion-g7-1216sv-anthraki-skoyro/prod1620307pp/) 2o το προβλημα μου ειναι το εξης: στο 1ο laptop το ιντερνετ λειτουργει παρα πολυ αργα σε σημειο που να σερνεται ακομα και οταν προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα οπως π.χ. το meteo. αντιθετα στο 2ο laptop συνδεεται παρα πολυ γρηγορα. η συνδεση μου ειναι connx στα 2 Mbps με ασυρματο router του οτε (zte το λενε). και με τα δυο laptop οι προσπαθειες συνδεσης γινονται ακριβως απο τα ιδια σημεια. το σημα ειναι συνηθως και στα δυο ασθενες η μετριο. χρησιμοποιω το google chrome και στα δυο. το φαινομενο συμβαινει και οταν συνδεμαι με καθε ενα χωριστα, αλλα και οταν συνδεομαι και με τα δυο μαζι οπου σ'αυτη την περιπτωση ειναι το αποκορυφωμα με το πρωτο laptop να καθυστερει υπερβολικα ακομα και να ανοιξει την αρχικη σελιδα (google.gr) στο 1ο laptop χρησιμοποιω τη free εκδοση του avast ενω στο 2ο τη free εκδοση του avg.επειση ομως το avast το χρησιμοποιω χρονια και δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο, η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι δεν παιζει ρολο. τελος να αναφερω οτι παρατηρησα καποιες ελαχιστες φορες (πολυ λιγες ομως) και για μικρο χρονικο διαστημα το πρωτο laptop να πηγαινει κανονικα. ευχαριστω για το χρονο σας
isay Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τρέχεις κάποια εφαρμογή torrent; Αν πας τους υπολογιστές δίπλα στο router, λύνεται το πρόβλημα; Βλέπεις ικανοποιητική βελτίωση;
marios_rom Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια. οχι δεν τρεχω καποια εφορμογη torrent. ακομα και διπλα στο ρουτερ φαινεται να υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα (μικρη ομως) οταν συνδεονται και οι δυο ταυτοχτονα.οταν συνδεεται μονο του το 1ο laptop λειτουργει σταθερα(στα 1.7 Mbps download speed μετρημενο με speedtest) οταν ειμαι μακρια απ το router, στο 1ο laptop καποιες φορες μετραω την ταχυτητα του στα 1.7Mbps και αλλες στα ο.3 Mbps με την ισχυ του σηματος να παραμενει σταθερη (ασθενης) αυτο ομως δεν συμβαινει στο 2ο laptop.η ταχυτητα του παραμενει μονιμα στα 1.7 Mbps ακομα και οταν το σημα ειναι ασθενες. δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.μηπως κανει νερα η καρτα του ασυρματου δικτυου;
marios_rom Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 παιδια καλησπερα και παλι. απο την hp μου προτειναν σαν τελευταια λυση να κανω format. το εκανα και ως δια μαγειας λειτουργουσε κανονικα. οταν ομως κατεβασε και εγκατεστησε τις ενημερωσεις των windows αρχισαν παλι τα ιδια. γνωριζει καποιος αν ειναι καποια συγκεκριμενη ενημερωση που να εχει σχεση με το συγκεκριμενο προβλημα ωστε να την διαγραψω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα