Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θα ήθελα τα φώτα σας (όποιος γνωρίζει) για το εξής πρόβλημα.. Έχω ένα ηχοσύστημα AIWA NSX-V900, παλιό μεν αλλά σχεδόν αχρησιμοποίητο στο οποίο δουλεύουν όλα μια χαρά στον ήχο εκτός απο ένα. Το ράδιο παίζει καμπάνα, το ίδιο και οι κασέτες ( μία ξεχασμένη που είχα κάπου δούλεψε κανονικότατα). Όμως έχει πάνω και τριπλό cd (τριών θέσεων), το οποίο ενώ δείχνει οτι διαβάζει το cd, δεν ακούγεται τίποτα! Υποθέτω πως δεν πρέπει να είναι θέμα σύνδεσης με τα ηχεία γιατί με όλα τα άλλα μέσα ακούγεται κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;;;; Αν γνωρίζει κάτι κάποιος ας φωτίσει λίγο και εμενα :D :rolleyes: Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Aν οι συνδεσεις μεταξυ cd-player και ενισχυτη ειναι εξωτερικες με rca τσεκαρε αν τα καλωδια ειναι στις θεσεις τους.

Δημοσ.

Πολύ παλιά cd players ίσως έχουν πρόβλημα με τα αντεγραμμένα.

Από την στιγμή που αρχίζει το διάβασμα και βγάζει ένδειξη για track δεν είναι από αυτό,το διάβασε το cd.

Μπορεί να είναι αυτό με της συνδέσεις το πρόβλημα ή απλά να έχει χαλάσει κάτι από μέσα...

Δημοσ.

Εκτος απο την ενδειξη για track πρεπει να δειχνει ποσα λεπτα ειναι το track και οταν πατησεις play να δειχνει πχ 00:01 , 00:02 κτλ (αν εχει ενδειξη) μονο τοτε εισαι σιγουρος οτι παιζει το cd , ασχετα αν ακους ηχο ...

Δημοσ.

Από την στιγμή που αρχίζει το διάβασμα και βγάζει ένδειξη για track δεν είναι από αυτό,το διάβασε το cd.

Μπορεί να είναι αυτό με της συνδέσεις το πρόβλημα ή απλά να έχει χαλάσει κάτι από μέσα...

Όντως βγάζει ένδειξη;

Δημοσ.

Λοιπόν.... καθαρισμό κεφαλής έκανα με το δισκάκι καθαρισμού... έβαλα και ένα cd μουσικό original και συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.... Ομως (!!!!) παρατήρησα πριν λίγο το εξής.. Βάζω το cd, αρχίζει και το τρέχει (φαίνεται γιατί το καπάκι είναι διάφανο), χρόνο δεν λέει π.χ. 70 λεπτά, ούτε αρχίζει στο πρώτο τραγούδι να μετράει δευτερόλεπτα. Αν πατήσω το στοπ όμως μου βγάζει ενδειξη πόσα τραγουδια έχει μέσα το cd π.χ. 18... Δεν είναι περίεργο;;;;

Δημοσ.

Αν πατήσω το στοπ όμως μου βγάζει ενδειξη πόσα τραγουδια έχει μέσα το cd π.χ. 18... Δεν είναι περίεργο;;;;

Το εχω δει σε πολλα "cd player" , κυριως σε φορητα ...

Δημοσ.

Μηπως αμα πας κοντα ακους ενα μηχανικο θορυβο σαν κλικ κλικ κλικ συνεχόμενα? Αν ναι τοτε η κεφαλη εχει σφαλμα. Κλασσικο στα παλαια AIWA. Ρυθμιζόντουσαν ευκολα ομως.

Δημοσ.

όχι δεν ακουγεται αυτό που μου έγραψες... αυτό που ακούς είναι ένα φύσημα συνεχόμενο και το ακούς όταν ανεβάσεις την ένταση αρκετά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...