Vaccay Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 συγχαρήρια για το φορουμ, βοηθάει πολύ κόσμο.
agent_smith Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Η πρόταση μου: Case: AEROCOOL VS-9 PSU: AEROCOOL VP550 550W Mobo: Asus M5A78L-M LX CPU: AMD FX 4100 RAM: KINGSTON DDR3 HYPER X BLU 4GB 1333MHZ x2 GPU: ATI Radeon HD6870 HDD:WD5002AALX DVD-RW: DVDRW SAMSUNG 22X SATA Με αυτά είσαι κοντά στα 600 ευρώ ίσως και ποιο κάτω.(Με μεταφορικά) Υ.Γ Το κουτί είναι κυριολεκτικά τρύπιο οπότε δεν έχεις πρόβλημα με τον αερισμό + ότι ο FX τρέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες με Stock Cooler. Απλά που και που θα πρέπει να ξεσκονίζεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 CPU: AMD FX 4100 Αφου στα ίδια λεφτά παίρνει καλύτερο επεξεργαστή, για ποιό λόγο να πάει στον 4100?
agent_smith Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Αφου στα ίδια λεφτά παίρνει καλύτερο επεξεργαστή, για ποιό λόγο να πάει στον 4100? Μια πρόταση έκανα με την τελευταία σειρά επεξεργαστών της AMD σίγουρα πάει σε καλύτερο απλά εγώ έχω δει ότι ο FX δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Στην πρόταση που έκανα δεν έχω πρόβλημα να αλλάξεις πχ εσύ ένα κομμάτι με κάτι καλύτερο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ναι, δεν σου την είπα, μια απορία εξέφρασα. Ενημερωτικά ούτε ο i3 ανεβάζει θερμοκρασίες.
agent_smith Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ναι, δεν σου την είπα, μια απορία εξέφρασα. Ενημερωτικά ούτε ο i3 ανεβάζει θερμοκρασίες. Ο i3 είναι επεξεργαστής με 2 πυρήνες. Εγώ αν έφτιαχνα κάτι σήμερα θα πήγαινα σε Quad Core το λιγότερο ακόμα και αν έβγαζε ελαφρός μικρότερο score σε game benchmarks. Υ.Γ Δεν παρεξηγήθηκα για κάτι κουβέντα κάνουμε.
stm00192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ετσι έτσι να βλέπω να προτείνονται διπυρηνακια εν έτη 2012 και οταν το 2013 σας κηνυγάνε με κανενα δικανο για την @@αρια που καναν μην απορήσετε και ψαχνετε τους λόγους (αυτοί που τους προτείνατε)!!
SwAToNeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατί ρε stm. Εδώ και 5 χρόνια δεν θυμάμαι παιχνίδι που να θέλει quad επεξεργαστή. Και 5 χρόνια ακούω και έλεγα και εγώ ατάκες του ίδιου στυλ με εσένα αλλά μάντολες.
agent_smith Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τα νέα παιχνίδια ήδη χρησιμοποιούν ή θα χρησιμοποιούν παραπάνω από 2 πυρήνες. Το θέμα δεν είναι αποκλειστικά εκεί αλλά όταν αγοράζεις έναν υπολογιστή και δεν μπορείς να κάνεις multitasking τι να το κάνεις; Παράδειγμα: Ανοίγω ένα game client(ΑΙΟΝ) είμαι παράλληλα facebook και παίζω flash game και έχω και ένα youtube ανοιχτό και ακούω μουσική. Το παραπάνω είναι ένα καλό παράδειγμα Multitasking που σε διπύρηνο το ψιλοξεχνάς... Όσο για την σύνθεση που πρότεινα πιστεύω από πείρα ότι είναι bang for the buck και με μέλλον.
κοκολινος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το παραπάνω είναι ένα καλό παράδειγμα Multitasking που σε διπύρηνο το ψιλοξεχνάς... Λοιπον επειδη ακους μαμακιες..!!Εχω διπυρηνο.!!Intel Celeron g530..!!Εχω ανοιχτο Mirc googlec chrome με 7 tabs windows media player και το game,μια χαρααα Mulitasking εχω alt+tab κανενα κολλημα..!!! Δεν ξερω πως θα ηταν με AMD 4πυρηνο απλα και με διπυρηνο δεν εχω κολληαμ!!
SwAToNeR Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Συγνώμη κιόλλας αλλά όταν λέμε gaming δεν εννοούμε η φάρμα στο facebook και battlefield 3 online παράλληλα. Με 600ευρώ gaming pc και να κάνει και παπάδες δεν γίνεται. Βγάλτε μια προσφορά αν έχετε κάτι στο μυαλό σας για να δούμε.
agent_smith Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μα δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πάρει κάποιος dual core σήμερα... Τα game benchmarks είναι πολύ extreme για να δεις διαφορά στο μάτι.
stm00192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατί ρε stm. Εδώ και 5 χρόνια δεν θυμάμαι παιχνίδι που να θέλει quad επεξεργαστή.Και 5 χρόνια ακούω και έλεγα και εγώ ατάκες του ίδιου στυλ με εσένα αλλά μάντολες. Πριν λιγα χρονια αν ψαξεις τα ποστ μου ημουν ο πρωτος που κατεκρινα τετοιες ατακες.. πλεον ομως τα πραγματα εχουν ωριμασει .. το multitasking ειναι καθημερινη αναγκη, τα προγραματα που εκμεταλευονται απο 4 πυρηνες και πανω ειναι πλεον παμπολα και ηδη φενεται η ταση για το ιδιο και στα παιχνιδια οπου σε λιγο καιρο η χρηση 4ων πυρηνων θα ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση! Οποτε ναι πλεον ειναι εγκληματικο να προτεινουμε διπυρηνους.. ποσο μαλλον οταν υπαρχει η επιλογη φθηνου τετραπυρηνου!
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το θέμα είναι ότι θα αλλάξει μόνο έναν επεξεργαστή αργότερα όταν μπορεί και θα έχει μέχρι και 8 threads αν θέλει.
artshadows Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 thanos προτεινε μια πολυ καλη gaming600€ λυση , κανω λαθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα