Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι αυτό το πράγμα περνάει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα "πρέπει" επίσης να υιοθετήσει κάποια αντίστοιχη νομοθεσία;

Δημοσ.

Θα τους έρθει τραμπακουλο που θέλουν να κανουν οτι γουστάρουν, σύντομα θα τιμωρηθούν λένε παγκοσμίως οι χάκερς...

Σωστός :devil:

Τους αξίζει γερό μάθημα !

Δημοσ.

Πάντως δεν έχει να κάνει με τα κέρδη, λεφτά έχουν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα... όλα γίνονται για τον έλεγχο και την εξουσία. Εξουσία εξουσία εξουσία...

Δημοσ.

Θα τους έρθει τραμπακουλο που θέλουν να κανουν οτι γουστάρουν, σύντομα θα τιμωρηθούν λένε παγκοσμίως οι χάκερς...

Δεν λεω και γω γουσταρω που τους κλεινουν τις σελιδες και τους κανουν ανω κατω (βλεπε anonymous), αλλα μηπως μ'αυτον τον τροπο καταφέρνουν αντιθετα αποτελέσματα και στην ουσια διευκολύνουν αυτους που υποτιθεται οτι τιμωρουν να περάσουν τα νομοσχεδια τυπου κισπα ακτα σοπα πιπα κτλ?

Λιγο λογικη θελει ρε παιδια! Ολοι ειναι ενθουσιασμενοι με τους ανονυμους λες και ειναι οι ηρωες της μαρβελ και θα μας σωσουν απο τους δικτατορες του διαδικτυου. Τετοια φαινομενα μεσσιανισμου και εκδικητικές τασεις "punisher" και "V for Venteta", που μου θυμίζουν οι ανονυμους, μονο θετικα αποτελεσματα δεν εχουν στην πραγματικη ζωη..

Και συγχωρέστε με για το off-topic :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν λεω και γω γουσταρω που τους κλεινουν τις σελιδες και τους κανουν ανω κατω (βλεπε anonymous), αλλα μηπως μ'αυτον τον τροπο καταφέρνουν αντιθετα αποτελέσματα και στην ουσια διευκολύνουν αυτους που υποτιθεται οτι τιμωρουν να περάσουν τα νομοσχεδια τυπου κισπα ακτα σοπα πιπα κτλ?

Λιγο λογικη θελει ρε παιδια! Ολοι ειναι ενθουσιασμενοι με τους ανονυμους λες και ειναι οι ηρωες της μαρβελ και θα μας σωσουν απο τους δικτατορες του διαδικτυου. Τετοια φαινομενα μεσσιανισμου και εκδικητικές τασεις "punisher" και "V for Venteta", που μου θυμίζουν οι ανονυμους, μονο θετικα αποτελεσματα δεν εχουν στην πραγματικη ζωη..

Και συγχωρέστε με για το off-topic :rolleyes:

Ετοιμασου να αντιμετωπισεις την οργη των "φιλων των ανονυμους"...

Δημοσ.

Τα είχε πει ο Οργουέλ στο βιβλίο του (σαν τον Λιακόπουλο ένα πράμα).

Μπορείτε να μου πείτε τον τίτλο του βιβλίου να το διαβάσω και εγώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...