kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ας υποθέσουμε ότι αυτό το πράγμα περνάει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα "πρέπει" επίσης να υιοθετήσει κάποια αντίστοιχη νομοθεσία;
gvarth Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Θα τους έρθει τραμπακουλο που θέλουν να κανουν οτι γουστάρουν, σύντομα θα τιμωρηθούν λένε παγκοσμίως οι χάκερς... Σωστός Τους αξίζει γερό μάθημα !
samplist Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πάντως δεν έχει να κάνει με τα κέρδη, λεφτά έχουν αυτοί δεν έχουν πρόβλημα... όλα γίνονται για τον έλεγχο και την εξουσία. Εξουσία εξουσία εξουσία...
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Θα τους έρθει τραμπακουλο που θέλουν να κανουν οτι γουστάρουν, σύντομα θα τιμωρηθούν λένε παγκοσμίως οι χάκερς... Δεν λεω και γω γουσταρω που τους κλεινουν τις σελιδες και τους κανουν ανω κατω (βλεπε anonymous), αλλα μηπως μ'αυτον τον τροπο καταφέρνουν αντιθετα αποτελέσματα και στην ουσια διευκολύνουν αυτους που υποτιθεται οτι τιμωρουν να περάσουν τα νομοσχεδια τυπου κισπα ακτα σοπα πιπα κτλ? Λιγο λογικη θελει ρε παιδια! Ολοι ειναι ενθουσιασμενοι με τους ανονυμους λες και ειναι οι ηρωες της μαρβελ και θα μας σωσουν απο τους δικτατορες του διαδικτυου. Τετοια φαινομενα μεσσιανισμου και εκδικητικές τασεις "punisher" και "V for Venteta", που μου θυμίζουν οι ανονυμους, μονο θετικα αποτελεσματα δεν εχουν στην πραγματικη ζωη.. Και συγχωρέστε με για το off-topic
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν λεω και γω γουσταρω που τους κλεινουν τις σελιδες και τους κανουν ανω κατω (βλεπε anonymous), αλλα μηπως μ'αυτον τον τροπο καταφέρνουν αντιθετα αποτελέσματα και στην ουσια διευκολύνουν αυτους που υποτιθεται οτι τιμωρουν να περάσουν τα νομοσχεδια τυπου κισπα ακτα σοπα πιπα κτλ? Λιγο λογικη θελει ρε παιδια! Ολοι ειναι ενθουσιασμενοι με τους ανονυμους λες και ειναι οι ηρωες της μαρβελ και θα μας σωσουν απο τους δικτατορες του διαδικτυου. Τετοια φαινομενα μεσσιανισμου και εκδικητικές τασεις "punisher" και "V for Venteta", που μου θυμίζουν οι ανονυμους, μονο θετικα αποτελεσματα δεν εχουν στην πραγματικη ζωη.. Και συγχωρέστε με για το off-topic Ετοιμασου να αντιμετωπισεις την οργη των "φιλων των ανονυμους"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ιχχχ στα engreek φαίνεται τελείως gay το anonymous...
panagiotou Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μετά το SOPA και το PIPA, ειναι θεμα χρονου το νεο νομοσχεδιο KOLO
alexhs gk Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Τα είχε πει ο Οργουέλ στο βιβλίο του (σαν τον Λιακόπουλο ένα πράμα). Μπορείτε να μου πείτε τον τίτλο του βιβλίου να το διαβάσω και εγώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα