Kastrato88 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Ελπίζω να έχω γράψει στο σωστό section του φόρουμ.Τις τελευταίες μέρες λοιπόν αντιμεωπίζω το εξής πρόβλημα.Εγκατέστησα το τελευταίο update του utorrent που βγάζει αυτόματα ως συνήθως και αμέσως μετά άρχισα να αποσυνδέομαι απο το ίντερνετ με το που ανοίγω το πρόγραμμα.Δε σβήνει το λαμπάκι του ρούτερ,δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι αποσυνδέθηκα.Η αποσύνδεση οφείλεται σίγουρα στο μτορρεντ γιατί αν δεν το ανοίξω το πρόγραμμα,το ίντερνετ δεν πέφτει.Είναι καλή ιδέα να κάνω downgrade το πρόγραμμα?Αν δεν έχω διευκρινίσει κάτι,ρωτήστε με.Κάθε βοήθεια δεκτή.
hawkpilot Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Ελπίζω να έχω γράψει στο σωστό section του φόρουμ.Τις τελευταίες μέρες λοιπόν αντιμεωπίζω το εξής πρόβλημα.Εγκατέστησα το τελευταίο update του utorrent που βγάζει αυτόματα ως συνήθως και αμέσως μετά άρχισα να αποσυνδέομαι απο το ίντερνετ με το που ανοίγω το πρόγραμμα.Δε σβήνει το λαμπάκι του ρούτερ,δηλαδή δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι αποσυνδέθηκα.Η αποσύνδεση οφείλεται σίγουρα στο μτορρεντ γιατί αν δεν το ανοίξω το πρόγραμμα,το ίντερνετ δεν πέφτει.Είναι καλή ιδέα να κάνω downgrade το πρόγραμμα?Αν δεν έχω διευκρινίσει κάτι,ρωτήστε με.Κάθε βοήθεια δεκτή. Καλησπέρα, άνοιξε τις ρυθμίσεις του utorrent στην ενότητα bandwidth, section "Number of Connections" και άλλαξε το "Global maximum number of connections" σε 20. Κλείσε to utorrent, κάνε reboot στο router και άνοιξε πάλι το utorrent. Πες μας αν κόβεται πάλι η σύνδεση και ποιό modem/router έχεις.
Ypnovatis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Βασικά κάνε μια αναζήτηση στο google για optimal utorrent settings. Είναι γνωστό το θέμα. Πειράζεις κάτι ψιψιψίνια και κοκοκοψαρα και φτιάχνει.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 αλλιως υπαρχει η λυση του downgrade παλι ειδικα αν κατεβαζεις και τις beta εκδοσεις οπως εγω.βεβαια αλλοι περνανε και αλλο torrent client.καποιοι αλλοι κανουν firmware update στο ρουτερ αμα υπαρχει ενω πολλες φορες μπορεις να κλεισεις το Upnp απο το ρουτερ και το mtorrent και να μην εχεις θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα