Akis1988 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι η σωστή κατηγορία για το άνοιγμα αυτού του θέματος αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάποια κατηγορία για Αγγελίες ή για διαφήμιση. Έχω δημιουργήσει μια νέα Ελληνική Gaming κοινότητα και αναζητώ συντάκτες (2) για την καθημερινή ενημέρωση του Site. Δεν αναζητούμε επαγγελματίες αλλά απλούς gamers , το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι κάποια κονσόλα ,όρεξη και αγάπη για το Gaming. Οποιος/ιοα ενδιαφέρεται μπορεί να επικοιννήσει μαζί μου με PM εδώ ή στο Skype akis_mauros. Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας. Υ.Γ: Το link δεν το βάζω για να μην παραβιάσω τους κανόνες της κοινότητας του Insomnia.
tool1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Bαλε το λινκ να το δουμε ,με μια απλη αναφορα δεν θα πουνε τιποτα τα παιδια. Εδω αλλοι διαφημιζουν το σαιτ τους ολη την ωρα,αυτο ειναι εκνευριστικο.
Akis1988 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ελπίζω να έχεις δίκιο. www.video-games24.com
Akis1988 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αναζητούμε 2 συντάκτες ακόμα οι οποίοι θα γράφουν νέα και Reviews. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή εδώ με PM ή στο Skype.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα