Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χρειάζομαι επειγόντως να ανοίξω ένα προσωπικό λογαριασμό email τύπου [email protected] δε με ενδιαφέρει να έχω σελίδα ή κάτι άλλο (αν και λογικά θα πρέπει να αγοράσω όλο το domain αν καταλαβαίνω καλά), θέλω απλώς τη διεύθυνση αυτή για email. Ξέρει κανείς πού μπορώ να την αγοράσω και πόσο γρήγορα θα την έχω? Επείγομαι πραγματικά.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αν το domain (domain ειναι το business.gr) ΕΙΝΑΙ ήδη κατοχυρωμένο, τοτε η μόνη σου λύση ειναι να επικοινωνήσεις με τον ιδιοκτήτη και να σου κάνει την εξυπηρέτηση (δηλαδή να σου παραχωρήσει για χρήση το [email protected]).

Αν ΔΕΝ ειναι κατοχυρωμένο τότε πρέπει πρωτίστως να αγοράσεις τη χρήση του domain (περίπου 10 ευρώ το έτος). Μέχρι τώρα θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το business.gr όπως θες.

Εταιρίες που παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες ειναι :

papaki.gr

tophost.gr

cretaforce.gr

godaddy.com

dnhost.gr

κ.α.

Μετα θα πρέπει να βρεις το διαχειριστή/server της αλληλογραφίας σου και μπορείς να κάνεις κάτι απο τα παρακάτω:

•  
  • Να αγοράσεις κάποιο πακέτο φιλοξενίας
  • Να χρησιμοποιήσεις το gmail για τη διαχείρηση της αλληλογραφίας σου (κάνεις σύνδεση)
  • Να χρησιμοποιήσεις κάποιο δωρεάν πακέτο φιλοξενίας που επιτρέπει τη χρήση δικού σου domain

Η όλη διαδικασία για να "στρώσει" θέλει έως 36-48 ώρες για να ενημερωθούν οι περισσότεροι dns servers.

Τι σου προτείνω επειδή βιάζεσαι; Το papaki.gr γιατί εχει και δωρεαν (μικρο) πακέτο φιλοξενίας για καθε καταχωρηση domain. Γιατί εκεί; Γιατί με ένα τηλέφωνο θα τα κανονίσουν ολα (domain, hosting, email, κλπ). Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με παραπάνω απο μια εταιρίες.

Δημοσ.

Κατ'αρχας σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. 'Οχι το business.gr ήταν απλώς παράδειγμα, αυτό που θέλω είναι ελεύθερο.

ΟΚ, έκανα ότι μου είπες, αγόρασα το domain από το παπάκι, εγγράφηκα στο δωρεάν πακέτο φιλοξενίας καθώς στη φάση αυτή με ενδιαφέρει μόνο το email και από τις ρυθμίσεις έφτιαξα ένα λογαριασμό. Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτλο που έλεγε οτι θα πρέπει να εγκρίνει η ΕΕΤΤ το domain κτλ. Πόσο καιρό θα κάνει?

Δημοσ.
Κατ'αρχας σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. 'Οχι το business.gr ήταν απλώς παράδειγμα' date=' αυτό που θέλω είναι ελεύθερο.

ΟΚ, έκανα ότι μου είπες, αγόρασα το domain από το παπάκι, εγγράφηκα στο δωρεάν πακέτο φιλοξενίας καθώς στη φάση αυτή με ενδιαφέρει μόνο το email και από τις ρυθμίσεις έφτιαξα ένα λογαριασμό. Αυτό που με προβληματίζει είναι αυτλο που έλεγε οτι θα πρέπει να εγκρίνει η ΕΕΤΤ το domain κτλ. Πόσο καιρό θα κάνει?[/quote']

μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άμεσα το domain κανονικά

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προσβασή αλλά προφανώς θα πρέπει να ενημερωθούν οι DNS servers για νέο domain και θα πάρει κάποιες ώρες. Θα το ξαναδώ μετά.

Είναι φοβερό πόσα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς πάντως μέσα σε λίγες ώρες. Εκεί που δεν ήξερα τίποτα, έμαθα και τους DNS servers! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...