Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαννη δες πρώτα να εχει partitions.

Μήπως ειχε κάποιο πρόγραμμα να κρύβεις αρχεία; (πάλι με partitions παίζει)

Τέλος μήπως το στικάκι είναι απο εκείνα τα φθηνά του ebay, που αγόραζες πάμφθηνα 2-8GB και τελικά ήταν 128-256ΜΒ;

Αν δεν ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω, μάλλον χάλασε ο controller και πας για καινουργιο στικάκι.

Δημοσ.

Δε βλέπω κάτι κουλό... εκτός & αν εννοείς το μέγεθος του τόμου....

Δεν χωραει παραπανω απο 160ΜΒ μεσα.Ειναι "λογικο" ???

Γιαννη δες πρώτα να εχει partitions.

Μήπως ειχε κάποιο πρόγραμμα να κρύβεις αρχεία; (πάλι με partitions παίζει)

Τέλος μήπως το στικάκι είναι απο εκείνα τα φθηνά του ebay, που αγόραζες πάμφθηνα 2-8GB και τελικά ήταν 128-256ΜΒ;

Αν δεν ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω, μάλλον χάλασε ο controller και πας για καινουργιο στικάκι.

Οχι δεν ειναι απο ebay και του εχω κανει αρκετα format αυτες τις μερες για κατι δοκιμες σε διανομες linux που δοκιμαζω.Μια χαρα τις επερνε αλλα τωρα...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι απο ebay και του εχω κανει αρκετα format αυτες τις μερες για κατι δοκιμες σε διανομες linux που δοκιμαζω.Μια χαρα τις επερνε αλλα τωρα...

έχει partitions;

Δημοσ.

Πως να ξέρω πόσο είναι λογικό να χωράει αφού δεν ξέρω το μέγεθος του; Το πρώτο μου φλασάκι ήταν 128mb...cool.gif

Αν δε δώσεις μερικά χαρακτηριστικά...

Τέσπα, δες με κάποιο άλλο format utility τι επιπλέον διαμερίσματα έχει. Κάπου εκεί λογικά κρύβεται το υπόλοιπο...

Δημοσ.

Πως να ξέρω πόσο είναι λογικό να χωράει αφού δεν ξέρω το μέγεθος του; Το πρώτο μου φλασάκι ήταν 128mb...cool.gif

Αν δε δώσεις μερικά χαρακτηριστικά...

Τέσπα, δες με κάποιο άλλο format utility τι επιπλέον διαμερίσματα έχει. Κάπου εκεί λογικά κρύβεται το υπόλοιπο...

μα γραφω οτι ειναι 4GB

Αλλο format προγραμμα ποιο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...