Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Του κανω format και μου βγαζει τα εξεις ...κουλα
άδικος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δε βλέπω κάτι κουλό... εκτός & αν εννοείς το μέγεθος του τόμου....
isay Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γιαννη δες πρώτα να εχει partitions. Μήπως ειχε κάποιο πρόγραμμα να κρύβεις αρχεία; (πάλι με partitions παίζει) Τέλος μήπως το στικάκι είναι απο εκείνα τα φθηνά του ebay, που αγόραζες πάμφθηνα 2-8GB και τελικά ήταν 128-256ΜΒ; Αν δεν ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω, μάλλον χάλασε ο controller και πας για καινουργιο στικάκι.
TheELF Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κοίτα αυτά που λέει ο Isay. Αν θες δοκιμάζεις το hp format tool και το https://www.google.gr/search?aq=f&ix=sea&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=USB+Repair_v2.9.1.1 σε περίπτωση που δεν ισχύει κανένα από αυτά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δε βλέπω κάτι κουλό... εκτός & αν εννοείς το μέγεθος του τόμου.... Δεν χωραει παραπανω απο 160ΜΒ μεσα.Ειναι "λογικο" ??? Γιαννη δες πρώτα να εχει partitions. Μήπως ειχε κάποιο πρόγραμμα να κρύβεις αρχεία; (πάλι με partitions παίζει) Τέλος μήπως το στικάκι είναι απο εκείνα τα φθηνά του ebay, που αγόραζες πάμφθηνα 2-8GB και τελικά ήταν 128-256ΜΒ; Αν δεν ισχύει τίποτα απο τα παραπάνω, μάλλον χάλασε ο controller και πας για καινουργιο στικάκι. Οχι δεν ειναι απο ebay και του εχω κανει αρκετα format αυτες τις μερες για κατι δοκιμες σε διανομες linux που δοκιμαζω.Μια χαρα τις επερνε αλλα τωρα... Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Οχι δεν ειναι απο ebay και του εχω κανει αρκετα format αυτες τις μερες για κατι δοκιμες σε διανομες linux που δοκιμαζω.Μια χαρα τις επερνε αλλα τωρα... έχει partitions;
άδικος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πως να ξέρω πόσο είναι λογικό να χωράει αφού δεν ξέρω το μέγεθος του; Το πρώτο μου φλασάκι ήταν 128mb... Αν δε δώσεις μερικά χαρακτηριστικά... Τέσπα, δες με κάποιο άλλο format utility τι επιπλέον διαμερίσματα έχει. Κάπου εκεί λογικά κρύβεται το υπόλοιπο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πως να ξέρω πόσο είναι λογικό να χωράει αφού δεν ξέρω το μέγεθος του; Το πρώτο μου φλασάκι ήταν 128mb... Αν δε δώσεις μερικά χαρακτηριστικά... Τέσπα, δες με κάποιο άλλο format utility τι επιπλέον διαμερίσματα έχει. Κάπου εκεί λογικά κρύβεται το υπόλοιπο... μα γραφω οτι ειναι 4GB Αλλο format προγραμμα ποιο ?
TheELF Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 μα γραφω οτι ειναι 4GB Αλλο format προγραμμα ποιο ? αυτά που λέω ποιο πάνω....
άδικος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 μα γραφω οτι ειναι 4GB ΟΚ το λέει στο τίτλο, πάω πάσο
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εκανα low format με ενα αλλο προγραμματακι και...ηρθε στα κανονικσ του. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα