silence0021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αγόρασα πρόσφατα μια τηλεόραση toshiba η οποία έχει σύνδεση ethernet για πρόσβαση στο internet. Το πρόβλημα είναι οτι το modem είναι μακριά από την tv. Το pc που έχω συνδέεται στο internet μεσω κάρτας wifi! οπότε μένει ελευθερη η θύρα ethernet του pc από τη κάρτα δικτύου τησ μητρικής. μπορώ να συνδέση αυτή τη θύρα ethernet με την τηλεόραση ωστε να της δίνει internet? Μια προσπαθεια που έκανα τα windows το βλέπουν σαν μη αναγνωρισμένο δίκτυο και δεν δίνουν internet! έχετε καμια ιδέα για να γλιτώσω από την αγορά του wireless stick της toshiba ? Αν θέλει κάποιος mod ασ μεταφέρει το θέμα στα Δίκτυα & Ασφάλεια γιατί από λάθος μου μπήκε εδω
tsakonas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ναι, πρέπει να κανεις internet connection sharing στο pc με την wifi κάρτα και να μοιράζει το net στην ethernet. winxp η 7? XP http://support.microsoft.com/kb/306126 7
silence0021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 win 7. μπορείς αν θες να μου δώσεις οδηγίες?
tsakonas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 δες το βιντεάκι για τα 7 k όπου κολλήσεις ρωτα
silence0021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 δεν κατάφερα να βγάλω άκρη αλλά σε ευχαριστώ. το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι crossover
tsakonas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ναι crossover θέλει για σίγουρα εάν τα κανεις όπως τα βλέπεις, δηλαδή με δεξί κλικ να μοιράσεις την ασύρματη. μετά η ενσύρματη παίρνει μια ip που δίνουν τα windows. μη το αλλάξεις. η tv θα πάρει ip αυτόματα.
silence0021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τελικά όλα οκ τα κατάφερα !! Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια ! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα