paul_beat Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γεια σας εδω και περιπου μια εβδομαδα εχω βαλει στο huawei ideos x5 που εχω την επισημη εκδοση gingerbread 2.3 αλλα δεν μου εχει κανει καθολου καλη εντυπωση καθως ενω στην froyo το κινητο δεν μου ειχε βγαλει ουτε ενα κολλημα στην νεα εχει πολλα προβληματα.Πρωτον αρκετες φορες ανοιγουν εφαρμογες μονες τους,η οθονη οσο και να την πατας δεν αποκρινεται και χρειαζεται να παταω το κουμπι lock και να το κανω συναιχεια αυτο για να ξεκολησει... Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε γιατι συμβαινει κατι τετοιο και αν μπορω τουλαχιστον να το επαναφερω σε froyo για να τρεχει τελεια οπως παλια.. Ευχαριστω
idomeneas26 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Κανενα ενα hard reset μηπως στρωσει, απλα πρωτα παρε ενα backup λογαριασμους και εφαρμογες. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
paul_beat Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 επειδη ειμαι ασχετος απο smartphone μπορεις να μου πεις τι ειναι το hard reset..εχω κανει ειδη ενα back up λες να χρειαστω και αλλο?
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ας συνεχισουμε εδω http://www.insomnia.gr/topic/407191-huawei-ideos-x5/ Στο ηδη υπαρχον pinned θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις