manolis96 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια!! σημερα εφτιαξα ενα καινουριο υπολογιστη και μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα: το pc ανοιξε κανονικα αλλα δεν ανοιγε η οθονη!!! τα δοκιμασα ολα και δεν εφταιγε ουτε τροφοδοτικο ουτε cpu ουτε gpu καθως δοκιμασα και τα ενσωματωμενα γραφικα της μιτρικης..... μηπως εχει προβλημα η μιτρικη??? τοσυστημα μου ειναι αυτο: pentium d 945 3.4ghz 4mb 2gb ram ddr2 x1950xt 256mb vram gddr3 cobanitrox 550w psu (ολοκαινουριο) 500gb hdd sata 2
sarpan Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπερα.Η μητρικη σου ποια ειναι?επισης ειπες οτι δουλευει η οθονη κανονικα με τα onboard γραφικα?
άδικος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Όταν λες άνοιξε κανονικά εννοείς άκουσες το κλασικό beep & ύστερα μπούταρε στο λειτουργικό χωρίς να έχεις εικόνα; Με την onboard κάρτα γραφικών είχες εικόνα;
manolis96 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) συγνωμη παιδια αλλα βιαζομουνα οταν το εγραφα!!! λοιπον δεν δουλευε ουτε με τα ενσωματωμενα ο υπολογιστης ειναι καινουργιος και δεν εχει λειτουργικο συστημα!!! επισης ανοιγει κανονικα χωρις beeeeeep και χωρις εικονα εννοειται και μετα απο 10-15 δευτερολεπτα κλεινει η μητρικη ειναι η ga 945gm s2 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2012 από manolis96
manolis96 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 παιδια βρηκα το προβλημα και θελω αλλη μια συμβουλη!! εχει φουσκωσει ενας πυκνωτης πανω απο την μπαταρια.(φαινεται πεντακαθαρα) θελω λοιπον να μου πειτε αν αξιζει να τον αλλαξω και ποσο θα κοστισει? επισης θελω να μου δωσετε οδογιες γιατι απλα δεν το εχω ξανακανει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα