Προς το περιεχόμενο

Gaming σε MBA mid-2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έχω βάλει το Neverwinter Nights (το πρώτο) στο Crossover Games (front-end του WINE είναι, για όποιον δεν ξέρει). Όπως είναι λόγικο, η CPU γκαζώνει άσχημα όταν παίζω αν και παραμένει σε ανεκτές θερμοκρασίες. Υπάρχει περίπτωση να παραζοριστεί και δημιουργηθεί πρόβλημα;

Δημοσ.

Απορία: Γιατί δεν παίζεις απλά την έκδοση για Mac και τρέχεις την έκδοση για Windows μέσα από εξομοίωση;

• Moderators
Δημοσ.

Απορία: Γιατί δεν παίζεις απλά την έκδοση για Mac και τρέχεις την έκδοση για Windows μέσα από εξομοίωση;

Η εκδόση για mac δεν περιέχει τα expansions. Επίσης, έχω αγορασμένη την windows έκδοση.

Δημοσ.

Η εκδόση για mac δεν περιέχει τα expansions. Επίσης, έχω αγορασμένη την windows έκδοση.

Νομίζω πως μόνο το Kingmaker δεν υπάρχει για Mac. Τα άλλα δύο δεν υπάρχουν κανονικά; Όπως και να 'χει, αν αγόρασες την έκδοση για Windows, δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι (χάθηκε να είναι hybrid το dvd σου; :-))

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως μόνο το Kingmaker δεν υπάρχει για Mac. Τα άλλα δύο δεν υπάρχουν κανονικά; Όπως και να 'χει, αν αγόρασες την έκδοση για Windows, δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι (χάθηκε να είναι hybrid το dvd σου; :-))

Και πάλι δεν έχει νόημα να το συζητάμε, ούτως ή άλλως η έκδοση για mac ήταν για PPC. Εξάλλου δεν έχω πρόβλημα να το τρέξω ρε 'συ, άλλη είναι η ερώτησή μου.

Αν υπάρχει πρόβλημα να δουλεύει παρατετάμενα σε full load η cpu.

Δημοσ.

Αν υπάρχει πρόβλημα να δουλεύει παρατετάμενα σε full load η cpu.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα. Δεν είναι μηχανικό μέρος για να χαλάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...