Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 1,5 μηνα εφυγα απο τη forthnet και συνδεθηκα με τη Wind, στο προγραμμα double play small. Μετα απο 9 ημερες και επιθυμωντας να εξοικονομησω χρηματα μετεφερα και το κινητο μου στην εταιρεια και συνδεθηκα με το ΟΝΕ Μ.

Εχω τα εξης δυο θεματα.

Πρωτον , η εταιρεια δηλωνει πως στο double play small η τελικη τιμη για ενα χρονο ειναι 15,17 ευρω τελικη αξια(σε αιτηση που εκανα online). Στον λογαριασμο ομως που μου εστειλε μου χρεωνει 19,90 συν ΦΠΑ. Το προβλημα μου δεν ειναι τα 19,90 αλλα ο ΦΠΑ στις αξιες που τις αναφερει ως τελικες. Το ιδιο συνεβη και με τον λογαριασμο που ελαβα για το ΟΝΕ Μ!

Δευτερον, αφοτου εκανα το ΟΝΕ Μ εχω κακιστο streaming και οσες φορες πηρα στην εξυπηρετηση πελατων βγαινουν κατι αγενεστατοι και μου λενε πως το ξερουν και δεν οφειλεται σε αυτους αλλα ειναι ( ακου τωρα) διεθνες προβλημα και οι τεχνικοι τους εργαζονται να το λυσουν και με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα. Τωρα εμαθα πως η Wind εχει παγιο προβλημα με το streaming και πιθανον θα συνεχισω ετσι επ αοριστου.

Λογω των προβληματων που εχω με τους λογαριασμους δεν εχω εξοφλησει κανεναν ακομα ( ουτε το τελος ενεργοποιησης) και επειδη προφανως θα συνεχισω να εχω προβληματικο streaming θελω να μαθω εαν μπορω να καταγγειλω τη συμβαση με την εταιρεια χωρις να πληρωσω το τελος. Να πληρωσω δηλαδη οτι αναλογει απο το προγραμμα και να παω σε αλλη εταιρεια ή αν τελος παντων υπαρχει τροπος να επιλυθει το θεμα του streaming.

Γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

Ναι μπορεις να κανεις καταγγελια συμβασης εφοσον το θεμα streaming κραταει τοσο καιρο.και ειναι θεμα δικο τους .το διεθνες θεμα που λενε ειναι ελλειψη bandwidth συνηθως.

Δημοσ.

είναι απαράδεκτο το 2012 να μην έχεις καλό streaming. κυνήγησε το αυτό. πες τους ότι φεύγεις από αυτούς να δεις πως θα τρέξουν

Δημοσ.

αμα ειναι γενικο το προβλημα η αμα ειναι πιτα το dslam σιγα μην τρεξουν.... οταν θα γινουν 10.000 τα παραπονα θα τρεξουν.

Δημοσ.

Φίλε eneta σε ποια περιοχή μένεις; Το λέω μήπως κάποιος από εμάς μπορεί να σε βοηθήσει. Προσωπικά πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα από το streaming της Wind, οπότε δεν θεωρώ ότι αποτελεί τον κανόνα.

Δημοσ.

Απαράαδεκο αυτο με την wind , σχεδόν κάθε μερα παρουσιάζεται καποιος αλλο που εχει προβλήματα με το streaming ,προφανώς και θα λαμβάνουν διαρκώς παράπονα οποτε έπρεπε ηδη να το εχουν φτιάξει εκτος και αν για κάποιο λόγο πιστεύουν οτι δεν θα τους επηρεάσει απο θέμα πελατών η δεν εχουν ανάγκη

Δημοσ.

το ξερουν οτι τους επηρεαζει αλλα με ολες τις εταιρειες γιατι συνηθως το ιδιο γινεται το καθυστερουν οσο μπορουν διοτι το bandwidth= εξτρα κοστος.ο οτε ειναι καπως εξαιρεση αφου λεφτα εχουν(τα δικα μας τοσα χρονια)

Φίλε eneta σε ποια περιοχή μένεις; Το λέω μήπως κάποιος από εμάς μπορεί να σε βοηθήσει. Προσωπικά πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα από το streaming της Wind, οπότε δεν θεωρώ ότι αποτελεί τον κανόνα.

Ισως να ειναι σε καποια dslam ισως σε καποιες ωρες αιχμης...

Δημοσ.

Μενω λιγο πιο κατω απο το τερμα της Χαριλαου και γνωστος μου που μενει σε αποσταση 5 λεπτων απο το σπιτι μου δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα.. Επισης μου κανει εντθπωση που το προβλημα αυτο δεν το ειχα απο την αρχη της συνδεσης αλλα περιπου 15 ημερες μετα την εναρξη συνδεσης με την εταιρεια

είναι απαράδεκτο το 2012 να μην έχεις καλό streaming. κυνήγησε το αυτό. πες τους ότι φεύγεις από αυτούς να δεις πως θα τρέξουν

Τους εγραψα και εστειλα με φαξ ολα τα παραπονα μου και ζητησα αμεσα απαντησεις ειδαλλως θα αναζητησω νεο παροχο. Οποτε περιμενω να δω αν και τι θα απαντησουν. Βεβαια οι χρεωσεις εξακολουθουν και τρεχουν. Για να δουμε λοιπον..

το ξερουν οτι τους επηρεαζει αλλα με ολες τις εταιρειες γιατι συνηθως το ιδιο γινεται το καθυστερουν οσο μπορουν διοτι το bandwidth= εξτρα κοστος.ο οτε ειναι καπως εξαιρεση αφου λεφτα εχουν(τα δικα μας τοσα χρονια)

Ισως να ειναι σε καποια dslam ισως σε καποιες ωρες αιχμης...

Δεν ξερω τι εννοεις, εγω ειμαι απλος χρηστης και δεν καταλαβαινω τα bandwidth και τα dslam... Λαμβανοντας υποψη πως δεν εχω τηλεοραση και θελω να βλεπω εκπομπες μεσω youtube - vimeo κλπ , εχω σοβαρο προβλημα. Μου τηλεφωνησαν το περασμενο Σαββατο και με ρωτησαν αν εξακολουθω να εχω προβλημα γιατι εκαναν καποιες ρυθμισεις. Τους ειπα πως εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να απαντησω και ειπαν πως θα ξαναεπαιρναν τηλεφωνο το απογευμα και απο τοτε ακομα παιρνουν. Η αληθεια ειναι πως καπως καλυτερευσε το θεμα αλλα δεν εξαλειφθηκε.

Δημοσ.

Απαράαδεκο αυτο με την wind , σχεδόν κάθε μερα παρουσιάζεται καποιος αλλο που εχει προβλήματα με το streaming ,προφανώς και θα λαμβάνουν διαρκώς παράπονα οποτε έπρεπε ηδη να το εχουν φτιάξει εκτος και αν για κάποιο λόγο πιστεύουν οτι δεν θα τους επηρεάσει απο θέμα πελατών η δεν εχουν ανάγκη

και αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό στη wind. το streaming είναι κάτι που το χρησιμοποιεί πολύ κόσμος και θα έπρεπε να το είχαν φτιάξει

Δημοσ.

και αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό στη wind. το streaming είναι κάτι που το χρησιμοποιεί πολύ κόσμος και θα έπρεπε να το είχαν φτιάξει

Σωστός.Δεν γίνεται να μην μπορείς να παρέχεις μια τόσο βασική υπηρεσία σαν το streaming.Εάν δεν κάνει κάτι η wind θα χάσει πολλούς πελάτες σίγουρα..

Δημοσ.

Μενω λιγο πιο κατω απο το τερμα της Χαριλαου και γνωστος μου που μενει σε αποσταση 5 λεπτων απο το σπιτι μου δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα.. Επισης μου κανει εντθπωση που το προβλημα αυτο δεν το ειχα απο την αρχη της συνδεσης αλλα περιπου 15 ημερες μετα την εναρξη συνδεσης με την εταιρεια

Τους εγραψα και εστειλα με φαξ ολα τα παραπονα μου και ζητησα αμεσα απαντησεις ειδαλλως θα αναζητησω νεο παροχο. Οποτε περιμενω να δω αν και τι θα απαντησουν. Βεβαια οι χρεωσεις εξακολουθουν και τρεχουν. Για να δουμε λοιπον..

Δεν ξερω τι εννοεις, εγω ειμαι απλος χρηστης και δεν καταλαβαινω τα bandwidth και τα dslam... Λαμβανοντας υποψη πως δεν εχω τηλεοραση και θελω να βλεπω εκπομπες μεσω youtube - vimeo κλπ , εχω σοβαρο προβλημα. Μου τηλεφωνησαν το περασμενο Σαββατο και με ρωτησαν αν εξακολουθω να εχω προβλημα γιατι εκαναν καποιες ρυθμισεις. Τους ειπα πως εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να απαντησω και ειπαν πως θα ξαναεπαιρναν τηλεφωνο το απογευμα και απο τοτε ακομα παιρνουν. Η αληθεια ειναι πως καπως καλυτερευσε το θεμα αλλα δεν εξαλειφθηκε.

α.το ιδιο ρουτερ εχετε?εχεις ζητησει fast path να δεις αν θα παιξει καλυτερα?

επισης στα ποσα συγχρονιζεις?εισαι με wireless Η με καλωδιο?μηπως με καλωδιο δεν εχεις αυτα τα θεματα?σιγουρα κανεις δεν κλεβει wireless και αυτο σου σκιζει το streaming?με αλλο pc δοκιμασες να δεις αν εχεις το ιδιο θεμα μηπως το pc εχει καναν ιο κτλ??

αν το προβλημα του streaming ειναι λογω bandwidth τοτε επειδη το bandwidth ειναι λεφτα το καθυστερουν οσο γινεται.και λογικα συνηθως οταν καποιος εχει προβλημα με το streaming εχει και μεγαλα Pings και ψιλοπροβληματα και με Online games.συνηθως.τωρα γιατι να μην γινεται σε ολους δεν ξερω η γιατι να σου εγινε ξαφνικα.εκτος αν ειναι κατι αλλο που δεν ξερουμε τι ειναι.

Σωστός.Δεν γίνεται να μην μπορείς να παρέχεις μια τόσο βασική υπηρεσία σαν το streaming.Εάν δεν κάνει κάτι η wind θα χάσει πολλούς πελάτες σίγουρα..

ηδη πιστευω θα εχουν χασει οπως και κατα καιρους και πολλες αλλες εταιρειες εχουν χασει πελατες ειτε λογω streaming ειτε λογω μεγαλου Ping σε Online games η αδυναμια για skype κτλ λογω παλι πιτα dslams κτλ.Απο το σωστα μεχρι τι γινεται λογω χαλια οικονομικων και λογω οτι προσπαθουν να κρατησουν το budget χαμηλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.αυτοι που ειναι πανω πανω μαλλον σκεφτονται ε αυτος εχει συμβολαιο ενα χρονο μεχρι να ληξει θα το εχουμε φτιαξει και το καθυστερουν ή εκτος αν δεν τους νοιαζει οτι θα χασουν πελατες και σκεφτονται οτι καλυτερα να χασουν 10 παρα να δωσουν λεφτα για επαυξησεις,αναβαθμισεις.δεν ξερω με τι λογικη το πανε ολες οι εταιρειες οχι μονο η wind.μονο τον οτε δεν τον ενοιαζε πριν τα ιδιοκτητα αφου δεν μπορουσες να πας αλλου:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
α.το ιδιο ρουτερ εχετε?εχεις ζητησει fast path να δεις αν θα παιξει καλυτερα? επισης στα ποσα συγχρονιζεις?εισαι με wireless Η με καλωδιο?μηπως με καλωδιο δεν εχεις αυτα τα θεματα?σιγουρα κανεις δεν κλεβει wireless και αυτο σου σκιζει το streaming?με αλλο pc δοκιμασες να δεις αν εχεις το ιδιο θεμα μηπως το pc εχει καναν ιο κτλ??
Ο router είναι ο Thomson της Forthnet τον οποίο το τεχνικό τμημα της wind μου ειπε να μην τον αλλαξω γιατι ειναι απο τους πολυ καλους. Η συνδεση ειναι ασυρματη και κλειδωμενη αρα δεν παιζει να ειναι και κανας γειτονας μεσα.. Για ιο επισης δεν παιζει. Τα αλλα που ρωτας δεν τα καταλαβα και κανονικα θα επρεπε να τα ρωτησουν ολα αυτα απο το τεχνικο τμημα εαν οντως εγω ημουν η εξαιρεση στον κανονα, σωστα? Βασικα το streaming χαλασε μολις αλλαξα απο το double play και πηγα στο one. Μηπως κατι σου λεει αυτο..? Και τωρα που το σκεφτομαι και οι δυο γνωστοι μου που δεν αντιμετωπιζουν προβλημα εχουν double play.. Δεν ξερω, συμπτωση..??? Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Ο router είναι ο Thomson της Forthnet τον οποίο το τεχνικό τμημα της wind μου ειπε να μην τον αλλαξω γιατι ειναι απο τους πολυ καλους. Η συνδεση ειναι ασυρματη και κλειδωμενη αρα δεν παιζει να ειναι και κανας γειτονας μεσα.. Για ιο επισης δεν παιζει. Τα αλλα που ρωτας δεν τα καταλαβα και κανονικα θα επρεπε να τα ρωτησουν ολα αυτα απο το τεχνικο τμημα εαν οντως εγω ημουν η εξαιρεση στον κανονα, σωστα? Βασικα το streaming χαλασε μολις αλλαξα απο το double play και πηγα στο one. Μηπως κατι σου λεει αυτο..? Και τωρα που το σκεφτομαι και οι δυο γνωστοι μου που δεν αντιμετωπιζουν προβλημα εχουν double play.. Δεν ξερω, συμπτωση..???

το Thomson ειναι πολυ σταθερο εκτος αν εχει κανα προβλημα το ρουτερ.απλα δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν θα εχεις το ιδιο προβλημα.για fast path απλα το ζητας στην wind.θα σου ριξει λιγο την ταχυτητα αλλα θα μειωσει το Ping.Ισως ειναι καλυτερα μετα.κανονικα δεν αλλαζει κατι ειτε εισαι 2play ειτε οχι.ιδια πορτα στο dslam θα παρεις.να κανουν αλλαγες σε αυτους που δεν ειναι 2play δεν στεκει.αν εχεις αλλο ρουτερ για δοκιμη θα ειναι καλη φαση.απλα σου ειπα να μπεις σστο 192.168.1.254 που ειναι το Thomson να πας broadband connection,meta dsl connection μετα πανω δεξια details και να γραψεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

Δημοσ.

Το streaming της Wind έχει πάρει τον κατήφορο εδώ και πολυ καιρό, χωρίς να έχει γίνει απολύτως καμία προσπάθεια βελτιώσεις του προβλήματος.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ναι και σε ερωτηση που εκανε ενα μελος του λενε εχουμε προβλημα αλλα ειναι κατι διεθνες και το κοιταμε.κοινως μαλλον δεν υπαρχει bandwidth και η εταιρεια δεν σκοπευει για τον χ υ λογο να δωσει λεφτα.εδω και βδομαδες το κοιτανε αλλα μαλλον δεν κανουν κατι και κριμα γιατι χανουν πελατες.βεβαια δεν το κανει μονο η wind αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...