Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι laptop θα μου προτείνατε μέχρι 1000 ευρώ; Θα προτιμούσα με 17άρα οθόνη. Το σημαντικό είναι να υποστηρίζει linux. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για να καταλάβω θέλεις ένα laptop χωρίς windows... Σκέτο δηλαδή... Απ'ότι ξέρω, είχαν εμφανιστεί κάτι Acer με προεγκατεστημένο Linux σε Intel Core i5-430M και σε τιμή-έκπληξη (-100 μόνο από τα windows μη πως και για τα antivitus). Αν κάποιος ξέρει να σου πει κάτι ανάλογο...Διαφορετικά κάνε δική σου σύνθεση και φόρεσε εσύ linux απευθείας

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει ας έχει και windows. Τα βγάζω μετά. Με ενδιαφέρει πιο πολύ η γνώμη σας σχετικά με την απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Δημοσ.

Ενα που πρεπει να προσεξεις ειναι να ΜΗΝ εχει AMD κάρτα γραφικών , προφανώς για να ενδιαφέρεσαι για Linux θες το λαπτοπ για απλες δουλειές (ταινίες, μουσική ιντερνετ) άρα δεν χρειάζεται να δώσεις πάρα πολλά λεφτά.

Δημοσ.

Το linux το χρησιμοποιώ για διάφορα (office, προγραμματισμό, ιντερνετ, μουσική, ταινίες, επεξεργασία εικόνας, GIS, webserver, βάσεις δεδομένων) εκτός από παιχνίδια. Καλό είναι να έχει κάμποση μνήμη και χώρο στον σκληρό μιας και τα αρχεία που δουλεύω κυρίως για GIS είναι βαριά. Συμφωνώ σε Toshiba και Dell και θα προτιμούσα κάρτα nvidia.

Δημοσ.

Ας μην γίνει σύγκριση, δεν πειράζει. Σαν μηχανήματα είναι καλά για τα λεφτά τους το καθένα και σε σχέση με την συμβατότητα για linux;

Δημοσ.

Τι laptop θα μου προτείνατε μέχρι 1000 ευρώ; Θα προτιμούσα με 17άρα οθόνη. Το σημαντικό είναι να υποστηρίζει linux. Ευχαριστώ!

Προς τι τοτε το " μεχρι 100 ευρω " !! καλα σου λεει ο φιλος ppnn.. αυτα που ποσταρισες εχουν μεγαλες διαφορες και προς τιμη και ως χαρακτηριστικα.

Αλλα αφου θελεις να πουμε την γνωμη μας....για μενα ασυζητητι το πρωτο toshiba cosmio, (για το αν εχει συμβατοτητα με linux,δεν μπορω να φερω γνωμη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...