Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω από χθες το εξής πρόβλημα: Ενώ λειτουργώ το pc μου κανονικά (έχω windows 7 64bit) χωρίς κανένα πρόβλημα έτσι ξαφνικά εμφανίζεται μια καθυστέρηση σε ότι εφαρμογή πάω να ανοίξω. Για παράδειγμα, είμαι στο youtube με τον firefox και βλέπω ένα βιντεάκι και θέλω να ανεβάσω τον ήχο των windows, πατάω κλικ στο εικονίδιο της γραμμής εργασιών και μου ανοίγει το παραθυράκι με την στάθμη του ήχου μετά απο 20sec.Άλλο παράδειγμα πάω να ανοίξω την διαχείρηση εργασιών με δεξί κλικ από την γραμμή εργασιών και μου ανοίγει πάλι μετά από 20sec και γενικά όποια εφαρμογή (συμπεριλαμβανομένου και τα παιχνίδια) και να ανοίξω μου κάνει 20sec και πάνω για να τα ανοίξει, ενώ ο firefox ή οτιδίποτε λειτουργούσα μέχρι στιγμής (ήταν ήδη ανοιχτό δλδ) συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά χωρίς να παρουσιάζει κάποιο κολλημα η οτιδίποτε αλλο. Καμιά ιδέα?

• Moderators
Δημοσ.

Oταν εμφανιζεται το προβλημα, ριξε μια ματια στο task manager για το τι καταναλωνει την περισσοτερη cpu και ram αντιστοιχα

Δημοσ.

κάνε ένα defrag/αποκατμηση (εαν πέτυχα το ελληνικο :-D) σκληρου δίσκου, δες απο task manager τι προγραμματα τρεχεις (μηπως τρεχει καποιο scan απο antivirus / malware προγραμματα) και εαν τα εχεις κοντα στο χρονο τα windows καλο ειναι να σκεφτεις μια καθαρη εγκ/ση αυτων :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά ήταν χαλασμένο το 1 από τα 4 kit, αγόρασα καινούριες ram. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

Περιεργη συμπεριφορα για χαλασμενο dimm..Ευχομαι να ειναι οντως ετσιsmilie.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...