Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα ... να ρωτησω δυο τρια πραγματα για το ιπαντ2 καταρχην πως περνας μουσικη τραγιυδια κοματια στο ιπαντ 2.... σε τι αρχειο και που πρεπει να ειναι τα τραγιυδια σε ενα σταθερο υπολογιστη .... πως να τα βαλεις σε ενα αρχειο και πως να τα μεταφερεις στο ιπαντ. ναι οκ....συνδεεις με αι τιουνς.... και μετα πατας τι...για να περαστουν τα κοματια; ας βοηθησει καποιος βημα βημα αν μπορει ρε παιδια.... σας θερμοπαρακαλω... ευχαριστω πολυ....

Δημοσ.

Οπως και με το ipod την ίδια απάντηση που είχα δώσει σε έναν προηγουμένως με το iPad 3.

Πριν δημιουργησετε νέο θέμα καλό είναι να κοιτάτε τα προηγούμενα.....

Eξάλλου το λειτουργικό της συσκευής που έχετε (iOS) είναι ίδιο και για ipod touch,iphone,ipad άρα μπορείτε να βρείτε βοηθεια από κάποιον που έχει iphone πχ.

Δημοσ.

φιλε μου τι να κανω ειμαι ασχετος λιγο με την αππλε και για αυτο ρωταω ξερεις ποσες αποριες εχω παρα πολλες παντα ειχα λαπτοπ και γουιντος τι να κανω :) δεν ειμαστε ολοι της αππλε αυτο εξυπακουετε για αυτο και ρωταμε εσας πχ που εχετε κατι παραπανω να πειτε.... :) εχω πολλες αποριες 3 βασικα για το ιπαντ .... 2 μπορεις να με βοηθησεις; :)΄καταρχιν ειμαι σε να σιτε που ειμαι μενος και υπαρχουν ηχοι διαφοροι που αλλαζεις απο το σιτε μεσα στο προφιλε σου και μολις ερχετε καποιο εισερχμενο μυνιμα ακουγετε οτι καποιος σου εστειλε μυνιμα αλλα στο ιπαντ 2 δεν ακουγετε τιποτα.... το μονο που ακουω σε ηχο ειναι στα εισερχομενα στο χοτμαιλ... επισις ποιο ραδιοφονο μπορο να ακουο και να μιν με πεταει στα 10 λεπτα΄αλλα να σερφαρο και κανονικα και το ραδιοφονο να παιζει συνεχεια... ; αν γνωριζεις κατι .... ευχομαι να μου πεις γιατι νομιζω οτι εδψσα 430 ευρω χωρις αξια... :(

Φταει μιπος επειδι το ιπαντ μου ο αγορασα ντεμο ;

Φταιει μηπως επειδη το ipad μου ειναι demo αυτο που αγορασα.... ;

Δημοσ.

φιλε μου τι να κανω ειμαι ασχετος λιγο με την αππλε και για αυτο ρωταω ξερεις ποσες αποριες εχω παρα πολλες παντα ειχα λαπτοπ και γουιντος τι να κανω :) δεν ειμαστε ολοι της αππλε αυτο εξυπακουετε για αυτο και ρωταμε εσας πχ που εχετε κατι παραπανω να πειτε.... :) ...

.... ευχομαι να μου πεις γιατι νομιζω οτι εδψσα 430 ευρω χωρις αξια... :(

Αφιέρωσε λίγη ώρα και ξετίναξε το manual. Πρώτον θα σου λυθούν πολλές απλές απορίες για τον τρόπο λειτουργίας του iOS και δεύτερον θα δεις τις δυνατότητες της ταμπλέτας.

.. επισις ποιο ραδιοφονο μπορο να ακουο και να μιν με πεταει στα 10 λεπτα΄αλλα να σερφαρο και κανονικα και το ραδιοφονο να παιζει συνεχεια... ; αν γνωριζεις κατι ....

Γενικά να ξέρεις οτι καλό ειναι να εχεις και δεύτερο browser (π.χ. Opera) στην ταμπλέτα σου. Αν μάντεψα σωστά ακους ραδιόφωνο απο συγκεκριμένο app και μετά απο 10 λεπτά κλείνει η ταμπλέτα (ΣΑΝ screensaver). Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου, πήγαινε στις ρυθμίσεις του ipad και βάλε το χρόνο αδρανοποιήσης στο never.

Γενικά να ξέρεις οτι άν χρησιμοποιείς κάτι που έχει ήχο και πας να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο που έχει ήχο, τότε το πρώτο σταματά. Παραδειγμα εχεις το app του skai και ακους ραδιόφωνο και πας να ανοιξεις ένα παιχνίδι. Μολις πατησεις το παιχνίδι, το app του skai θα σταματήσει. Το προηγούμενο γίνεται και με κάποιες εφαρμογές που δεν θέλουν ήχο.

Εγώ έχω βρει το παρακάτω κόλπο να ακουω ραδιόφωνο και να σερφάρω ταυτόχρονα. Ανοίγω Safari, παω στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού και πατω να ακουσω Live Μουσική. Στους περισσότερους η μουσική ακουγεται απο το ενσωματομενο player του ipad. Μολις αρχίσει να παιζει η μουσική, πατω το HOME μια φορα, ανοιγω τον opera και σερφάρω όπου θέλω.

Δημοσ.

Αφιέρωσε λίγη ώρα και ξετίναξε το manual. Πρώτον θα σου λυθούν πολλές απλές απορίες για τον τρόπο λειτουργίας του iOS και δεύτερον θα δεις τις δυνατότητες της ταμπλέτας.

Γενικά να ξέρεις οτι καλό ειναι να εχεις και δεύτερο browser (π.χ. Opera) στην ταμπλέτα σου. Αν μάντεψα σωστά ακους ραδιόφωνο απο συγκεκριμένο app και μετά απο 10 λεπτά κλείνει η ταμπλέτα (ΣΑΝ screensaver). Αν είναι αυτό το πρόβλημα σου, πήγαινε στις ρυθμίσεις του ipad και βάλε το χρόνο αδρανοποιήσης στο never.

Γενικά να ξέρεις οτι άν χρησιμοποιείς κάτι που έχει ήχο και πας να χρησιμοποιήσεις κάτι άλλο που έχει ήχο, τότε το πρώτο σταματά. Παραδειγμα εχεις το app του skai και ακους ραδιόφωνο και πας να ανοιξεις ένα παιχνίδι. Μολις πατησεις το παιχνίδι, το app του skai θα σταματήσει. Το προηγούμενο γίνεται και με κάποιες εφαρμογές που δεν θέλουν ήχο.

Εγώ έχω βρει το παρακάτω κόλπο να ακουω ραδιόφωνο και να σερφάρω ταυτόχρονα. Ανοίγω Safari, παω στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού και πατω να ακουσω Live Μουσική. Στους περισσότερους η μουσική ακουγεται απο το ενσωματομενο player του ipad. Μολις αρχίσει να παιζει η μουσική, πατω το HOME μια φορα, ανοιγω τον opera και σερφάρω όπου θέλω.

για να καταλαβεις και να μου πεις ανοιγο το ιπαντ κανονικα παο στο σαφαρι ανοιγο το χοτμαιλ διπλα ανοιγο ενα σιτε πγνοριμιν ποθ εχο φιλους κτλ και οταν ερχετε καποιο εισερχομενο μθνιμα χτυπαει ενας ιχος...ποθ σου δεχνει οτι καποιος εστειλε μυνιμα διπλα ανοιγο το λαιβ24 τα ραδιοφονα θεσσαλονικης αθηνας και αν βγεις απο το σαφαρι σταματαει... σε 10-15 λεπτα.... αν μινεις παιζει κανονικα... εσυ λες διλαδι να ανοιγο το σαφαρι για ραδιο... και να πιγαινο οπερα για τα αλλα που θελω ; και στο σαφαρι να ανοιχο τα ιδια πραγματα που θελω στο συγκεκριμενο σιτε παλι δεν με ειδοποιει για εισερχομενο μινιμα... επισης αν ανοιχεις στο σαφαρι ι στον οπερα αυτα ποθ σοθ ειπα και διπλα να ανοιξεις πχ γιουτουμπ και πας να δεις τα μαιλ αν εισαι στο σαφαρι ι οπερα σταματαει να παιζει το βιντεο για να δεις μαιλ πας ξανα γιουτουμπ και το χανααρχιζεις... ετσι ειναι το ιπαντ δηλ; οσο για τιν αδρανεια που λες θα το κανο για να δω .... αν γνωριζεις κατι απο αυτα που σου ειπα βοηθησε ρε συ φιλε μου.θανος

οχι σαν σκριμσειβερ κανονιακ στον οπερα ι στο σαφαρι...ανοιγο σελιδες διαφορες και διπλα ταυτοχρονα που σερφαρο να ακουο μουσικι .... μονο το λαιβ 24 που εχει τα ραδιοφονα δεν σταματαει... θα κανω αυτο που μου λες φιλε μου και θα σου πω....

και οπερα εχο αλλα ποιο να εχο τον οπερα μινι ;

για να καταλαβεις και να μου πεις ανοιγο το ιπαντ κανονικα παο στο σαφαρι ανοιγο το χοτμαιλ διπλα ανοιγο ενα σιτε πγνοριμιν ποθ εχο φιλους κτλ και οταν ερχετε καποιο εισερχομενο μθνιμα χτυπαει ενας ιχος...ποθ σου δεχνει οτι καποιος εστειλε μυνιμα διπλα ανοιγο το λαιβ24 τα ραδιοφονα θεσσαλονικης αθηνας και αν βγεις απο το σαφαρι σταματαει... σε 10-15 λεπτα.... αν μινεις παιζει κανονικα... εσυ λες διλαδι να ανοιγο το σαφαρι για ραδιο... και να πιγαινο οπερα για τα αλλα που θελω ; και στο σαφαρι να ανοιχο τα ιδια πραγματα που θελω στο συγκεκριμενο σιτε παλι δεν με ειδοποιει για εισερχομενο μινιμα... επισης αν ανοιχεις στο σαφαρι ι στον οπερα αυτα ποθ σοθ ειπα και διπλα να ανοιξεις πχ γιουτουμπ και πας να δεις τα μαιλ αν εισαι στο σαφαρι ι οπερα σταματαει να παιζει το βιντεο για να δεις μαιλ πας ξανα γιουτουμπ και το χανααρχιζεις... ετσι ειναι το ιπαντ δηλ; οσο για τιν αδρανεια που λες θα το κανο για να δω .... αν γνωριζεις κατι απο αυτα που σου ειπα βοηθησε ρε συ φιλε μου.θανος

οχι σαν σκριμ σειβερ... στον οπερα ι στο σαφαρι...ανοιγο σελιδες διαφορες και διπλα ταυτοχρονα που σερφαρο να ακουο μουσικι .... μονο το λαιβ 24 που εχει τα ραδιοφονα δεν σταματαει... θα κανω αυτο που μου λες φιλε μου και θα σου πω....

Ο οπερα ετσι πως αναδιπλωνει της σελιδες καθετε ειναι γενικα καπως εχω το ντολφιν για μπροσουερ δεν ειναι καλυτερος ; Οσο για το μανουαλ που λε φιλε μου ετσι πωςτα γραφε η αππλ αν και εμαο γενικα εξυπνος δν καταλαβαινω της ορολογιες τους.... :) θα κανω καποια πραγματα να δω τι θα κανει...

Οπερα μπροσουερ δεν μου αρεσει προτιμ ντολφιν... ο οπερα αναδιπλωνει της σελιδες τρελα ενοχλητικο... :) ναι ισχυει κα παζε κανονικα σν ανοιξεις σαφαρι γα μουσικη και πας στο μπροσουερ ντολφιν και σερφαρεις....παλι καλα... :) αλλα στο σαιτ που θελω δεν χτυπαει κουδουνισμα που εχω ενα πουλακι οταν ερχετε εισερχομενο μηνυμα.... :(

οχι σαν σκριμσειβερ κανονιακ στον οπερα ι στο σαφαρι...ανοιγο σελιδες διαφορες και διπλα ταυτοχρονα που σερφαρο να ακουο μουσικι .... μονο το λαιβ 24 που εχει τα ραδιοφονα δεν σταματαει... θα κανω αυτο που μου λες φιλε μου και θα σου πω....

οχι σαν σκριμ σειβερ... στον οπερα ι στο σαφαρι...ανοιγο σελιδες διαφορες και διπλα ταυτοχρονα που σερφαρο να ακουο μουσικι .... μονο το λαιβ 24 που εχει τα ραδιοφονα δεν σταματαει... θα κανω αυτο που μου λες φιλε μου και θα σου πω....

Ο οπερα ετσι πως αναδιπλωνει της σελιδες καθετε ειναι γενικα καπως εχω το ντολφιν για μπροσουερ δεν ειναι καλυτερος ; Οσο για το μανουαλ που λε φιλε μου ετσι πωςτα γραφε η αππλ αν και εμαο γενικα εξυπνος δν καταλαβαινω της ορολογιες τους.... :) θα κανω καποια πραγματα να δω τι θα κανει...

Οπερα μπροσουερ δεν μου αρεσει προτιμ ντολφιν... ο οπερα αναδιπλωνει της σελιδες τρελα ενοχλητικο... :) ναι ισχυει κα παζε κανονικα σν ανοιξεις σαφαρι γα μουσικη και πας στο μπροσουερ ντολφιν και σερφαρεις....παλι καλα... :) αλλα στο σαιτ που θελω δεν χτυπαει κουδουνισμα που εχω ενα πουλακι οταν ερχετε εισερχομενο μηνυμα.... :(

Αν χρειαστ κατι αλλο θα σο πω ευχαριστω πολυ".....".

Δημοσ.

Για το πουλάκι και τον ήχο δεν ξέρω και για αυτό δεν σου έγραψα τίποτα. Μήπως το site εχει δικό του app που παρέχει τα μπιπ που ζητάς; Τέλος με αυτό.

Για το συνδυασμό safari-radio-opera σου περιέγραψα ενα κόλπο που δοκιμασμένα παίζει σε μένα, γιατί το εφαρμόζω. Εσύ δοκίμασε με ότι browser προτιμας (αντι για Opera) αλλά δεν ξέρω αν πιάσει.

Π.χ. ακουω στο safari το σταθμό και στον opera χαζεύω στο insomnia.

Κάτι ακόμα που παρατήρησα οτι δεν το εχεις καταλάβει καλα. Στο iOs (το λειτουργικό του ipad/ipod/iphone) και όταν είσαι στον browser, το μόνο tab που είναι «100% ενεργό» είναι αυτό που βλέπεις. Διαδραστικές multitab καταστάσεις καλύτερα να τις ξεχάσεις. Μπορείς να έχεις πολλά tabs αλλά ειναι «σαν να είναι σε νάρκωση». Τι εννοώ. Δεν μπορείς να γράφεις στο hotmail, ενω σε άλλο tab παίζει ενα βιντεο Youtube και σε αλλο tab εχεις ανοιχτό το xazofacebook. ΕΝΑ πράγμα τη φορα. Ναι, υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις.

Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση οτι ο grammar nazi που κρύβω μέσα μου, κοιμάται και ροχαλίζει. Περίεργο.

Δημοσ.

ισαυ για να καταλαβεις εγω σαν θανος απο το πρωι που θα σηκωθω ανοιγω υπολογιστη και ανοιγω τα εξης.... λοιπον .... ανοιγω χοτμαιλ...μετα e-bay μετα το google translate επειτα ανοιγο το youtube και τον μετατροπεα νομισματος γιατι εχω καταστημα στο ebay και πρεπει να γνωριζω το δολλαρια ποσο ειναι σε ευρω κτλ... και διπλα ανοιγω to gayromeo.com γιατι εχω φιλους bi εκει περα... μαλλον εισαι στρειτ οποτε σε καταλαβαινω απολυτα.. :) ανοιγω στο ιπαντ2 τον broswer dolpin... και τα ανοιγω ολα αυτα... αν θελω να ακουσω μουσικη παω στο σαφαρι και ανοιγω live24 αν εχεις καποιο αλλο site ειμαι εδω για να με ενημερωσεις... :) τωρα το θεμα μου ειναι οταν ερχετε καποιο εισερχομενο μυνημα στο gayromeo κανονικα σε υπολογιστη λαπτοπ χτυπαει ενας ηχος που εχω βαλει... στο ιπαντ2 δεν ακουγετε τιποτα... χωρις να ανοιχω μουσικη και youtube να παιζει... παλι δεν ακουγετε τιποτα... επισης αν θελω να μπω στο facebook... πρεπει να μπω μονο απο την εφαρμογη; δεν μπορω να μπω μεσω dolpin; γιατι οι εφαργογες απο οτι καταλαβα ειναι αστα να μην μιλησω... αισχος γενικα και σε ipad και σε samsung που πιρε ενας φιλος μου αυριο το δινει πισω στο καταστημα... για να παρει τα χρηματα του... πραγματικα το ipad2 σκεφτομαι σοβαρα να το πουλησω το εχω 15 μερες... και δεν ειναι καθολου ευχρηστο.... αν ξερεις γνωριζεις κατι βοηθησε με σεπαρακαλω... το ipad ειναι μονο καλο γιατι το κρατας στα χερια και ραταει πολλες ωρες... πραγματικα τιποτα δεν συγκρινετε με ενα laptop που τα κανει ολα. :) επισης αν το κανω jeilbreak τι διαφορα θα εχει; θα χτυπανε ηχοι πχ στο gayromeo που θελω εγω οταν μου ερχετε καποιο εισερχομενο μηνυμα ; πραγματικα αν ξερει γνωριζει καποιος βοηθηστε παιδια...

δηλαδη καποιος να διαλεξει ενα ipad για ποιο λογο... γιατι κραταει πολλες ωρες και ειναι λεπτο και το κρατας στα χερια ; τιποτα ουσιαστιακα δεν κανει.. εγω θελω πχ το χαζο facebook και διπλα ακριβως να ακουω και μουσικη η εστω σε αλλο broswer αυτο δεν παιζει να γινετε σωστα ; αν ειναι ετσι ....τυφλα να εχει η apple και η καθε samsung.... αυτα ειναι βλακειες... αν δεν μπορει να τα κανει...να ειναι ενεργα... θα πρεπει να κλεινω το ενα για να ανοιγω το αλλο; σε δεσμευει....και αυτο δεν το γνωριζα....

Δημοσ.

Δυστυχώς με το ipad δεν μπορείς να κάνεις ο,τι και με τον υπολογιστή (και το ανάποδο). Η χρήση που θες απαιτεί υπολογιστή. Δώσε το ipad και πάρε ένα netbook ώστε να μοιράσεις τη διαφορά ανάμεσα στη φορητότητα και τη χρήση στυλ υπολογιστή.

Στα υπόψη οτι τα netbooks εχουν μικρό μέγεθος, μικρή οθόνη, αυξημένη αυτονομία αλλά παράλληλα δεν είναι για απαιτητικές εφαρμογές. Για τη χρήση όμως που περιγράφεις μου ακούγεται μια χαρά. Αν βέβαια ήδη έχεις κάποιο ελαφρυ φορητό (π.χ. κάποιο macbook air ή κάποιο ultrabook) δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις netbook.

Δημοσ.

'isay' μου σε ευχαριστω για την πληροφορια... θα βγαλω το καινουργιο μου ιπαντ προς πωληση .... κανονικοτατα....:) εγω πηρα ιπαντ για την ωραια του οθονη για την ταχυτιτα του που οκ δεν πιανετε ειναι τελιο αλλα σαν χρηστικοτητα..... αχρηστο για μενα.... ιπαντ 2 και πληκτρολογιο αυθεντικο συντομα προς πωληση.... δεν με ικανοποιηει... η αππλ σορρυ παιδια... και οι φιλοι της αππλ... αλλα δεν εχω χρονο να κατσω να μαθω τα παντα για την αππλ για να χρισιμοποιησω το ιπαντ και να το αξιοποιησω... προτιμο ενα ολκαινουργιο λαπτοπ 15 αρα οθονη τοσιμπα... που γραφω και με αυτο τωρα παρα το ιπαντ... φλας δεν εχει περνας της φοτος με κονεξιον κιτ που πρεπει να αγορασεις.... παρε σμαρτ κοβερ παρε πλικτρολογιο.... εχτρα...οκ...εδωσα τα κερατα μου... και ακομη ουτε βιντεο ουτε φοτογραφιες δεν εχω βαλει.... εχω πεαρσει μονο καποια τραγουδια... δηλαδη οκ... απο μενα σαν χρησικοτητα με αριστα το 10 για το ιπαντ 0000000

θα βγαλω συντομα το ιπαντ 2 προς πωληση αλλα και το πληκτρολογιο της αππλ... :) δεν ειναι καθολου χρηστικο για μενα δυστιχως... το ιπαντ 2 οπως και το πληκτρολογιο 12-14 ιμερον ειναι ολοκαινουργια.... και εδωσα τα..................χρηματα... γενικα βγηκαν ολα μαζι ακριβα.. αστα να πανε. οκ αφου δεν ηξερα καλα το ιπαντ πως ειναι τι να πεις...:)

Δημοσ.

Είναι θέμα χρήστη και η βαθμολογία ειναι σχετική. Εσένα δεν σου κάνει, το πουλάς, ειναι απλά τα πράγματα. Σε άλλους δίνει λύσεις και διευκολύνσεις και θα προτιμουσαν να πουλήσουν τον υπολογιστή τους. Για ένα φεγγάρι είχα (απο σπόντα) ένα ipad και παρατήρησα οτι διάβασα περισσότερα βιβλία/περιοδικά από όσα είχα διαβάσει όλο τον προηγούμενο χρόνο (και λόγω λόξας έχω εκατοντάδες βιβλία σε pdf). Μάλιστα εκείνη την περίοδο έτυχε να χρειαστεί να κάνω αρκετά ταξίδια οπότε καταλαβαίνεις οτι το ipad ήταν υπερβολικά χρήσιμο. Μέχρι και για καμάκι το χρησιμοποίησα (είμαι μαγικό πόσο περίεργα ειναι τα κοριτσάκια).

Είναι ενα διαφορετικό εργαλείο. Αν δεν βιδώνεις βίδες, δεν σου χρειάζεται κατσαβίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία.

Κάνε του ένα καλό καθαρισμό, σβήσε οτιδήποτε προσωπικό έχει μέσα, κάνε ενα restore και βάλε αγγελίες. Αν το δώσεις σε καλή τιμή, θα φύγει αέρα. Καλή τύχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...