Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω Windows XP και παρατηρώ το εξής. Έχω καποια αρχεία avi και έχω βάλει την τακτοποίηση εικονιδίων να φαίνονται σαν Thumbnails. Το περιέργο είναι ότι βλέπω να γράφει avi και όχι να φαίνεται εικόνα. Γιατι...?

Δημοσ.

mediainfo δες τι codec έχουν αυτά που δεν δείχνουν εικονίδιο,κατά 99% έχουν κάποιο codec που δεν θα έπρεπε να είναι μέσα σε avi ^_^ .

Γράφει:

AVI: 350 MiB, 42mn 0s

1 Video Stream: MPEG-4 Visual (XviD)

1 Audio Stream: MPEG Audio (MP3)

Δεν γίνεται να μου εμφανίσει εικονίδιο....? Μου κάνει εντύπωση...

Δημοσ.

Στα xvid πρέπει να βγάζει εικονίδιο,γενικά να ξέρεις τα windows βγάζουν εικονίδιο για όποιο codec υπάρχει περασμένο στο σύστημα,οπότε φαντάζομαι ότι δεν έχεις περασμένους codec.

Αν περάσεις τους DivX codecs http://www.divx.com/en/software/divx-plus/codec-pack θα σου βγάλει τα εικονίδια για τα avi αλλά και για mkv :)

Δημοσ.

Πήγαινε εναρξη --> εκτελεση ---> cmd (enter)

και στο παραθυρο που θα εμφανιστει τρεξε την παρακατω εντολη

regsvr32 shmedia.dll

H παραπάνω εντολή ενεργοποιεί την προεπισκόπηση των video αρχείων μέσω του thumbnails

(μεσω της παρακάτω το απενεργοποιείς)

regsvr32 /u shmedia.dll

Εαν δεν δουλέψει το παραπάνω πήγαινε στο παρακάτω site

http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm

και κατόπιν κατέβα μέχρι το 17 και κατέβασε από τη δεξιά στήλη το

Restore Thumbnail Views in XP

Είναι fix και συγκεκριμένα .exe προγραμμα προκειμένου να αποκαταστήσει/διορθώσει τη συσχέτιση των αρχείων (file association) και συγκεκριμένα την κατάληξη των αρχειών που αφορούν video

Δημοσ.

Παιδιά έχω Windows XP και παρατηρώ το εξής. Έχω καποια αρχεία avi και έχω βάλει την τακτοποίηση εικονιδίων να φαίνονται σαν Thumbnails. Το περιέργο είναι ότι βλέπω να γράφει avi και όχι να φαίνεται εικόνα. Γιατι...?

Δεν έχει πρόβλημα γενικά για να τρέξει το fix,έχει πρόβλημα με κάποιους τύπους...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικα ήταν θεμα codec. Πέρασα τους τελευταίους και όλα φαίνονται πλέον και τα mkv :)

Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα γενικά για να τρέξει το fix,έχει πρόβλημα με κάποιους τύπους...

To fix κανει επαναφορα σε ολα τα file associations.

Για καποιον που δεν θελει/μπορει/ξερει να ρυθμιζει τα file associations θα δουλεψει μια χαρα το fix

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...