Προς το περιεχόμενο

PlayStation All-Stars: Battle Royale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω ότι το παιχνίδι έχει κάποια μέρη απο το God of War..και από αλλα.Ωραίο φαίνεται..Μπράβο που το δημοσιευσες!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Μου θυμίζει πολύ Smash Bros (βασικά αντιγραφή είναι), και μιας και η Nintendo είπες πως θα αργήσει να το βγάλει στο WiiU (άμα το πάρω), θα είναι σίγουρη αγορά και θα πέσει τρελλό κάψιμο! :-D

Δημοσ.

Μου θυμίζει πολύ Smash Bros (βασικά αντιγραφή είναι), και μιας και η Nintendo είπες πως θα αργήσει να το βγάλει στο WiiU (άμα το πάρω), θα είναι σίγουρη αγορά και θα πέσει τρελλό κάψιμο! :-D

Θα ξεσκίσω με Kratos! :mrgreen:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σιγουρη αγορά.

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει?

(το περιμενω πως και πως μαζι με το the last of us)

Δημοσ.

Σιγουρη αγορά.

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει?

(το περιμενω πως και πως μαζι με το the last of us)

Και το gow anscnsion! :mrgreen:

Δημοσ.

Και το gow anscnsion! :mrgreen:

το ξεχασα αυτο...ειναι τοσα πολλα κριμα που δεν θα μπορουν να τα παιξουν αυτοι που εχουν cfw 3.55 (δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγουν σε tb και ακομα και αν βγουν δεν θα εχουν MULTI)

http://www.youtube.com/watch?v=YPazFULWAIg 0.54 για τον ναρουτο :P

Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

υγ : θα κυκλοφορήσει και στο PSVita

:(

Μακάρι να μην το περιορίσουν, γιατί αφού θα είναι σε ps vita θα είναι λογικά γύρω στα 4gb για να μπορουν να το κατεβασουν δηλαδη λιγοτερες πιστες και τετοια. Ελπιζω να βγει μια καπως διαφορετικη εκδοση για ps3.

Δημοσ.

το ξεχασα αυτο...ειναι τοσα πολλα κριμα που δεν θα μπορουν να τα παιξουν αυτοι που εχουν cfw 3.55 (δεν ειναι σιγουρο οτι θα βγουν σε tb και ακομα και αν βγουν δεν θα εχουν MULTI)

http://www.youtube.com/watch?v=YPazFULWAIg 0.54 για τον ναρουτο :P

:(

Μακάρι να μην το περιορίσουν, γιατί αφού θα είναι σε ps vita θα είναι λογικά γύρω στα 4gb για να μπορουν να το κατεβασουν δηλαδη λιγοτερες πιστες και τετοια. Ελπιζω να βγει μια καπως διαφορετικη εκδοση για ps3.

Χαχα όντως για αυτά τα 3 παιχνίδια θα ήθελα πολύ να έχω online. Μέχρι να βγουν όμως ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να έχω τερματίσει τα τωρινά και να μου έρθει να βάλω ofw :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...