Προς το περιεχόμενο

box-50gb, cloud free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν δίνει 50gb free, εκτός αν βρεις κάποια προσφορά. Εγώ τα είχα πάρει από LG κινητό.

Έχει μικρό file size limit και το σημαντικότερο: Δεν έχει client για windows.

Δημοσ.

Όντως τα 50 GB είναι 20$.

Dropbox 2 GB (στην χειρότερη), Google Drive 5 GB, Skydrive 25 GB αν είσαι παλιός - 7 GB αν είσαι νέος.

Αξία = δωρεάν.

Δικό σου server -> aka private "cloud"

Αξία = 400€ -> Το να κοιμάμαι ήσυχος ότι τα δεδομένα μου είναι ασφαλισμένα από μάτια τρίτων -> αξία = ανεκτίμητη :D

Δημοσ.

Αξία = 400€ -> Το να κοιμάμαι ήσυχος ότι τα δεδομένα μου είναι ασφαλισμένα από μάτια τρίτων -> αξία = ανεκτίμητη :D

Επειδή έχω δικό μου dropbox (synoilogy cloud station) δεν κοστίζει τόσο που λές.

180 το NAS και με μαξ 50ευρώ έβαλες ένα σκληρό

σύνδεση στο νετ όλο και απο κάπου θα βρείς (εγώ το δε το έχω σπίτι μου (αφού δε θα ήταν απομακρυσμένο backup!) αλλά σε σπίτι συγγενή

το ρεύμα του είναι ελάχιστο

οπότε βγαίνει πολύ λίγα

Περίμενα πώς και πώς το GDrive αλλά τελικά αποφάσισα ότι με το ΝΑΣ θα μου βγεί φθηνότερα (>1Tb χώρο) και θα δώσω χώρο και σε φίλους/συγγενείς...

Η γραμμή είναι ένα πρόβλημα (0.5Mbit Up) αλλά ακόμα δε μου έχει φανεί...

Δημοσ.

Επειδή έχω δικό μου dropbox (synoilogy cloud station) δεν κοστίζει τόσο που λές.

σύνδεση στο νετ όλο και απο κάπου θα βρείς (εγώ το δε το έχω σπίτι μου (αφού δε θα ήταν απομακρυσμένο backup!) αλλά σε σπίτι συγγενή

οπότε βγαίνει πολύ λίγα

Περίμενα πώς και πώς το GDrive αλλά τελικά αποφάσισα ότι με το ΝΑΣ θα μου βγεί φθηνότερα (>1Tb χώρο) και θα δώσω χώρο και σε φίλους/συγγενείς...

Καλή φάση αυτό που έκανες, αλλά από την άλλη δε μπορούμε να συγκρίνουμε τις βούρτσες με οτιδήποτε άλλο. Σε κάποιο cloud service έχεις ασύγκριτα μεγαλύτερη ασφάλεια, σίγουρα πολύ μεγαλύτερο uptime και βέβαια αμέτρητες ευκολίες (client, sharing δυνατότητες, πρόσβαση απο browser, κλπ). Και όλα αυτά τζάμπα.

Άποψή μου ότι σου κάνουν μια προσφορά που δε μπορείς να αρνηθείς.

Δημοσ.

SugarSync είναι ότι καλύτερο ξεκινάς στα 5gb + tutorial mbs πας +1,5gb εάν θυμάμαι καλά και έχει όριο 100GB από τα referals, εγώ κούτσα κούτσα έχω φτάσει 24gb

και προχωράω!!!

Δημοσ.

Καλή φάση αυτό που έκανες, αλλά από την άλλη δε μπορούμε να συγκρίνουμε τις βούρτσες με οτιδήποτε άλλο. Σε κάποιο cloud service έχεις ασύγκριτα μεγαλύτερη ασφάλεια, σίγουρα πολύ μεγαλύτερο uptime και βέβαια αμέτρητες ευκολίες (client, sharing δυνατότητες, πρόσβαση απο browser, κλπ). Και όλα αυτά τζάμπα.

Άποψή μου ότι σου κάνουν μια προσφορά που δε μπορείς να αρνηθείς.

πώς γίνεται να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια????

δύο firewall (router & synology-linux)

https

sftp

ftps

ssh

πιστοποιητικά δικά μου

κλπ κλπ κλπ

άπειρο χώρο με σταθερή τιμή αναλογικά με τα cloud services

εφάπαξ το ποσό και όχι συνδρομή

δυνατότητα πρώτου "ανεβάσματος" με απλή αντιγραφή μέσω LAN, usb stick, ακόμα και να βάλω το σκληρό στο pc μου!

99% uptime

δυνατότητα να συγχρονίζεις με cloud service ότι θες για 100% uptime (το να πέσει το νετ σε 3 διαφορετικά σημεία στον κόσμο ταυτόχρονα είναι αστείο!)

τσάμπα δεν είναι αν βολεύεσαι με 50gb ή αν έχεις την όρεξη να παίξεις με πολλαπλούς λογαριασμούς

επίσης περιορίζεσαι στον τρόπο προσπέλασης των αρχείων (με τα δικά τους apps/web site)

μπερδεύτηκες με το ποιός είναι η βούρτσα μου φαίνεται :)

Τέλος, τα δεδομένα είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ και τα βλέπουν ΜΟΝΟ όσοι θέλω!!!!

Αν κάποιος μου σπάσει το δίκτυο μπράβο του.

Έτσι και αλλιώς ευαίσθητα δεδομένα δε βάζω στο νετ! Πόσο μάλλον σε cloud service rolleyes.gif

Δημοσ.

Αν μετραει το μεγεθος, υπαρχουν πολλοι providers που δινουν μεγαλο χωρο αλλα σε καθε περιπτωση προτεινω στον καθενα να δοκιμασει τι τον βολευει καλυτερα.

(προσωπικα δεν αλλαζω το dropbox).

Για την ιστορια, το adrive δινει 50gb δωρεαν εδω κ πολλα χρόνια.

Δημοσ.

οπότε βγαίνει πολύ λίγα

Ε, μωρέ, αυτό είναι μικράκι!! :P Αν δεν έχεις τον WHS απάνω με 7ΤΒ δεν λέει! ;)

πώς γίνεται να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια????

δύο firewall (router & synology-linux)

https

sftp

ftps

ssh

πιστοποιητικά δικά μου

κλπ κλπ κλπ

άπειρο χώρο με σταθερή τιμή αναλογικά με τα cloud services

εφάπαξ το ποσό και όχι συνδρομή

δυνατότητα πρώτου "ανεβάσματος" με απλή αντιγραφή μέσω LAN, usb stick, ακόμα και να βάλω το σκληρό στο pc μου!

99% uptime

δυνατότητα να συγχρονίζεις με cloud service ότι θες για 100% uptime (το να πέσει το νετ σε 3 διαφορετικά σημεία στον κόσμο ταυτόχρονα είναι αστείο!)

τσάμπα δεν είναι αν βολεύεσαι με 50gb ή αν έχεις την όρεξη να παίξεις με πολλαπλούς λογαριασμούς

επίσης περιορίζεσαι στον τρόπο προσπέλασης των αρχείων (με τα δικά τους apps/web site)

μπερδεύτηκες με το ποιός είναι η βούρτσα μου φαίνεται :)

Τέλος, τα δεδομένα είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ και τα βλέπουν ΜΟΝΟ όσοι θέλω!!!!

Αν κάποιος μου σπάσει το δίκτυο μπράβο του.

Έτσι και αλλιώς ευαίσθητα δεδομένα δε βάζω στο νετ! Πόσο μάλλον σε cloud service rolleyes.gif

+1000

Δημοσ.

Και μην ξεχνάτε και το Pithos (https://pithos.grnet.gr/) στο οποίο έχετε πρόσβαση όσοι έχετε mail από ελληνικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ!Δίνει 50Gb σηκώνετε τα πάντα και μπορείτε να οργανώσετε και κοινά folders για να μοιράζεστε αρχεία με φίλους.

Δημοσ.

Κάτι σχετικό-άσχετο για να παίρνω ιδέες..

Τι βάζετε σε τόσα gb στο cloud?

Εγώ βάζω 10-20 αρχεία που χρειάζομαι να έχω πρόσβαση από παντού και τίποτα άλλο..

Δημοσ.

Κάτι σχετικό-άσχετο για να παίρνω ιδέες..

Τι βάζετε σε τόσα gb στο cloud?

Εγώ βάζω 10-20 αρχεία που χρειάζομαι να έχω πρόσβαση από παντού και τίποτα άλλο..

καθώς είναι υποκειμενικό το θέμα

προσωπικά έχω όλες μου τις φωτογραφίες (δεν έχω εξάλλου καμία έξαλλη για να φοβάμαι) σε photo station

βάλε και όλα τα έγγραφα απο πανεπιστήμιο και μετά

μαζεύτηκαν 150gb και ανεβαίνουν κάθε μήνα

αν προσθέσω και αρχεία απο τη δουλειά (backups Προγραμμάτων) τότε ανεβαίνουμε και άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...