Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άψογος - αν τώρα θέλεις να αλλάξεις κάτι με κάτι ίδιο πιο φτηνό κανετο π.χ saphire 6870 η SSD Osz πάντως τα παραπάνω χρήματα που έχουν αυτά που επέλεξες τα αξίζουν στο έπακρο. Οθόνη η IPS είναι καλύτερη αλλά δεν έχεις κανένα θέμα κ με αυτή.Να χαμηλώσεις λίγο την φωτεινότητα αν την έχεις κοντά σου να μην σε κουράζει είναι πολύ φωτεινές οθόνες. (όλες)

Δημοσ.

Οχι και αψογος αδελφε εχω καποιες μικρες ενστασεις εγω :P

Γιατι να δωσει 145ευρω για μητρικη οταν και με την 100περιπου € θα ηταν παλι μια χαρα?? Οποτε -40€ απο εκει,+40€ στο κουτι (διοτι σορυ αλλα δινεις 1200€ και παιρνεις 40€ κουτι μου ακουγεται πολυ κουλο,οποτε πηγαινε αν ειναι σε corsair 300R η HAF 932 imo).

Γιατι 190€ για μια 6870 οταν μεσο ορο πουλιεται στα 150€?? Παμε παλι -40€ απο καρτα (χωρις να χανεις επιδοσεις εννοειται) και + 40€ να πηγαινανε στην οθονη φυσικα για την Dell μιλαω παντα,ετσι πιστευω θα ηταν πολυ πιο ισορροπημενο το συστημα σου :)

Δημοσ.

Γιατι να δωσει 145ευρω για μητρικη οταν και με την 100περιπου € θα ηταν παλι μια χαρα?? Οποτε -40€ απο εκει,+40€ στο κουτι (διοτι σορυ αλλα δινεις 1200€ και παιρνεις 40€ κουτι μου ακουγεται πολυ κουλο,οποτε πηγαινε αν ειναι σε corsair 300R η HAF 932 imo).

Γιατι 190€ για μια 6870 οταν μεσο ορο πουλιεται στα 150€?? Παμε παλι -40€ απο καρτα (χωρις να χανεις επιδοσεις εννοειται) και + 40€ να πηγαινανε στην οθονη φυσικα για την Dell μιλαω παντα,ετσι πιστευω θα ηταν πολυ πιο ισορροπημενο το συστημα σου :)

+1 ..!!!

Δημοσ.

Αν δεις τα προηγούμενα θα καταλάβεις. :P

Την παραπάνω εγγύηση την ποιότητα κ την πληρότητα την πληρώνεις πάντα - αν θέλεις φυσικά - κάτι που επεσήμανα και εγώ.. 80 ευρώ στα 1200 τα γλυτώνει εύκολα και από επιλογή καταστήματος αλλά δεν νομίζω να είναι θέμα αυτό.. Τα κουτιά από 40 - 80 για εμένα είναι ίδια.. "κονσέρβες" οπότε επειδή αυτός θα το έχει 24 ώρες μπροστά του ας του αρέσει. Φυσικά για την Dell καμιά αντίρρηση απλά σκέφτηκα ότι αυτή βρήκε κ του άρεσε στο πλαίσιο.

Δημοσ.

Για μενα κουτι και οθονη ειναι κατι που σου μενει μελλοντικα..γιαυτο και ενσταση μου. καλα δεν ειπα οτι εκανε τραγικα λαθη και την παραγγελια να εχει κανει κομπλε θα ειναι,απλα λεω την ταπεινη μου προταση :>

Δημοσ.

+1 στον shinigami. Η κάρτα γραφικών και η μητρική είναι άκυρες. Αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για κάρτα γραφικών, πάρε 560ti που είναι καλύτερη. Και μπορείς να κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά με μητρική των 100 ευρώ. Αυτή που διάλεξες δεν είναι ποιοτικότερη, έχει παραπάνω δυνατότητες που αν δεν τις χρειάζεσαι είναι πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Τελικά το budget μου έπεσε αρκετά... Δεν γίνεται να πάω με τίποτα πάνω από 1150 ευρώ (και όσο λιγότερα γίνεται), συνεχίζοντας να θέλω τον υπολογιστή όσο πιο γρήγορα γίνεται..! Αυτό εδώ είναι καλό; post-109111-0-45530900-1335719139_thumb.jpg Καμία διόρθωση;; Θα κάνω την παραγγελία αύριο το πρωί :) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ιδέες σας, τη βοήθεια και την καλή διάθεση.

Δημοσ.

Είναι τελευταία φορά που βάζω Saphire σε δικό μου Build και αυτό λόγω πλαισίου

Αν θέλεις κανε 8 την ram αν θέλεις βάλε το Dell monitor η και την 6870 πάλι μέσα είσαι. :P

Κράτα ένα αντίγραφο μόνο από αυτό και ότι και να επιλέξεις ξανακοιτατο μετά από 3 μήνες. :P

post-227308-0-40450100-1335721164_thumb.png

post-227308-0-65144500-1335722800_thumb.png

και i7 2600k Γύρω σε αυτά τα χρήματα > http://www.insomnia.gr/topic/444484-%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%85-pc-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%bf/page__view__findpost__p__4711020

Ολοκληρωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...