Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Φαίνεται μια χαρά του δεινοσαύρου..! Με την 6850 πάνω θα με καλύψει; Και για να γίνω πιο σαφής θα κάνω τις κλισέ ερωτήσεις: 1: Θα έχω θέμα με multitasking; 2: Crysis με υψηλά τις ρυθμίσεις θα παίζει; (Αυτό με ρωτάει κάθε καμμένος που του λέω φτιάχνω πιτσι) (3: Καφέ φτιάχνει Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App 1) Κανένα απολύτως. Θα είσαι υπεράνετος. 2) Είπες ότι θέλεις crysis με υψηλές ρυθμίσεις? Ο κάθε καμμένος όπως λες μπορεί να έχει άλλες απαιτήσεις και άλλες εσύ, εγώ κτλ. Αν θες crysis με υψηλές ρυθμίσεις πας σε 6870 κάρτα και πάνω. Με την κάρτα που σου έβαλα θα τα παίζει όλα αξιοπρεπώς.
dark knight Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 δέν θέλω τίποτα κοντά στα μέγιστα γραφίκα, απλά καλά fps στις μεσαίες(και λίγο πάνω ρυθμίσεις). από ότι βλέπω πάει 50 εύρο πάνω με την 6850, σχετικά μικρό πόσο. Άρα με βλέπω να καταλήγω σε αυτό μιας και θα φτάσει τα 1000 κάτι σύνολο με καλό πληκτρολόγιο και ποντίκι (μέσα στο μπάτζετ μου). Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Και δεν χρειάζεσαι τίποτα,και δεν "παντρεύεσαι" τίποτα στην μεταπώληση όποτε και να γίνει. Αν τα πάρεις από σπαστά μαγαζιά τα βρίσκεις και κανένα 50+ κάτω.
dark knight Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κοίταξα συνολικά τα από πάνω ποστ και κατέληξα σε αυτό: Είναι όλο μαζί με ποντίκι, πληκτρολόγιο..! Τι πιστεύετε; Το μαγαζί βολεύει γιατί τον συναρμολογεί δωρεάν και είναι εύκολα προσβάσιμο σε περίπτωση εγγύησης και που έχω κάποιο πρόβλημα... Αξίζει να ψάξω αλλού για καλύτερες τιμές;
pano Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Φίλε dark knight η μητρική που έβαλες είναι για amd επεξεργαστές,επίσης οι μνήμες λόγω του ότι είναι ''ψηλές'' μπορεί να υπάρξει χωροταξικό πρόβλημα με την ψύκτρα,χρειάζεσαι άλλον έναν ανεμιστήρα κουτιού και ηχεία,από κει και πέρα πιστεύω ότι είναι η σύνθεσή σου έχει κάποια στοιχεία υπερβολής(επεξεργαστή,περιφερειακά,ψύκτρα) αλλά είναι καλή και η επιλογή του καταστήματος σωστή.
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Βάλε την σωστή μητρική κ συμφωνώ,αν αυτό σ'αρεσει. Τώρα αφού θα στον μοντάρει μαγαζί αν υπάρξει χωροταξικό με τις μνήμες θα στο λύσουν εκεί.
nodas_21greek Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Λίγο πάνω από τα 900€ και χωρίς πολλές παραχωρήσεις θα έλεγα. Για την χρήση που λες ότι το θες, μια χαρά θα είσαι Συννημένη + Link + Link
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Λίγο πάνω από τα 900€ και χωρίς πολλές παραχωρήσεις θα έλεγα. Για την χρήση που λες ότι το θες, μια χαρά θα είσαι Συννημένη + Link + Link Όχι Gigabyte με μικρή ψήκτρα στο southbridge k σίγουρα όχι πλαίσιο.Σου λείπει ένας δίσκος και μνήμες 1333 ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Φίλε dark knight η μητρική που έβαλες είναι για amd επεξεργαστές,επίσης οι μνήμες λόγω του ότι είναι ''ψηλές'' μπορεί να υπάρξει χωροταξικό πρόβλημα με την ψύκτρα,χρειάζεσαι άλλον έναν ανεμιστήρα κουτιού και ηχεία,από κει και πέρα πιστεύω ότι είναι η σύνθεσή σου έχει κάποια στοιχεία υπερβολής(επεξεργαστή,περιφερειακά,ψύκτρα) αλλά είναι καλή και η επιλογή του καταστήματος σωστή. Πέρα από αυτά που σου είπε ο pano και συμφωνώ, δειαφωνώ με την επιλογή της κάρτας γραφικών σου, βασικά με την υλοποίησή της γιατί με τα ίδια λεφτά παίρνεις 6870. Κατά τα άλλα αν δεν κάνεις overclocking πας στον 2400.
nodas_21greek Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Όχι Gigabyte με μικρή ψήκτρα στο southbridge k σίγουρα όχι πλαίσιο.Σου λείπει ένας δίσκος και μνήμες 1333 ? Πλαίσιο ανέφερε το παλικάρι οπότε του έκανα από εκεί μια σύνθεση, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μπορεί σε άλλο μαγαζί να βρει πολύ καλύτερες τιμές. Ποιος δίσκος μου λείπει; Για τη χρήση που το θέλει το παλικάρι και ο 2500 κατ εμέ υπερβολή είναι, πόσο μάλλον ο χρονισμός των μνημών...
dark knight Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μήπως κάτι τέτοιο; Έχω αρχίσει και μπερδεύομαι σιγά σιγά..!
terry308 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κάτσε να σε μπερδέψω κι άλλο ο πύργος στα ~975€ Blu-ray , 16gb ram , corsair psu/case/ssd ή στα ~803€ πιο "απλό" σύστημα ... 8gb ram , dvdr-w κτλ ... και η οθόνη LG LCD LED 23'' IPS231P-BN168€
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Και δεν χρειάζεσαι τίποτα,και δεν "παντρεύεσαι" τίποτα στην μεταπώληση όποτε και να γίνει. Αν τα πάρεις από σπαστά μαγαζιά τα βρίσκεις και κανένα 50+ κάτω. Σου είπα είσαι έτοιμος εσύ δεν ακούς.. Αν σου αρέσει η Dell οθόνη περισσότερο άλλαξε την μόνο αυτό. και σου εξηγώ δίνεις κάτι παραπάνω για τον 2500κ αλλά έχει πολύ καλή μεταπώληση και τον ανεβάζεις χαλαρά στα 3,7 +,η Gigabyte 6850 είναι λίγο πιο ακριβή από την Saphire αλλά την βάζεις και την ξεχνάς,αν πάλι θέλεις την Saphire 6870 όπως σωστά λέει ο φίλος μου πιο πάνω με μικρή διαφορά βαλτην. Μην πας σε υλοποίηση AMD σε αυτά τα χρήματα. Το motherboard είναι Υπερπλήρες και συμβατό ενδεχομένως με τις μελλοντικές αναζητήσεις σου,Ο Corsair SSD είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή.Που κολλάς ?
κοκολινος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μήπως κάτι τέτοιο; Έχω αρχίσει και μπερδεύομαι σιγά σιγά..! Η μονη ενσταση..!!Πηγαινσε σε 6870..!!!Σε αυτα τα λεφτα...Πας καρφι σε 6870.!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μήπως κάτι τέτοιο; Έχω αρχίσει και μπερδεύομαι σιγά σιγά..! Όχι S. 2400 σκέτο. Ο S είναι κουτσουρεμένη έκδοση για χαμηλή my ass κατανάλωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα