Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, καιρό τώρα χρησιμοποιούσα laptop και ήρθε ο καιρός να αποκτήσω και εγώ ένα σταθερό υπολογιστή. Με αφορμή την κατάρρευση του laptop μου σήμερα το απόγευμα, το πήρα επιτέλους απόφαση να κάνω αυτή την επένδυση και ήρθα να ζητήσω τη βοήθεια σας.

Ποσό που διαθέτουμε : Περίπου 1100 ευρώ. (Λίγο πάνω λίγο κάτω)

Χρήση υπολογιστή : Η χρήση που σκοπεύω να κάνω με τον υπολογιστή είναι gaming (παίζω ήδη WoW, LoL και CoD περιμένοντας το diablo 3), ταινίες και σειρές, διάβασμα και προγραμματισμός για τη σχολή και μουσικούλα..!

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:-

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι, θα τα αγοράσω ξεχωριστά.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαι: Χανιά.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα ένοιωθα πολύ πιο σίγουρος αν γινόταν η συναρμολόγηση στο κατάστημα αλλά μπορώ και μόνος.

Τελευταίο και πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τον υπολογιστή τον χρειάζομαι άμεσα. Εχω μείνει χωρίς υπολογιστή (στέλνω από το κινητό αυτή τη στιγμή) και θα μείνω πολύ πίσω στις υποχρεώσεις μου αν δεν τον αποκτήσω μέσα στις επόμενες 10 μέρες... Επίσης θα ήθελα την άποψη σας για τους έτοιμους turbo x του πλαισίου. Αξίζει η αγορά ή είναι πολύ υπερτιμημένοι; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομιζω ολοι θα σου πουν ΜΑΚΡΙΑ απο τα turbo-x.Μην αγχωνεσαι ομως.Θα σε βοηθησουν εδω τα παιδια να στησεις ενα δυνατο μηχανημα και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο :rolleyes:

Δημοσ.

Οριστε και ενα build απο το νησι σου εφοσον το βιαζεσαι τοσο πολυ. Βεβαια σε αυτη την τιμη εβαλα πολυ δυνατη καρτα γραφικων ΚΑΙ ψυκτρα μεσα. Αν δεν θες να διαθεσεις τοσα μπορουμε να κοψουμε απο καρτα γραφικων και να πας γυρω στα 1150Ε τελικη τιμη :)buildq.jpg

Δημοσ.

Οριστε και ενα build απο το νησι σου εφοσον το βιαζεσαι τοσο πολυ. Βεβαια σε αυτη την τιμη εβαλα πολυ δυνατη καρτα γραφικων ΚΑΙ ψυκτρα μεσα. Αν δεν θες να διαθεσεις τοσα μπορουμε να κοψουμε απο καρτα γραφικων και να πας γυρω στα 1150Ε τελικη τιμη :)buildq.jpg

+1 εγώ θα έβαζα όμως Gigabyte μητρική όχι green δίσκο και 120αρι corsair SSD αν έπρεπε να κόψω από κάπου για αυτά θα πήγαινα 6870.Η φιλοσοφία όμως δεν αλλάζει είναι ολοσωστη και στις 2 προτάσεις..

Δημοσ.

Gigabyte θα δεχομουν να την αλλαξει μονο για το λογο του +1 χρονου εγγυησης,καταταλα η Asrock θα του ειναι υπερπληρης και ειναι σε καλη τιμουλα. Για τους σκληρους του εβαλα 60Gb μονο για το λειτουργικο και κανα προγραμμα και green διοτι ξερω οτι ειναι για καθαρα αποθηκευση αρχειων (οχι οτι ειχα πολλες επιλογες ειχε και τους blue αλλα αυτον θεωρησα καλυτερο να μπει,δεκτη καθε αλλαγη στο θεμα μηχανικου δισκου :P )

Οσο αφορα την καρτουλα,εναλλακτικα θα παει σε αυτην http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=3088d345-665a-485d-b3c1-0e92c71becad (scouting δικο μου :-D )

Οριστε και review http://www.guru3d.com/article/his-radeon-6870-iceq-x-turbo-x-review/15 ;)

Δημοσ.

Οι συνθέσεις που σου προτείνουν τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλές στα χρήματα που θες να δώσεις.

Αλλά, κατά την άποψη μου, τις δουλειές και τα παιχνίδια που θες μπορεί να τα φέρει εις πέρας και κάποιο αρκετά φτηνότερο μηχάνημα. Πρακτικά δλδ και να έχεις μικρή διαφορά στις επιδόσεις που θα δεις και να σου μείνουν χρήματα για κάποιο μελλοντικό χαράτσι... Δεν θέλω να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, έτσι το ξεκαθαρίζω, απλά τονίζω ότι μπορεί να πας και σε οικονομικότερη λύση.

Δημοσ.

Οι συνθέσεις που σου προτείνουν τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλές στα χρήματα που θες να δώσεις.

Αλλά, κατά την άποψη μου, τις δουλειές και τα παιχνίδια που θες μπορεί να τα φέρει εις πέρας και κάποιο αρκετά φτηνότερο μηχάνημα. Πρακτικά δλδ και να έχεις μικρή διαφορά στις επιδόσεις που θα δεις και να σου μείνουν χρήματα για κάποιο μελλοντικό χαράτσι... Δεν θέλω να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, έτσι το ξεκαθαρίζω, απλά τονίζω ότι μπορεί να πας και σε οικονομικότερη λύση.

Ψάχνοντας και ρωτώντας τριγύρω άκουσα ξανά αυτή την άποψη, μαζί με το ότι είναι καλύτερα να φτιάξω tower με το πολύ 700 ευρώ και να κρατήσω τα παραπάνω χρήματα για τυχών αναβαθμίσεις στο μέλλον... Τι πιστεύετε; Δεν με νοιάζει η κάρτα γραφικών να είναι τούμπανο, μιας και δεν πρόκειται να παίξω κάτι παραπάνω από WoW, LoL και Diablo3 και μπορώ να συμβιβαστώ σε λίγο πιο χαμηλωμένα γραφικά αν δεν έχω καθόλου θέμα με fps... Το πιο σημαντικό για εμένα σε έναν υπολογιστή είναι να μπορώ να έχω ανοιχτό το παιχνίδι μου, μουσική, skype, και 1-2 browser και όλα να πηγαίνουν πολύ ομαλά..!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη γρήγορη ανταπόκριση σας :D

Δημοσ.

Ανάλογα αν το μέλλον το θέλεις από σήμερα η στο .. μέλλον. με αυτά που σου έφτιαξαν τα παΐδια πας 4 χρονάκια με κλειστά μάτια.. μετά.. φαντάρος.. :rolleyes:

Δημοσ.

Για δες και αυτο με λιγοτερα χρηματα και με οθονη μεσα,βεβαια ειναι απο πλευρας AMD οποτε ισως να μου την πουνε καποιοι :P (+100Ε υπολογισε για Intel build,απλα και με αυτο το συστημα θα εκανες την δουλεια σου) Το θεμα ειναι ο σκληρος ,δεν εχεις κανεναν αλλο παλιο να γλυτωσεις 100Ε?

gg2wx.jpg

Δημοσ.

Άμα στο build του shinigami κόψαμε λίγο από την κάρτα γραφικών και κατεβάζαμε τον σκληρό δίσκο στα 750 giga το μέγιστο (εχω ήδη ένα tera εξωτερικό) σε τι τιμή θα έπεφτε; Παίζει πιο φθηνή κάρτα γραφικών να μου δημιουργήσει πρόβλημα για τη χρήση που θέλω το πισι;;

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ψάχνοντας και ρωτώντας τριγύρω άκουσα ξανά αυτή την άποψη, μαζί με το ότι είναι καλύτερα να φτιάξω tower με το πολύ 700 ευρώ και να κρατήσω τα παραπάνω χρήματα για τυχών αναβαθμίσεις στο μέλλον... Τι πιστεύετε; Δεν με νοιάζει η κάρτα γραφικών να είναι τούμπανο, μιας και δεν πρόκειται να παίξω κάτι παραπάνω από WoW, LoL και Diablo3 και μπορώ να συμβιβαστώ σε λίγο πιο χαμηλωμένα γραφικά αν δεν έχω καθόλου θέμα με fps... Το πιο σημαντικό για εμένα σε έναν υπολογιστή είναι να μπορώ να έχω ανοιχτό το παιχνίδι μου, μουσική, skype, και 1-2 browser και όλα να πηγαίνουν πολύ ομαλά..!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη γρήγορη ανταπόκριση σας :D

post-228313-0-65727800-1335547841_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηγαινε στο build του Dyno αλλα βαλε 6850 αντι για την 6770 που σου εβαλε και θα εισαι μια χαρα.. (μπορει να νικησες αυτην την φορα Βροντοσαυρε, αλλα εγω δεν εχω πει ακομα την τελευταια μου λεξη! :devil: )

Δημοσ.

Φαίνεται μια χαρά του δεινοσαύρου..! Με την 6850 πάνω θα με καλύψει; Και για να γίνω πιο σαφής θα κάνω τις κλισέ ερωτήσεις:

1: Θα έχω θέμα με multitasking;

2: Crysis με υψηλά τις ρυθμίσεις θα παίζει; (Αυτό με ρωτάει κάθε καμμένος που του λέω φτιάχνω πιτσι)

(3: Καφέ φτιάχνει;)

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...