meymigrou Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Έχει τώρα δύο μέρες που έχω κάνει εγκατάσταση τα Windows 8 consumer preview για να τα δω πως είναι αλλά τώρα έχω ένα πρόβλημα που δεν περίμενα να έχω. Προσπάθησα να τα απεγκαταστήσω μιας και άρχισαν να μου βγάζουν πρόβλημα (π.χ κάνω ένα πρόγραμμα εγκατάσταση και μετά από restart του υπολογιστή δεν υπάρχει πλέον αυτό το πρόγραμμα η καμιά φορά δεν μπορεί να βρει το router μου και δεν έχω ίντερνετ και μερικά ακόμα) και τώρα δεν μπορώ να τα απεγκαταστήσω. Βάζω το CD με τα Linux - Ubuntu η το CD με τα Windows 7 - Ultimate 64bit κάνω boot το pc μου αλλά ξεκινάει ξανά και μπαίνει στα windows 8 χωρείς να μου βγάλει τίποτα για εγκατάσταση που έβαλα το cd. Έψαξα σε μερικές ιστοσελίδες και λένε ότι δεν μπορώ να τα κάνω απεγκατάσταση εκτός και αν τα κάνω unlock (για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα). Αν ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ξανά περάσω τα windows 7 θα του ήμουν ευγνώμων.. Ευχαριστώ!
sargio01 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μήπως ξέχασες να ορίσεις το cd drive πρωτεύων στο bios; Έψαξα σε μερικές ιστοσελίδες και λένε ότι δεν μπορώ να τα κάνω απεγκατάσταση εκτός και αν τα κάνω unlock (για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα).Αν ισχύει αυτό, τότε είναι ανεκδιήγητοι οι της microsoft!!
Lost1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πρωτα κανε backup τα αρχεια σου , αφησε στο Pc μονο τον δισκο με τα win 8 , βαλε το usb/dvd που εχεις τα win 8 , απο bios επελεξε να μπουταρει απο usb/dvd , στην πρωτη καρτελα πατα next / στην δευτερη καρτελα κατω αριστερα repair your computer / troubleshoot / advanced options / command prompt γραψε ... >cd\ πατα enter format c: πατα enter y πατα enter Οταν τελειωσει το format κανε εγκατασταση τα win 7 ...
dancer_69 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως έβαλα στη θέση τους τα 7 πρόσφατα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα κλειδώματος. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά από το dvd των 7 Το πιο πιθανό είναι να μην όρισες το CD ως boot ή να μην πρόλαβες να πατήσεις κάποιο πλήκτρο(σύμφωνα με το αντίστοιχο μήνυμα) για να μπουτάρει ο υπολογιστής από το DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα