CtrlFreak Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Στις 26 Απριλίου 2012 στις 20:00 το βράδυ (ξανα)κλείνουμε την τηλεόραση, για μια εναλλακτική ματιά στην ενημέρωση. Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν εκατομμύρια θεατές στο Ίντερνετ και μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική, παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή, με τίτλο CATASTROIKA, στην ιστοσελίδα www.catastroika.com. Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες της επικείμενης εκποίησης του ελληνικού δημόσιου πλούτου. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης από την Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και τη Ρώμη, επιχειρούν να προβλέψουν τι θα συμβεί από την εφαρμογή αυτού του μοντέλου σε μια χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης. Ο Σλαβόι Ζίζεκ, η Ναόμι Κλάιν, ο Λούις Σεπούλβεδα, ο Κεν Λόουτς και ο Γκρεγκ Πάλαστ μιλούν για την πολιτική του μνημονίου, την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας στην Ευρώπη μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Ακαδημαϊκοί όπως ο Ντάνι Ρόντρικ, ο Άλεξ Καλίνικος, ο Μπεν Φάιν, ο Κώστας Δουζίνας, ο Ντιν Μπέικερ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Σπύρος Μαρκέτος περιγράφουν άγνωστες πτυχές των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όπως και στο Debtocracy, βασικός παραγωγός της CATASTROIKA είναι οι θεατές που συνεισφέρουν οικονομικά αλλά και με ιδέες στη δημιουργία της. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης. Αρχεία υψηλής ανάλυσης θα διατίθενται για δωρεάν προβολές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κινηματογράφους αλλά και εκδηλώσεις. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της CATASTROIKA υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη, ενώ την επιστημονική επιμέλεια έχει ο Λεωνίδας Βατικιώτης. Τη μουσική επένδυση του ντοκιμαντέρ προσφέρει το συγκρότημα Active Member και ο Ερμής Γεωργιάδης, ενώ το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου. Την παραγωγή ανέλαβε η εταιρεία Infowar Productions και ο Θάνος Τσάντας. http://www.catastroika.com/ http://www.dailymotion.com/video/xqdvex_catastroika-yyyyyyyyy-yyyyyyyyy_shortfilms
matsangos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Βγήκε στη γύρα,κατεβαίνει ελεύθερα απ' όλους,links κι ετς με google (είπαμε,είναι free!). Αν σας περισσεύει στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς κανα λεπτάκι,σμπρώξτε το. Υ.Γ.ΔΕΝ κονομάω από κει,έτσι;
Chrisxxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το oligarchy ειναι free? Αν οχι κυκλοφορησε ή θα περιμένουμε;
matsangos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το oligarchy ειναι free? Αν οχι κυκλοφορησε ή θα περιμένουμε; Εμένα ρωτάς; Φραγκάτο είναι,δεν το βλέπεις; Θα περιμένουμε τα d/l linx ή τους θείους,θα σκάσει κάποια στιγμή κι αυτό (δεν θα τα βάψουμε και μαύρα άμα δεν...). Πες για τη Καταστρόϊκα...
taazz Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ο επήσιμος διαδικτυακός τόπος. catastroica από όπου μπορείς να το δεις Online ή αν έχεις κανά addin στην αλεπού το κατεβάζεις. link για κατέβασμα δεν βρίσκω αλλά η άδεια χρήσης του το παροτρύνει αν δεν κάνω λάθος.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γενικά ρωταω Το catastroica λογικά θα το δω εντός ΣΚ.
matsangos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 link για κατέβασμα δεν βρίσκω Εκεί που το βλέπεις (dailymotion) σου δίνει την επιλογή (export) να το κατεβάσεις με όποιον d/l mngr θες. Αριστερό κλικ πάνω στην επιλογή και ctrl+v στον mngr.....
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 εγω ακομη δεν εχω δει το debtocrasy γιατι ειχε mp4 φοραματ και βαριεμαι να κανω αλλαγες... οποτε οσοι κανουν το ριπ ας βαλουν ενα mkv ή avi
-nick- Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 εγω ακομη δεν εχω δει το debtocrasy γιατι ειχε mp4 φοραματ και βαριεμαι να κανω αλλαγες... οποτε οσοι κανουν το ριπ ας βαλουν ενα mkv ή avi Με VLC το βλεπεις
taazz Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 εγω ακομη δεν εχω δει το debtocrasy γιατι ειχε mp4 φοραματ και βαριεμαι να κανω αλλαγες... οποτε οσοι κανουν το ριπ ας βαλουν ενα mkv ή avi rip? για πιο λόγο; σε τι συσκευή το βλέπεις; Xωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο τα mp4 παίζουν κανονικά στον gom player.
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ηθελα να την δω σε ενα usb player στην tv... δεν εχω συνδεσει λαπτοπ+pc με οθονη γιατι οσες φορες ειδα μου φανηκε οτι θελει σωστες ρυθμισεις τοσο στον player αλλα και στο codec για να παιξουν σωστα...
matsangos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Είναι λούζλες ρε Κάγκε,θα "χάσεις εικόνα" έτσι,με μετατροπές δηλαδή. Στη χειρώτερη δες το απ' ευθείας απ' το dailymotion,το δίνουνε και 720p,πάντα τζάμπα.
ennoeitai Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Πολύ καλό το ντοκυμαντερ. Ένα μεγάλο μπράβο σ'αυτούς που το δημιούργησαν και μπράβο και σε σένα matsango, που μας ενημέρωσες γι'αυτό. Ελπίζω να διαδοθεί, για να βοηθήσει να συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο κάποια πράγματα. Ωραίο και το τέλος του. Άντε να δούμε θα ξυπνήσουμε; Θα κάνουμε κάτι; Ποτέ δεν είναι αργά.
DreadKnight Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=txiI1e7yBBo
De@th L0rd Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Να ρωτήσω πρωτού χαραμίσω χρόνο να το δώ. Είναι προσκείμενο προς πρώην κ νύν πελάτες του δημοσίου τομέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα