nek4d Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 +1 maxdore217 ok ρε μαγκες την αποψη μου ανεφερα μην αναβετε με το παραμικρο ,νομιζω οτι μπορω σε ελευθερη κοινωνια ζουμε. ο καθενας εχει τις εμπειριες του απο τα μαγαζια. οσο αφορα την σποντα για το πλαισιο θα πρεπει να δεις οτι μπηκα πριν λιγεσ ημερες με σκοπο να πουλησω καποια πραγματακια που εχω , τελικα βρηκα ενδιαφερον το site και ειπα να συμμετεχω στην κουβεντα ,απο οτι φαινετε ομως εισαι λιγο εριστικος και δεν θα το ηθελα διοτι φαινετε πολυ αξιολογη η παρεα και η οργανοση σας και αυτο την χαλαει. καλη συνεχεια Πασο φιλε, οτι ειπα το εξηγησε καλυτερα ο maxdore217 και επιπλεον το ειπα αρκετα δημιουργικα για το καλο κ του Πλαισιου κ το δικο μας. Αν θελεις παρτο εως ψαρεμα, παντως για θετικο σκοπο ειναι. Επειτα, δεν χρειαζεται να τραβαμε κανενα ζορι, ο χρονος τα δειχνει ολα
mojito11 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 φίλε μου κανένας δεν έχει σκοπό να σου επιτεθεί προσωπικά και βέβαια έχεις δικαίωμα να πεις αυτό που θες ( καλώς όρισες κιόλας )και το παιδί που στο είπε έχει κάποιον λόγο μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που μπαίνουν από καταστήματα μην παρεξηγείς κανέναν ούτε εμείς έχουν παρεξήγηση εσένα γενικά μιλάμε πάντα.... πάντως αυτό που λέει κάποιος ότι άμα δεν το βάλει 1 μαγαζί σε 1 τιμή δεν το βάζει κανένας και όλοι αισχροκερδούν απέναντι μας έχει δίκιο έτσι δεν είναι? και σου λέω γιατί άμα τελειώνει του 1 η προσφορά βγαίνει και από τα άλλα καταστήματα και δεν την αφήνουν έστω 2 μέρες για τα μάτια του κόσμου.... Κοίτα προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αρκετά μαγαζί αλλά δεν μπαίνω κιόλας να το φωνάξω μιας και ο καθένας έχει διαφορετική αντιμετώπιση... αυτά! οκ εχεις δικιο,γραψτε λαθος ,συνεχιζουμε γιατι νομιζω βγηκαμε εκτος θεματος .-
baskon Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Έχεις ένα δίκιο... αλλά οι ίντσες είναι λίγες για μένα τουλάχιστον :/ Για τηλεοραση υπνοδωματιου μια χαρα ειναι οι 22 ιντσες σε μικρές αποστάσεις περιπου 2 μετρων.. Για σχετικά μεγάλα υπνοδωματια οπου ο υπολογιστης είναι στην αλλη ακρη τότε θες μεγαλυτερη οθονη.. Αν εχεις κανα υπνοδωματιο 30 τετραγωνικά σημαινει οτι το σπιτι ειναι 200 + τετραγωνικα...Δε νομ ιζω τοτε να ψαχνεις την προσφορα των 169 ευρω.. Αν το κάνει καποιος μαλλον ειναι απο αυτους που κατω απτο στρωμα έχουν 50000 ευρω και δε χαλανε ουτε ευρω Οπως και να χει το μεγεθος δε χαλασε κανεναν,οποτε οποιος θελει μεγαλη οθονη δε κοιταει την προσφορα. Για οποιον εψαχνε μονιτορ τηλεοραση μέχρι 22-23 ιντσες είναι σχετικά καλη τιμουλα..
maxdore217 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Η τιμή λίγο που κοίταξα το πρωί είναι σχετικά καλή μην περιμένετε να την χαρίζουν... πάντως χαίρομαι που τα βρήκαμε! και όντος για ένα μικρό δωματιάκι κάνει μια χαρά ξεχάσατε παλιά που είχατε τα μπαουλάκια τα philips 15 in που είχαν και χειρολαβή πάνω για να της βγάζεις βόλτα στα γρασίδια να πάρει αέρα...
Genatos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Οταν ξαναβγαλουν μονιτορ σαν αυτο της προσφορας του jabar τοτε θα ξαναγορασουμε...
mtzs Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Οταν ξαναβγαλουν μονιτορ σαν αυτο της προσφορας του jabar τοτε θα ξαναγορασουμε... αυτο δεν ηταν προσφορα αλλα "λαθος" απο αυτα που πλεον γινονται κατα κορον. και προς τιμην τους μας εδωσαν τα κομματια και μαλιστα 23αρια Παρεπιπτοντως προ 8 μηνων πηρα samsung 23αρα full HD με media player που παιζει οτι εχω δοκιμασει στα 169 απο getit. Αρα 8 μηνες μετα δε θα το ελεγες αξιολογη προσφορα. απλα καλη βλεποντας τις τιμες να παραμενουν στασιμες. σε αυτα τα λεφτα παντως για σημερα ειναι καλη τιμη χωρις να γνωριζω τα specs της tv
maxdore217 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 κοίτα έχει ανέβει και ο φπα όλα είναι ακριβότερα μην το ψάχνεις από πέρυσι με φέτος έχω δει μεγάλες διαφορές στις τιμές και δεν ξέρω που οφείλονται.
maxdore217 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ωραίος ο παίχτης ( giorginho +1) Την συγκεκριμένη την έχω νομίζω σε 22" στην κρεβατοκάμαρα και είναι πραγματικά αρκετά καλή tv.
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Να ρωτήσω κάτι... Όλα τα TV-Monitors έχουν ενσωματωμένα ηχεία?
naruto14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Προφανώς.Πως αλλιως θα λογιζοταν tv ? Δεν ξέρω μπορεί να χρειαζόταν να αγοράσεις και ηχεία. Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα