Προς το περιεχόμενο

TV LG 22" στα 169 € (m-markt για 27/4/12)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορα μονο για αυριο στα media markt (παιζει διαφημιση κ στην TV).

Μοντελο M2280D

Ανταγωνισμος απο 196 € Link

Αναλυτικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος οθόνης 22 Wide.

Μέγιστη Ανάλυση 1920x1080.

Χρόνος απόκρισης 5ms.

Αντίθεση 5.000.000:1 (LED).

Φωτεινότητα 250.

Γωνίες θέασης 170/170.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βάθος χρώματος (Αριθμός χρωμάτων): 16.7M colors.

Τύπος δέκτη: Αναλογικός και ψηφιακός (MPEG4).

Είσοδοι / Έξοδοι: D-Sub, Composite, Component, SCART, HDMI (x2), USB, PC Audio In, Headphone out, Optical Out.

Ηχεία: 2 x 5 Watt

Τύπος Επιτοίχιας Σύνδεσης (χιλ.): VESA (75x75).

Διαστάσεις Σετ με βάση (ΠxΒxΥ) χιλ.: 510x70x388. Σετ χωρίς βάση (ΠxΒxΥ) χιλ.: 510x194x407.

Βάρος Σετ με βάση (Κg): 3.9. Σετ χωρίς βάση (Kg): 2.9.

Εγγύηση 2 χρόνια.

Δημοσ.

Περίμενα κάτι καλύτερο από τα MM. Όχι ότι δεν είναι καλή τιμή αλλά θα μπορούσε να βάλει άλλο monitor σε προσφορά με IPS πχ...

Δημοσ.

Περίμενα κάτι καλύτερο από τα MM. Όχι ότι δεν είναι καλή τιμή αλλά θα μπορούσε να βάλει άλλο monitor σε προσφορά με IPS πχ...

1) η προσφορά είναι για TV monitor το οποιο ενδιαφερει αρκετους και όχι για σκετο Monitor.

2) Δεν εχω δει πουθενα TV μονιτορ με IPS ,αν εχεις βρει καπου πες μας.

Με αλλα λογια μια χαρα η προσφορα και δε μπορουμε να ζητάμε κατι το οποιο δεν υπάρχει, η στην καλυτερη υπάρχουν 1-2 μοντελα). Σκετες οθονες υπολογιστη IPS υπάρχουν πολλες. TV monitor oχι. Και εδω η προσφορα ειναι για tv monitor.

Δημοσ.

H προσφορα ειναι για tv monitor.....αλλα 22αρι ;)

Οποτε αν δεν ειναι η τηλεοραση εκει που τελειωνει το κρεβατι αντε καi μισο μετρο παραπανω ο κυριος λογος για να το παρεις ειναι οθονη PC και μετα τηλεοραση,που ειναι παλι ψιλοαπογοητευτικη προσφορα ειδικα αν περιμενες τελος του μηνα για τις SUper Ultra προσφορες του MM.

(Ξερω δεν μεγαλωσαμε ολοι με 32αρες 40αρες και 65αρες...εδω καλα καλα στην αρχη δεν ειχαμε τηλεκοντρολ,αλλα αλλη ψευδαισθηση σου δινει μια CRT στο σαλονι και αλλο μια κορνιζα ιδιων διαστασεων)

Δημοσ.

παιδια καλημερα, σιγα την προσφορα μολισ γυρισα απο το πλαισιο και εχουν το ιδιο στην ιδια τιμη 169,00 και το M2250D-PZ στα 169,00 . κοροιδευουν τον κοσμο μου φαινετε ...

Δημοσ.

παιδια καλημερα, σιγα την προσφορα μολισ γυρισα απο το πλαισιο και εχουν το ιδιο στην ιδια τιμη 169,00 και το M2250D-PZ στα 169,00 . κοροιδευουν τον κοσμο μου φαινετε ...

χαχα!

για δες σε κανα του φυλλαδιο ποσο την ειχε προχτες και δες ποσο θα την εχει την Δευτερα!

το πλαισιο παντα "θυμαται" να ριξει τις τιμες οταν βγαλει προσφορα ο ανταγωνισμος,

κλασσικα αγαπημενα κολπα :-)

Δημοσ.

ρε παιδια δεν καταλαβαινω και το media προσφορα για μια ημερα δεν εχει , οκ εγω προτιμω να την παρω απο ενα ελληνικο καταστημα για αυτο το αναφερω , αλλα αυτη ειναι μονο η αποψη μου its ok..

Δημοσ.

ρε παιδια δεν καταλαβαινω και το media προσφορα για μια ημερα δεν εχει , οκ εγω προτιμω να την παρω απο ενα ελληνικο καταστημα για αυτο το αναφερω , αλλα αυτη ειναι μονο η αποψη μου its ok..

Μαζι σου για το "ελληνικο" παρα το οτι ζουμε σε παγκοσμιοποιημενη αγορα κ η εξελιξη ειναι αναποφευκτη. Και ευχαριστουμε για την πληροφορηση για οσους το προτιμουν.

Το προβλημα ειναι οτι, αν δεν την εβγαζε προσφορα το "ξενο" μαγαζι, δεν θα την εβγαζε ποτε το "ελληνικο".

Μιας ομως κ το συζηταμε, προσωπικα θα σου ελεγα, κρινοντας απο την ημερομην. εγγραφης σου και τα posts σου, να μεταφερεις στο Πλαισιο οτι οι πελατες θελουν απο αυτο ουσιαστικες προσφορες, οχι κατι 5% ολη την ωρα, καποια στιγμη, αν θελει να ακολουθησει το τραινο, θα πρεπει να μαθει να βγαζει μονο του προσφορες με οποια μορφη θελει (πχ τυπου crazy sundays ή 3μερο media markt ή κατι αλλο) σε σταθερη βαση και οχι μια φορα τον χρονο, με πραγματικα καλες τιμες για τους Ελληνες καταναλωτες που θα επρεπε να εκτιμα περισσοτερο εν μεσω ζοφερου κλιματος.

Ας δουλεψουν κ λιγο παραπανω οι product managers να κλεισουν κανα καλο deal.

Δημοσ.

Μόνο που το ελληνικό κατάστημα που λές, αν δεν ήταν η προσφορά του MM δεν θα την έδινε σε αυτή την τιμή ^_^

Τώρα σαν τηλεόραση είναι πολύ μικρή.

Δημοσ.

1) η προσφορά είναι για TV monitor το οποιο ενδιαφερει αρκετους και όχι για σκετο Monitor.

2) Δεν εχω δει πουθενα TV μονιτορ με IPS ,αν εχεις βρει καπου πες μας.

Με αλλα λογια μια χαρα η προσφορα και δε μπορουμε να ζητάμε κατι το οποιο δεν υπάρχει, η στην καλυτερη υπάρχουν 1-2 μοντελα). Σκετες οθονες υπολογιστη IPS υπάρχουν πολλες. TV monitor oχι. Και εδω η προσφορα ειναι για tv monitor.

Έχεις ένα δίκιο... αλλά οι ίντσες είναι λίγες για μένα τουλάχιστον :/

Δημοσ.

παιδιά μην το πάτε μακριά χθες είχε ένα πλυντήριο brandt τα media και μπήκα skroutz και είδα και άλλο μαγαζί να το έχει στην ίδια τιμή δηλαδή 229€ σήμερα ξαναμπήκα και δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά κανένα 7 κιλών όπως επίσεις και ο κοτσόβολος έβαλε ένα 239€ και σήμερα πήγε περίπατο ....κάτι λέει αυτό οπότε άσε το πλαίσιο μεγάλε στην άκρη γιατί και αυτό όταν πηγαίνουμε για επιστροφή η ελαττωματικό προιον μάλλον σαν πακιστανουσ μας βλέπει.

Δημοσ.

ok ρε μαγκες την αποψη μου ανεφερα μην αναβετε με το παραμικρο ,νομιζω οτι μπορω σε ελευθερη κοινωνια ζουμε.

ο καθενας εχει τις εμπειριες του απο τα μαγαζια. οσο αφορα την σποντα για το πλαισιο θα πρεπει να δεις οτι μπηκα πριν λιγεσ ημερες με σκοπο να πουλησω καποια πραγματακια που εχω , τελικα βρηκα ενδιαφερον το site και ειπα να συμμετεχω στην κουβεντα ,απο οτι φαινετε ομως εισαι λιγο εριστικος και δεν θα το ηθελα διοτι φαινετε πολυ αξιολογη η παρεα και η οργανοση σας και αυτο την χαλαει. καλη συνεχεια

Δημοσ.

σωστος περι "ελληνικων επιχειρησεων", οταν ομως δε παιζουν παιχνιδια στους ηδη φορτωμενους σβερκους μας........

κ οσον αφορα τη γνωστη "πολιτικη του πλαισιου", θα επρεπε ,καθε φορα, οχι απλα να ακολουθει τη τιμη του εκαστοτε ΜΜ αλλα να την εβγαζε τουλαχιστον κ 10 ευρω λιγοτερα , εαν θελει να παρει πισω κανα χαμενο πελατη......τα κοροιδα(καταναλωτες) αρχιζουν κ ξυπνουν

Δημοσ.

φίλε μου κανένας δεν έχει σκοπό να σου επιτεθεί προσωπικά και βέβαια έχεις δικαίωμα να πεις αυτό που θες ( καλώς όρισες κιόλας :) )και το παιδί που στο είπε έχει κάποιον λόγο μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που μπαίνουν από καταστήματα μην παρεξηγείς κανέναν ούτε εμείς έχουν παρεξήγηση εσένα γενικά μιλάμε πάντα....

πάντως αυτό που λέει κάποιος ότι άμα δεν το βάλει 1 μαγαζί σε 1 τιμή δεν το βάζει κανένας και όλοι αισχροκερδούν απέναντι μας έχει δίκιο έτσι δεν είναι?

και σου λέω γιατί άμα τελειώνει του 1 η προσφορά βγαίνει και από τα άλλα καταστήματα και δεν την αφήνουν έστω 2 μέρες για τα μάτια του κόσμου....

Κοίτα προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αρκετά μαγαζί αλλά δεν μπαίνω κιόλας να το φωνάξω μιας και ο καθένας έχει διαφορετική αντιμετώπιση... αυτά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...