poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 μακρυα απο netgear, το συγκεκριμενο μοντελο που λες δεν ετυχε να το δουλεψω αλλα ειχα φοβερες βλαβες με παλιοτερα μοντελα, καιγονταν για πλακα, δεν λεω μου το αντικαθιστουσαν λογω εγγυησης αλλα το να καει να στο αλλαξουν και να ξανακαει παλι μετα απο κανενα χρονο (εκτος εγγυησης πλεον) το θεωρω απαραδεκτο, ουτε τα κινεζικα δεν χαλανε τοσο ευκολα. καποια στιγμη το πλαισιο τα εδινεμε lifetime.το 2200 ευτυχως εχει βγει καλυτερο απο τα αλλα.βεβαια υπαρχουν και τα πιο μεγαλα μοντελα μετα. αυτο το Draytek Vigor 2710n το ειχα συναντησει κατα την αναζητηση αλλα οντως ειναι ακριβο... φαινεται τουμπανο ομως... το θελω για ανοιχτη προσβαση σε wifi. Ο χωρος ειναι επιπεδος και χρειαζεται καλυψη περιπου 100m2... θα συνδεονται κυριως κινητα. Οποτε δεν πρεπει να στουμπωνει κιολας... με δεδομενο οτι ολα αυτα ειναι στα 100mW, θα ηταν καλυτερα να αφησω το modem του παροχου και να παω σε εξτρα AP που συνηθως ειναι πανω απο 200mW ωστε να εχω εμβελεια? θα στουμπωνει ομως λογω modem παροχου? (baudtec συγκεκριμενα) νομιζω οτι απλα ενα καλο modem θα κανει δουλεια... δυστυχως ομως γινεται χαμος απο μοντελα και φοβαμαι να παρω κατι κουτουρου και να μου βγει σκαρτο... απο modem παροχου που εχω δει το μονο που πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ειναι το thompson... και σε σταθεροτητα και σε ταχυτητα και σε πορτες και σε εμβελεια... EDIT: το Vigor 2710n μονο n ειναι?? Το draytek 2710n ειναι b/g/n. Το baudtec δεν ειναι οτι καλυτερο γενικα ειτε σαν adsl router ειτε σαν wifi οποτε σε μεγαλο traffic σιγουρα θα μπουκωσει. .Πολλα access points ειναι 100mw.Λιγα ειναι παραπανω.πχ air live.αλλα θα βγει επισης και πιο ακριβα να παρεις 2 συσκευες(adsl router/router(ap).Eκτος αν κανεις το baudtec bridge και βαλεις απο πισω ενα ρουτερ μετα να κανει αυτο τα παντα. Μετα κατι σε καλο αλλα πιο φτηνο απο τα vigor ειναι κατι Netgear σειρα 3000 κτλ. Αν ο χωρος ειναι ενιαιος τοτε θα εισαι οκ.Αν δεν ειναι ενιαιος θα μπορουσες να βαλεις απο την μια το baudtec απο την αλλη πιο περα δηλαδη ενα ap(με ethernet συνδεδεμενο προς το ρουτερ και οχι ασυρματα(repeater).ωστε να μοιραστει η κινηση στο ασυρματο κομματι. Το 2710n ειναι καλη φαση για ολα σε ενα ,αλλα ακριβο.το Thomson οκ καλο χρυσο αλλα οχι για τοσο μαζικη Use στο wireless. αν συνδεονται μονο κινητα οπως λες αν και δεν λες τον αριθμο γενικοτερα θα ειναι δυσκολο να μπουκωσει σαν ρουτερ το baudtec.σαν wireless ναι.σαν ρουτερ ισως πιο δυσκολα λογω μικρης κινησης απο τα κινητα.
MaXmaD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πηρα τελικως το TP-Link WR941ND να κανει αυτο ολη τη δουλεια πισω απο baudtec και μαλλον θα το αλλαξω κι αυτο με ενα thompson... Το ασυρματο το εκλεισα για να πεφτουν ολοι στο TP Link γιατι ετσι κι αλλιως ειναι πολυ κοντα σαν συσκευες... Μπορει να τα μοιρασω στο μελλον γιατι απογοητευτικα και με την εμβελεια των κινητων...10 μετρα πισω απο τζαμι και ειχαν μια γραμμη σημα...
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Πηρα τελικως το TP-Link WR941ND να κανει αυτο ολη τη δουλεια πισω απο baudtec και μαλλον θα το αλλαξω κι αυτο με ενα thompson... Το ασυρματο το εκλεισα για να πεφτουν ολοι στο TP Link γιατι ετσι κι αλλιως ειναι πολυ κοντα σαν συσκευες... Μπορει να τα μοιρασω στο μελλον γιατι απογοητευτικα και με την εμβελεια των κινητων...10 μετρα πισω απο τζαμι και ειχαν μια γραμμη σημα... πιο καλο θεωρω το Thomson.απλα αν δεν εχεις κανει bridge το baudtec τοτε εχεις 2 nat οποτε αν πας να κανεις port forward θα θελει διπλο port forward.βεβαια αν το κανεις bridge μετα δεν θα μπορει να παιξει ετσι απλα σαν ασυρματο.υπαρχουν βεβαια διαφορες πατεντες για οταν αποφασισεις και φτασει αυτη η στιγμη
MaXmaD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 γινεται bridge το baudtec αν λειτουργει σαν modem? εγω το baudtec το εχω σαν modem στην τηλεφωνικη γραμμη και μετα εχω το wireless router της TP link να δινει ασυρματο. Ναι ετσι ειναι 2 δικτυα και θελει 2 Port forward αλλα δεν μ απασχολουν πορτες γιατι το θελω μονο για ασυρματο σε κινητα. Μπορω να το λειτουργησω και σαν απλο AP αλλα το προτιμω σαν router. Το οποιο TP-link κολλησε κιολας μετα απο 24 ωρες.... Εμφανιζε την προστασια απο WPA2 σαν WEP και δεν εδινε IP... μηπως εννοουσες οτι το thompson ειναι καλυτερο του TP Link??
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 γινεται bridge το baudtec αν λειτουργει σαν modem? εγω το baudtec το εχω σαν modem στην τηλεφωνικη γραμμη και μετα εχω το wireless router της TP link να δινει ασυρματο. Ναι ετσι ειναι 2 δικτυα και θελει 2 Port forward αλλα δεν μ απασχολουν πορτες γιατι το θελω μονο για ασυρματο σε κινητα. Μπορω να το λειτουργησω και σαν απλο AP αλλα το προτιμω σαν router. Το οποιο TP-link κολλησε κιολας μετα απο 24 ωρες.... Εμφανιζε την προστασια απο WPA2 σαν WEP και δεν εδινε IP... μηπως εννοουσες οτι το thompson ειναι καλυτερο του TP Link?? ναι το baudtec και το thomson γινονται bridge.αν δεν το εχεις κανει το baudtec bridge τοτε την ip την παιρνει το baudtec και μετα την δινει στο tp link.Οποτε εχεις δυο νατ αλλα μπορεις να εχεις και 2 ασυρματα.απλα αν δεν σε νοιαζει το wifi του baudtec καντο bridge .η βαλε το thomson και καντο bridge.η κανε bridge το baudtecκαι βαλε το thomson σαν ap που θα παιρνει ομως απο το tp link.αναλογα τι θες να κανεις υπαρχουν διαφορες λυσεις.πιο καλο εννοω το thomson απο το baudtec.το tp link ειναι ρουτερ αρα παμε σε αλλη κατηγορια.τωρα αν ειναι καλυτερο απο το tp link δεν ξερω.δες και για firmware update για το tp link.επισης μπορει να ετυχε αυτο με το κλειδωμα.μην βαλειςκαι τα 2 wifi δηλαδη και του tp link και του baudtec στο ιδιο καναλι.ιδιο ονομα ναι αλλα διαφορετικο καναλι και κατα προτιμηση αν γνεται να εχουν 5 καναλια διαφορα.δεν βαζουμε 12 δεν βαζουμε 13.μονο 1-11.τα tp link ειναι value for money.ελπιζω απλα να στο εκανεμια φορα μονο το tp link αυτο το παραξενο και να ηταν τυχαιο και να μην ξανατυχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα