pafrag Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τι λέτε γι'αυτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29302&cat=138
Tabletistas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει. Φαίνεται ένα τυπικών δυνατοτήτων 7άρι. Στα συν : ενσωματωμένη μνήμη, οθόνη υψηλής ανάλυσης, καλή για τα στάνταρ της κατηγορίας πίσω κάμερα, διάρκεια μπαταρίας(αν όντως ισχύει), bluetooth. Στα μείον : Android 2.3(και δύσκολα για κάτι παραπάνω από την Lenovo τουλάχιστον), έλλειψη HDMI, έλλειψη mini USB. Για εμένα προσωπικά η έλλειψη HDMI είναι σημαντικότατη(το κάνει και media player) όπως και η mini USB με την προυπόθεση πάντα ότι η υπάρχουσα micro USB υποστηρίζει σύνδεση τουλάχιστον USB sticks.
pafrag Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ξεκάθαρο! Πάμε για άλλα... Μου φαινότανε πολύ καλή τιμή για να είναι αληθινό! Δεν πρόσεξα καν την έλλειψη miniUSB...
Tabletistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Για την ώρα πάντως έχω χτυπήσει το playtab e7 και Sanei N90 στις 9.7" και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
HERTHAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Για την ώρα πάντως έχω χτυπήσει το playtab e7 και Sanei N90 στις 9.7" και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Sanei N90 ή Zenithink C91? Αν γνωριζεις πες μου αν μπορεις ποιο απο τα δυο και γιατι?
Tabletistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Sanei N90 ή Zenithink C91? Αν γνωριζεις πες μου αν μπορεις ποιο απο τα δυο και γιατι? Έχω παίξει πολύ με το C91. Πολύ καλό και στιβαρό μηχάνημα. Προτιμώ όμως το Ν90, το οποίο και αγόρασα λόγω του μικρότερου βάρους, της ύπαρξης πίσω κάμερας, της κεντραρισμένης μπροστά κάμερας, του ενσωματωμένου bluetooth, της IPS οθόνης και της δυνατότητας φόρτισης του από την micro USB θύρα του. Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχω έτοιμο και το review. 1
pafrag Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Από χαρακτηριστικά σκίζει... Eίδα και τιμές, είναι στο budget μου. Περιμένω και το review. Από Ελλάδα το βρίσκεις ή ...μονόδρομος απ'όξω..?
HERTHAN Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχω έτοιμο και το review. Εγινε φιλε μου θα περιμενω να το δω πρωτα.
Tabletistas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Από χαρακτηριστικά σκίζει... Eίδα και τιμές, είναι στο budget μου. Περιμένω και το review. Από Ελλάδα το βρίσκεις ή ...μονόδρομος απ'όξω..? Kαι το playTAB e7, Sanei N90, Zenithink C91 υπάρχουν και εντός και από Κίνα εννοείται. Εντός είναι ακριβότερα αλλά με 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη άμεση και στα ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα