Firebass Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 καλησπερεσ , εκαναν οι γονεις μου συνδεση wind γιατι ηταν πιο φθηνα και καλα , τεσπα εχω το εξησ προβλημα η συνδεση κοβετε πολλεσ φορεσ τη μερα , τουσ εχω παρει τηλ 1000 φορεσ και μ λενε οτι δε κοβετε στην ουσια η συνδεση απλα εχει προλημα το ρουτερ με τα σεττινγσ του ασυρματου δυκτιου και οντωσ ετσι ειναι γτ μου λενε να αλλαξω το καναλι καθε φορα και να αλλαζω το νουμερο , εγω ομωσ επειδι παιζο online games δε μπορω να το κανω αυτο καθε 20 λεπτα μου σπαει τα νευρα , και ουτε καλωδιο γινετε να βαλω μιασ και το ρουτερ ειναι στο πανω οροφο, σκεφτηκα μηπωσ εβαζα το παλιο ρουτερ απο τη συνδεση τησ φορθνετ αλλα γινετε αυτο ??? αν δε γινετε υπαρχει κατι αλλο να κανω ????
Giorgos09 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μαλλον το ρουτερ φταιει αλλα δεν εινανι λογος να το βριζεις.
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Προφανώς και ειναι μακριά το router απο τον υπολογιστή και για αυτο εχεις αυτες τις απόλειες, γενικά με τα ασύρματα ειναι δύσκολα τα πράγματα φαντάσου οτι αν υπάρχουν πολλοί τοίχοι και ειναι μακριά το router υπάρχουν προβλήματα ποσο μάλλον που εσένα ειναι στον πανω όροφο. Το router δεν φταίει ειναι η ολη κατάσταση με τα wireless,και αλλο router με δυνατότερο wireless να πάρεις παλι μπορεί να εχεις προβλήματα αφου μιλάμε για όροφο. Οποτε οι επιλογές που έχεις ειναι 1. Να βάλεις το router σε αλλο σημείο του σπιτιού η ακομα καλύτερα στον κατω όροφο που ειναι και ο υπολογιστής σου 2. Ενα σχετικά δυνατό repeater οπως το TL-WA801ND 3. Λύση με Powerline 4. Μπορείς να δοκιμάσεις και το παλιό router που ειχες με forthnet μήπως βελτιωθεί η κατάσταση Edit : Πες μας λίγο ομως ποιο router έχεις τώρα και ποσά κουτάκια δείχνει να πιάνεις απο τον υπολογιστή το ασύρματο
Dibasic Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μαλλον το ρουτερ φταιει αλλα δεν εινανι λογος να το βριζεις. Ναι γιατί Θίχτηκε! χαχα Στο θέμα μας, και φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου ruter.
Firebass Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 με το παλιο ρουτερ δεν ειχα θεμα που ειμαι στο κατω οροφο 1 τομσον 787 ηταν το παλιο αυτο ειναι τισ wind 1 ασσπρο τορα εχω 4 / 5 κουτακια καμια φορα 3, και οταν κοβετε το καταλαβαινω γτ εχω 2 /5 κουτακια , στην ουσια δε δειχνει οτι κοβετε το wireless αλλα σου σταματαει τη παροχη internet η στη σερνει χωρισ να φταιει η γραμμη βασικα το πειραμα πετυχε με το παλιο ι συνδεση τσουλαει απιστευτα !!!! παλιορουτερ τησ wind !!!! ευχαριστω νομιζα οτι δε θα λειτουργουσε μιασ και μπαινει η εταιρεια και κοιταει τα settings απο το ρουτερ
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μια χαρα το Thomson έδωσε την λύση και δεν μου κάνει και περιέργεια
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ενημερωτικα και μονο.το Thomson ειναι πολυ αξιοπιστο.β.ειναι πιο σταθερο. γ.ναι αν δεν εχεις τηλεφωνια voip μπορεις να βαλεις οποιο ρουτερ θες αρκει να ξερεις τα στοιχεια σου για τις εταιρειεες που δινουν στοιχεια.στην wind δεν θυμαμαι αν εχει η οχι. για το παλιο το ρουτερ τα μονα πραγματα που μπορεις να κανεις αν και για μενα δεν εχει νοημα καν να το ξαναδοκιμασεις ειναι τα εξης. α.αλλο καναλι β.αλλο κλειδωμα. γ.αλλο firmware αν υπαρχει. δ.δοκιμη με καλωδιο για να δεις αν πραγματι πεφτει το wireless η πεφτει ο συγχρονισμος η πεφτει το ιντερνετ. ε.αλλους drivers στην ασυρματη καρτα. στ.δοκιμη να ειναι πιο κοντα το ρουτερ και σε καλυτερη οσο γινεται οπτικη επαφη.δηλαδη να μην ειναι θαμμενος ο ρουτερ πισω απο γραφεια με εμποδια γυρω γυρω και το ιδιο και για την καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα