Προς το περιεχόμενο

Υψηλή θερμοκρασία CPU???

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!! Έχω μία μικρή απορία!!! Όταν μιλάω στο skype με το macbook pro 13' (το τελευταίο μοντέλο), η CPU πιάνει θερμοκρασίες γύρω τους 85 βαθμούςpost-140594-0-70509200-1335446974_thumb.png, ενώ γενικά ειναι γύρω τους 50! Είναι normal αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν χρησιμοποιώ mac είναι αρκετά υψηλή.. Όταν το χειρίζεσαι το έχεις στα πόδια σου?

Όχι στο τραπέζι!!! Αλλά δεν παρατηρώ κολληματάκια και τέτοια... απλά ακούγεται το ανεμιστηράκι που σπάνια το ακούω στο mac!

Αν και δεν χρησιμοποιώ mac είναι αρκετά υψηλή.. Όταν το χειρίζεσαι το έχεις στα πόδια σου?

Δεν έχει αεραγωγούς από κάτω οπότε αν το έχει στα πόδια του να βουλωνει τίποτα απλά φεύγει πιο δύσκολα η θερμοκρασία από το αλουμίνιο.

Είναι υψηλή η θερμοκρασία αλλα επειδή εχω δει και ψηλοτερες δεν μπορώ να σου πώ αν φταίει το skype ή ο υπολογιστης.Αλλα κοιτάζοντας στο google βλέπω οτι είναι το skype και είναι λογικό, εφόσον κάνεις video chat.

Γενικά στην επεξεργασία video θα έχεις τέτοιες θερμοκρασίες.Το έχω δουλέψει συνεχώμενα με 104 βαθμούς επι 2 μέρες χωρίς βλάβη εως τώρα.Εφόσον δουλεύουν οι ανεμιστηρες μη φοβάσαι....

Δεν έχει αεραγωγούς από κάτω οπότε αν το έχει στα πόδια του να βουλωνει τίποτα απλά φεύγει πιο δύσκολα η θερμοκρασία από το αλουμίνιο.

Είναι υψηλή η θερμοκρασία αλλα επειδή εχω δει και ψηλοτερες δεν μπορώ να σου πώ αν φταίει το skype ή ο υπολογιστης.Αλλα κοιτάζοντας στο google βλέπω οτι είναι το skype και είναι λογικό, εφόσον κάνεις video chat.

Γενικά στην επεξεργασία video θα έχεις τέτοιες θερμοκρασίες.Το έχω δουλέψει συνεχώμενα με 104 βαθμούς επι 2 μέρες χωρίς βλάβη εως τώρα.Εφόσον δουλεύουν οι ανεμιστηρες μη φοβάσαι....

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αυτό βασικά ήθελα... να δω περίπου τι παίζει και με τα άλλα mac, από διάφορους χρήστες! Οι ανεμιστήρες δουλεύουν στο full!!! Και πάλι ευχαριστώ!!!

Πάντως ρε παιδιά έχει πλάκα με τα Mac, πως ότι πρόβλημα έχει κάποιος το ίδιο έχουν και πολλοί άλλοι χρήστες. Ποτέ δεν είσαι μόνος σου τουλάχιστον! :P

Παντως εγω σε pro 13 του 2010 με 8 γιγα ραμ και ανοιγμένες full εφαρμογες όλες μαζί όπως,

Parralel (επεξεργασια ηχου) , safari , skype , mail δεν τίθεται θεμα ανεμιστήρα ουτε θερμοκρασιας..

Δάχτυλος της MS είναι γιατί το skype της ανήκει πλέον, και κάνει τα πάντα για να σαμποτάρει την Apple :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λες ε??? Χαχα!!! Πάντως δουλεύει normal το macbook & το skype! Απλά με παραξένεψε η θερμοκρασία! Στο iMac που έχω δεν ανεβάζει τόσο! τέλοσπαντων... μάλλον είναι normal (τα laptop γενικά ανεβάζουν θερμοκρασία)! Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...