Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω ενα θεμα με το hp pavillion dv6543ev εδω και καιρο,κανει αρκετο θορυβο (γουργουρητο) ο ανεμιστηρας ψυξης του,παρατηρησα οτι οταν ξεκιναει και ειναι σε φουλ στροφες δεν ακουγεται τοσο,ψαχνω λοιπον εναν τροπο να του δωσω φουλ στροφες η και διακοπτομενα αν γινεται ( το εχω δει σε toshiba) για να μην μου σπαει τα νευρα.

Δοκιμασα απο τα bios αλλα δεν εχει τετοια ρυθμιση,επισης εβαλα το speed fun αλλα δεν βλεπει το ανεμιστηρακι για να πειραξω στροφες.

Η λυση να το αλλαξω αποκλειεται μια και το κοστος των 100 ευρω σε laptop 5ετιας ειναι απαγορευτικο.

καθε βοηθεια καλοδεχουμενη ,ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Κοιτάς προς λάθος πλευρα (πρόγραμμα) για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

1.  
  2. Καθαρίζεις πολύ καλά τις οπες με σπρει ξηρού αέρα
  3. Λύνεις τον υπολογιστή και κάνεις γενική καθαριότητα, ειδικά γύρω/μέσα στο fan.
  4. Αγοράζεις καλή βάση ψύξης
  5. Το 100 που ανέφερες ειναι τιμή αντιπροσωπείας; Δοκίμασες να βρεις αντίγραφο απο εξωτερικό;

Δημοσ.

Κοιτάς προς λάθος πλευρα (πρόγραμμα) για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

1.  
  2. Καθαρίζεις πολύ καλά τις οπες με σπρει ξηρού αέρα
  3. Λύνεις τον υπολογιστή και κάνεις γενική καθαριότητα, ειδικά γύρω/μέσα στο fan.
  4. Αγοράζεις καλή βάση ψύξης
  5. Το 100 που ανέφερες ειναι τιμή αντιπροσωπείας; Δοκίμασες να βρεις αντίγραφο απο εξωτερικό;

το ανεμιστηρακι και οι ψυκτρες ειναι καθαρο,βαση εχω αλλα δεν λυνει το προβλημα,αφου ουτως η αλλως το λαπτοπ δεν εχει θεμα απο θερμοκρασιες,αλλα μονο θορυβου.

η τιμη ειναι με τα περαστικα που ειναι και τα περισσοτερα,(ανεμιστηρακι βρισκω με 25-40 ευρω) στην περιπτωση του δικου μου ειναι αρκετα δυσκολο,μια και δοκιμασα να το λυσω και θελει να γινει φυλο και φτερο για να το αλλαξω και δυσκολο να μην γινει ζημια καπου και το εκλεισα ξανα,αν ηταν αλλο μοντελλο μου ειπε ο τεχνικος θα ηταν ποιο ευκολο.

Δημοσ.

Με αυτά που περιγράφεις η αλλαγή ειναι μονόδρομος.

Πρέπει να διαλέξεις

•  
  • Μένεις με το γουργουρητό
  • Στο αλλάζει ο τεχνικός
  • Το αλλάζεις μόνος σου

Μη φοβάσαι το λύσιμο του υπολογιστή. Η Hp δίνει τα service manuals online οποτε κατεβασε το, διαβασε το και αν πιάνουν τα χέρια σου μη φοβάσαι να βάλεις χέρι. Αν τα χέρια σου δεν πιάνουν καθόλου απο αυτά, βρες κάποιο φίλο/γνωστό/συγγενή που ξέρει.

Δημοσ.

Φίλε μου μόνο αλλαγή παίρνει και αυτό συμβαίνει γιατί έχει τελειώσει η ζωή του και στην "πλεύση" του έχει αρχίσει να βρίσκει στα τοιχώματα, οπότε και αν κατάφερνες να του δώσεις παραπάνω στροφές θα ησύχαζες για λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο δηλ κάποια στιγμή θα κολλήσει και θα σταματήσει.

Δημοσ.

Φίλε μου μόνο αλλαγή παίρνει και αυτό συμβαίνει γιατί έχει τελειώσει η ζωή του και στην "πλεύση" του έχει αρχίσει να βρίσκει στα τοιχώματα, οπότε και αν κατάφερνες να του δώσεις παραπάνω στροφές θα ησύχαζες για λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο δηλ κάποια στιγμή θα κολλήσει και θα σταματήσει.

αυτο πρεπει να συμβαινει,μαλλον πρεπει να το κανω μονος μου αφου παραγγειλω απο ebay βρηκα και με 10 ευρω,εριξα και μια ματια στο service manuals,θελει να γινει κομματια το λαπτοπ για να αλλαξει,αλλα θα τα καταφερω καποια στιγμη οταν εχω χρονο.

Δημοσ.

Σε βλέπω να μπαίνεις και να ζητάς πρόταση για αγορά καινούριου Laptop.. :P

Αστειεύομαι αλλά πραγματικά και εγώ δεν έχω δει πιο δύσκολο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...