Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι ακριβώς λέει και ο τίτλος, ψάχνω οθόνη 24άρα με τιμή πέριξ των 300€. Ακούω τις πρτάσεις σας, ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Καλά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα πρότεινες dell εσύ, delloboy :lol:

Κάποιο ανώτερο μοντέλο για να φάμε όλη την 300άρα υπάρχει; Η οθόνη είναι για φίλο ο οποίος έχει ένα άγχος περί των 8ms απόκρισης στην οθόνη που προτείνεις.

Δημοσ.

Η ΒenQ όμως, απ' ότι έχω δει σε reviews, έχει μεγάλο input lag.

Τώρα αν αφορά και τη συγκεκριμένη οθόνη, και αν έχει αντίκτυπο σε games, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο..

Δημοσ.

Γιατι δε κοιτας κατι σε HP. Παρα πολυ καλες π.χ.

HP ZR2440w, LED backlit IPS 24" LCD,(16:10), Charcoal, 1920x1200,Brightness 350cd/m2, Contrast: 1000:1, 2000000:1 dynamic, 6ms,response time, HDMI, DVI-D,Display Port, HDCP compliant, Swivel, Height adjustable, pivots 90 degrees, 4 USB 2.0 ports hub, 3/3/3 warranty, PN XW477A4

Δημοσ.

[...] έχει ένα άγχος περί των 8ms απόκρισης στην οθόνη που προτείνεις.

Αν αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν την θέλει, να τον ξεπεράσει. Δεν υπάρχει θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας από το service της στην Ελλάδα :P

Δημοσ.

Αν αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν την θέλει, να τον ξεπεράσει. Δεν υπάρχει θέμα.

Είναι αλήθεια

Δημοσ.

Οι BenQ που αναφέρθηκαν είναι με ΤΝ panel. Η DELL που σου προτάθηκε είναι IPS. Νομίζω οι διαφορές και τα πλεονεκτήματα έχουν αναφερθεί πολλάκις οπότε να μην κουράζω. Με ένα απλό search θα βρεις τις απαντήσεις αν ψάξεις.

Κάτω από 300 ευρώ, 24αρι με IPS είναι μόνο η 2412. Και η HP είναι πολύ καλή (μπορεί και καλύτερη) αλλά πάνω από 300.

Οπότε στην θέση σου θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Όταν θες κάτι συγκεκριμένο και πρακτικά έχεις μόνο μία επιλογή (λέγε με DELL 2412) τότε καταλήγεις πολύ εύκολα και γρήγορα στην αγορά σου :-D

Υ.Γ.

Και για την απόκριση (RT) έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Έχω σαν 3ο monitor ένα MVA με 16ms RT. Αν έρθεις και διαπιστώσεις οποιοδήποτε είδος ghosting, τότε θα σου χαρίσω την οθόνη και θα σου αγοράσω την 2412 τζάμπα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...