D3ST1N1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλησπέρα! Θα ήθελα κάποιες διευκρηνίσεις στο θέμα των ρυθμίσεων της κάρτας γραφικών μου για ταινείες καθώς και παιχνίδια. Χρειάζεται να αλλάζω κάποια ρύθμιση στην ενναλαγή απο ταινεία για παιχνίδι? Επίσης πρωτείνεται μου κάποιο HDMI καλώδιο που λογικά θα χρειάζομαι για τις ταινείες όταν συνδέω με την τηλεόρασημου αν γίνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Οχι δεν χρειαζεται να κανεις καποια ρυθμιση.
D3ST1N1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Για να μην ανοίξω άλλο θλεμα και αφολυ η απορία μου έχει σχέση με την κάρτα γραφικών και την σύνδεση της με τηλεόραση για ταινείες αναφέρομαι εδώ. Έχω πάρει αυτό το καλώδιο και έχω αυτή την τηλεόραση. Δέν χωράει στην υποδοχή της κάρτας γραφικών μου. Όταν προσπαθώ να συνδέσω απο την hdmi θύρα της μητρικής στην τηλεόραση η εικόνα που μου δείχνει η τηλ είναι σε απόχρωση του κόκκινου.'Εχω δοκιμάσει τα πάντα απο τις ρυθμίσεις της τηλ, έπαιξα με τα χρώματα αλλά και πάλι τίποτα. Πεδεύτηκα εδώ και αρκετές ώρες και σκέφτηκα να ρωτήσω μύπως μου διαφεύγει κάτι. Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!
maik42 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 το link για το καλωδιο δεν δουλευει. ξαναβαλτο. τελικα απο την μητρικη θελεις να παρεις εικονα ή απο την καρτα γραφικων; γιατι αν τελικα εχει η μητρικη σου εξοδο hdmi και θελεις να παρεις απο εκει εικονα και ηχο, πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσο bios
D3ST1N1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 καλώδιο Από την κάρτα γραφικών μου. Αλλά έχω την εντύπωση ότι έχω λάθος καλώδιο. Τί ρυθμίσεις θέλει μέσω bios άν πάρω απο την μητρική?
mtifosi Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Η καρτα σου εχει εξοδο mini hdmi,οποτε πρεπει να βρεις εναν μετατροπεα mini hdmi σε hdmi για να παρεις εικονα.
Shader Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Αγόρασε ενα καλώδιο mini hdmi σε hdmi (απο κατάστημα υπολογιστών) για να δώσεις απο την κάρτα γραφικών στην tv. Αν δώσεις απο την μητρική στην tv κάνει το καλώδιο που έχεις , μπες στο bios και κάνε enable (ή always enable) τα onboard γραφικά σου , αν δεν το βρίσκεις γράψε ποια μητρική έχεις.
D3ST1N1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλημέρα!! Έχω αγοράσει http://www.electrowo...0&cmicc=skroutz αυτο το μοιτορ και έχω την gpu της υπογραφης μου.Παρακαλώ προτείνεται μου κάποιο mini hdmi σε hdmi καλώδιο απο το eshop κατά προτίμηση, διότι έχω κάνει κάποιες λάθος αγορές και δεν θέλω να ξανακάνω λάθος. Έχω στο μυαλό μου αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751940 Ευχαριστώ.
ninos30 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Νομίζω μια χαρά είσαι Μπορείς να πάρεις και κάτι τέτοιο αν έχεις ήδη καλώδιο HDMI: http://www.skroutz.g...ni hdmi to hdmi H συσκευασία της VGA δεν είχε κάτι τέτοιο μέσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα