vampbeast Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας φίλοι/ες του Forum αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το Android κινητό μου που ειχε περασμένα τα Android gingerbread,τα άλλαξα γιατι δεν υποστηρίζανε μερικά προγράμματα στο Market και έβαλα μια αλλη Rom (του Dorimanx)link . το πρόβλημα μου ειναι οτι τα εχω εγκαταστήσει ολα κομπλέ,απλα δεν μπορει να μου κανει εγκατάσταση κανενα πρόγραμμα απο τo Android Market και απο αλλες πηγές ανώνυμες,το κατεβάζει το αρχειο και οταν παει να το εγκαταστήσει μου κανει ενα μικρο Restart και με παει στην αρχική οθόνη.το 2ο πρόβλημα μου ειναι οτι μου καταναλώνει την μπαταρία μου σε 16 ωρες. Αμα υπάρχει καποια καλή και δοκιμασμένη Rom για το HTC HD2 μου μπορείτε να μου στείλετε πμ.Ευχαριστώ
boulek Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αυτό έχω και είναι πολύ καλό.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437463 Είναι ICS και μόλις πριν λίγες μέρες έγινε και αναβάθμιση και είναι εξαιρετικά σταθερό..Ασε που τρέχει όλα τα apps...Το 2.3.7 που είχα έτρεχε και αυτό πολύ γρήγορα αλλά μπροστά στο 4.0.3 είναι παλαιολιθικό..
vampbeast Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ θα το κατεβάσω και θα το δοκιμάσω και θα σου πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα