FedonasP Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Παίδες έχω ένα μεγάλο πρόβλημα... Εγώ είμαι περισσότερο του έντεχνου ελληνικού.. ακούω bitάκια rnb house deephouse κτλ αλλα απλά τα ακούω ούτε ξέρω ποια είναι τις μόδας ούτε ποιος είναι ο δημιουργός κτλ είμαι εντελώς αγράμματος στον συγκεκριμένο τομέα... το θέμα ξεκινάει όμως στο ότι δάγκωσα την λαμαρίνα με μια κοπέλα που κάνει μπόλικο clubing και γενικά η μουσική.. (δηλαδή bitάκια rnb και house και τέτοιου μήκους κύματος κομμάτια) είναι μέσα στην ζωή της... θέλω λοιπόν να κάνω εντατικό φροντιστήριο... Δηλαδή.. όσοι μπορούν ξέρουν και θέλουν να βοηθήσουν να μου δώσουν links η πληροφορίες η ονόματα κτλ για το τι είναι ας το πούμε "hot" φέτος (αλλα και πέρσι ) γενικά ποιος σταθμός παίζει τα "καλά" κομμάτια του είδους συχνά.. πoια clubs είναι τα "καλά" για αυτή την μουσική από που παιρνουν αυτά τα club την μουσική.. πχ πως "εισάγονται" τα hit στην ελλάδα? εξαρτάται δηλαδή από το τι παίζεται σε συγκεκριμένα club του εξωτερικού? αν ναι τότε ποια είναι αυτά και πως μπορώ να μάθω ποιο είναι το πιο πρόσφατο playlist θα ήθελα να την εντυπωσιάσω στέλνοντας την κανένα τραγουδάκι που δεν πολυπεζεται ακόμη εδώ αλλα θα γίνει μεγάλο hit (επειδή πχ είναι hit στο X μέρος και συνήθως ότι γίνεται στο Χ μέρος hit γίνεται και στην αθηνα) κτλ αν δεν θέλετε να προδώσετε τα μυστικά σας (καλά ok υπερβολικό αυτό που λέω.. αλλα ποτε δεν ξέρεις ) τότε please στείλτε μου την βοήθεια σας σε pm.. εγώ θα είμαι τάφος από που και πως έμαθα ό,τι έμαθα και σκοπεύω τις γνώσεις αυτές να τις χρησιμοποιήσω μονο για την συγκεκριμένη κοπέλα Τέλος θα ήθελα να πω πως οι κύκλοι (άρα μάλλον και τα μέρη που πάει = η μουσική που ακούει) είναι κάπως high profile (όχι καγκουρες)κλεινουν πάντα VIP τραπέζια κοννέ και πάει λέγοντας.... το αναφέρω αυτό απλά για να ξέρετε περίπου τι παίζεται... δηλαδή πιο κάτω από "καραμέλα" δεν πατάνε... Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2012 από FedonasP
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παίδες έχω ένα μεγάλο πρόβλημα... Εγώ είμαι περισσότερο του έντεχνου ελληνικού.. ακούω bitάκια rnb house deephouse κτλ αλλα απλά τα ακούω ούτε ξέρω ποια είναι τις μόδας ούτε ποιος είναι ο δημιουργός κτλ είμαι εντελώς αγράμματος στον συγκεκριμένο τομέα... το θέμα ξεκινάει όμως στο ότι δάγκωσα την λαμαρίνα με μια κοπέλα που κάνει μπόλικο clubing και γενικά η μουσική.. (δηλαδή bitάκια rnb και house και τέτοιου μήκους κύματος κομμάτια) είναι μέσα στην ζωή της... θέλω λοιπόν να κάνω εντατικό φροντιστήριο... Δηλαδή.. όσοι μπορούν ξέρουν και θέλουν να βοηθήσουν να μου δώσουν links η πληροφορίες η ονόματα κτλ για το τι είναι ας το πούμε "hot" φέτος (αλλα και πέρσι ) γενικά ποιος σταθμός παίζει τα "καλά" κομμάτια του είδους συχνά.. πoια clubs είναι τα "καλά" για αυτή την μουσική από που παιρνουν αυτά τα club την μουσική.. πχ πως "εισάγονται" τα hit στην ελλάδα? εξαρτάται δηλαδή από το τι παίζεται σε συγκεκριμένα club του εξωτερικού? αν ναι τότε ποια είναι αυτά και πως μπορώ να μάθω ποιο είναι το πιο πρόσφατο playlist θα ήθελα να την εντυπωσιάσω στέλνοντας την κανένα τραγουδάκι που δεν πολυπεζεται ακόμη εδώ αλλα θα γίνει μεγάλο hit (επειδή πχ είναι hit στο X μέρος και συνήθως ότι γίνεται στο Χ μέρος hit γίνεται και στην αθηνα) κτλ αν δεν θέλετε να προδώσετε τα μυστικά σας (καλά ok υπερβολικό αυτό που λέω.. αλλα ποτε δεν ξέρεις ) τότε please στείλτε μου την βοήθεια σας σε pm.. εγώ θα είμαι τάφος από που και πως έμαθα ό,τι έμαθα και σκοπεύω τις γνώσεις αυτές να τις χρησιμοποιήσω μονο για την συγκεκριμένη κοπέλα Τέλος θα ήθελα να πω πως οι κύκλοι (άρα μάλλον και τα μέρη που πάει = η μουσική που ακούει) είναι κάπως νέομποέμηδες trendy (όχι καγκουρες) εκμεταλλευτές πατρικού (μεγάλου) εισοδήματος δήθεν κυριλέδες κλείνουν πάντα τραπέζια κοννέ και πάει λέγοντας.... (το δήθεν το βάζω εγώ ) το αναφέρω αυτό απλά για να ξέρετε περίπου τι παίζεται... δηλαδή πιο κάτω από "καραμέλα" δεν πατάνε... Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.. bitakia house το καταλαβαινω bitakia rnb δεν το καταλαβαινω γενικα κανε ενα copy paste τα κομματια που ανεβαζει στο facebook της και μετα ψαχνουμε για related *οχι πμ*
FedonasP Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 bitakia house το καταλαβαινω bitakia rnb δεν το καταλαβαινω γενικα κανε ενα copy paste τα κομματια που ανεβαζει στο facebook της και μετα ψαχνουμε για related *οχι πμ* Δεν εννοώ ενώσεις.. bit house.. εννοώ ότι ακούει bitακια house deephouse rnb και ίσως συνδυασμούς (όπου υπάρχουν) αυτών.. δεν νομίζω να ακούει dubstep techno κτλ όμως... επειδή είναι ψηλοκυριλεδες η παρέα της μάλλον ίσως ακούει electro δεν ξέρω όμως.. το τι ακούει απλά το μεταφράζω μέσα από τις δικες μου γνώσεις ακούγονταςτην μουσική που βάζει στο σπίτι αυτοκίνητο αλλα και όταν βγαίνω μαζί της έξω.. facebook δεν έχει δυστυχώς..... (τόσο ψώνιο ) http://www.youtube.com/watch?v=H4C7l7DRcYk&feature=related τυχαία επέλεξα αυτά τα δυο ...καθαρά ενδεικτικά όχι για να βάλω όρια απλά να δώσω μια ιδέα
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 περνας απο εδω και αντιγραφεις τις ποιο φρεσκες αντιγραφες για αρχη επισης κοιτας και για hed kandi london cd1 την κοβω βεβαια να πηγαινει προς dark house η κατασταση
FedonasP Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Όχι, έχουν ποικιλία σχετική τα ακούσματα της... δηλαδή δεν είναι μονο house και παραλλαγές... (σίγουρα ακούει και τα "πιασάρικα" bitακια τα οποια όμως δεν ξέρω ποια είναι πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... αν ήξερες και ποια μαγαζιά είναι TOP ας το πούμε για να ακούσεις καλά κομμάτια του είδους (η του κάθε είδους) για αρχή καλά είναι αυτά πάντως τα link που άφησες βεβαια ακόμη δεν ξεχωρίζω ποια είναι τα "ψαγμένα" ποια τα "σούπα" κτλ αλλα εντάξει μην περιμένω μέσα σε μια μέρα να μπω στο κλίμα ελπίζω πάντως μέσα στην βδομάδα να βγάλω άκρη
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Όχι, έχουν ποικιλία σχετική τα ακούσματα της... δηλαδή δεν είναι μονο house και παραλλαγές... (σίγουρα ακούει και τα "πιασάρικα" bitακια τα οποια όμως δεν ξέρω ποια είναι πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια... αν ήξερες και ποια μαγαζιά είναι TOP ας το πούμε για να ακούσεις καλά κομμάτια του είδους (η του κάθε είδους) για αρχή καλά είναι αυτά πάντως τα link που άφησες βεβαια ακόμη δεν ξεχωρίζω ποια είναι τα "ψαγμένα" ποια τα "σούπα" κτλ αλλα εντάξει μην περιμένω μέσα σε μια μέρα να μπω στο κλίμα ελπίζω πάντως μέσα στην βδομάδα να βγάλω άκρη δεν ξερω ελληνικα μαγαζια στην ελλαδα που να παιζουν ΤΟP κομματια μιας και οι dj τους ειναι παραγωγοι σε καποιο σταθμο *οποιος το επιασε το επιασε* επισης το λινκ του φορουμ εχει συνηθως τα ποιο φρεσκα και ψαγμενα κομματια μιας και παιζει να εχουμε ακουσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ τοσα χρονια αλλα γενικα δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να κανεις εκτος απο τα μπεις στα βρακια της
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παίδες έχω ένα μεγάλο πρόβλημα... Εγώ είμαι περισσότερο του έντεχνου ελληνικού.. ακούω bitάκια rnb house deephouse κτλ αλλα απλά τα ακούω ούτε ξέρω ποια είναι τις μόδας ούτε ποιος είναι ο δημιουργός κτλ είμαι εντελώς αγράμματος στον συγκεκριμένο τομέα... το θέμα ξεκινάει όμως στο ότι δάγκωσα την λαμαρίνα με μια κοπέλα που κάνει μπόλικο clubing και γενικά η μουσική.. (δηλαδή bitάκια rnb και house και τέτοιου μήκους κύματος κομμάτια) είναι μέσα στην ζωή της... Πολυ φασαρια , ειναι και χαος αυτη η μουσικη , με περιεργα ονοματα , ρεμιξ πανω στα ρεμιξ. Εντυπωσιασε την αλλου Το πολυ πολυ βρες καμμια συλλογη ,του τυπου house summer 2012 , dj collection κι ετς , συγκρατησε και μερικα ονοματα.Τουλαχιστον να ξερεις τα βασικα οτι guetta πχ δεν ειναι ποτο
thanocaster Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Προς όλα τα θυληκά του ινσόμνια: Αν κάνετε παρέα κάποιον Φαίδονα που ακούει έντεχνα, να περιμένετε πέσιμο οσονούπω και, σας παρακαλώ, μην είστε σκληρές μαζί του. Μέχρι και τη μουσική που ακούει απαρνιέται για πάρτη σας. Καθίστε του. Πάρτε μια για την ομάδα. Προς Φαίδονα: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στη μουσική, καθώς δεν είναι καθόλου το ρεπερτόριό μου, οπότε έκανα ό,τι μπορούσα. Μπρο φιστ.
FedonasP Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) κοιτάξτε δεν θέλω τα ψαγμένα και τα απόκρυφα και γενικά δεν στοχεύω στο να γίνω ο super DJ και εγώ δεν ξέρω τι.. τα βασικά πράματα πράματα του χώρου (για τα ελληνικά δεδομένα) θέλω να μάθω για να μπορώ να συμμετέχω ενεργά στη συζήτηση και να επιλέγω τα κατάλληλα σημεία πχ αν είναι να την βγάλω έξω (να μην την παω σε ένα μαγαζί που θα το θεωρεί καγκουράδικο και εγώ δεν ξέρω τι... ) Να την παω σε μέρη που μαζεύονται και οι παρέες της (δηλαδή καλοστεκούμενα άτομα με προσεγμένο ντύσιμο όχι όμως επιδειξιομανείς -βεβαια αυτό είναι σχετικό- πχ δεν φοράνε mini μέχρι τον αφαλό χρυσά ρολόγια και σκαρπίνια με αυτοκίνητα του στυλ mini cooper turbo,tt rs, Apple και οχι PC κτλ ) Δεν σημαίνει όμως ότι περιορίζονται μονο σε χλιδάτα μέρη πάνε και αλλου απλά όλα τα μαγαζιά είναι προσεγμένα απότι κατάλαβα και από κόσμο (όχι πολλοι δημόσιοι υπάλληλοι - που εγώ δεν το θεωρώ φυσικά κακό να διασκεδάζει η εργατική ταξί απλά αυτή φαίνεται να αποφεύγουν τέτοια σημεία... - οχι μικρα.. = κατω απο ~21 κτλ) ξέρω είναι λίγο γραφικό να τους χαρακτηρίζω βάζοντας τους σε καλούπια αλλα δεν ξέρω πιστεύω ότι θα βοηθήσει... τέλος αν μου πει για κάποιο τραγούδι να έχω πιθανότητες να το καταλαβω (καλά δεν είμαι ακραία άσχετος αρκετά αν όχι τα περισσότερα τα έχω ακούσει τουλάχιστον μια φορα απλά επειδή δεν δινω σημασία δεν έχω συνδυάσει πχ πιο τα δημιούργησε τον στίχο.. η ποιος μαγαζί τα παίζει πολύ συχνά ή δεν το καταλαβαίνω οταν ακους τα πρωτα δευτερολεπτα και τέτοια) οποτε ένα fill in θέλω ουσιαστικά στο "καλο" athens by night της ξένης μουσικής (από τα ήδη που ανέφερα πιο πάνω) αν ήταν για καμια μουσική σκηνή καμια συναυλία καμια καλή ταβέρνα ξέρω... αλλα από τα W, μάμπελγιου, και καραμέλες δεν τα παω τόσο καλά ...... Προς όλα τα θυληκά του ινσόμνια: Αν κάνετε παρέα κάποιον Φαίδονα που ακούει έντεχνα, να περιμένετε πέσιμο οσονούπω και, σας παρακαλώ, μην είστε σκληρές μαζί του. Μέχρι και τη μουσική που ακούει απαρνιέται για πάρτη σας. Καθίστε του. Πάρτε μια για την ομάδα. Προς Φαίδονα: Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στη μουσική, καθώς δεν είναι καθόλου το ρεπερτόριό μου, οπότε έκανα ό,τι μπορούσα. Μπρο φιστ. μα σκοπός μου δεν είναι απλά να μου κάτσει.... θέλω να είμαστε μαζί, και αν και ταιριάζουμε σαν άνθρωποι ώρες ώρες (ειδικά με την παρέα της) αιστάνομαι σαν μύγα στο γάλα.. και δεν με πολυενοχλει να μπω στο κλίμα τους (ασχέτως αν τους βρίσκω δήθεν) και δεν θέλω συνεχεια να την αποτρέπω όταν μου στέλνει κανένα τραγούδι η όταν με ρωτάει αν ξέρω αυτό η αν έχω πάει εκεί.. κτλ Τέλος δεν είναι στο insomnia γενικά με το internet ασχολείται μονο για κάνα mail ή λίγο skype (πιο πολύ για να κανονίζει που θα βγει η για κανένα μικρό chat με καμια φίλη πριν πάνε για καφέ... ) Επεξ/σία 27 Απριλίου 2012 από FedonasP
nemesiskp Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zHbkGLNUOk0 Αν και ειναι τραγουδια το 2011,μπορεις να το παιξεις λιγο "ψαγμενος" με offer nissim. Κανεναν δεν γνωριζω που να τον ξερει,εκτος αν ολοι τους ειναι πολυ πισω και εγω πολυ μπροστα.....ψωνιοοοοο
FedonasP Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ωραία όλα αυτά παιδιά σας ευχαριστώ! Από ψαγμένα (μαζί με το link) πιστεύω έχω πράμα να δουλέψω... τώρα πείτε λίγο για τα πιο mainstream (αυτά που παίζονται πολύ στα "καλά"/μεγάλα μαγαζιά του είδους) κανένα "καλο" σταθμό που παίζει πολύ τέτοια μουσική (για να ακούω τα κομμάτια και έτσι να μην χρειάζεται εγώ να τα ψάξω) και ό,τι άλλο "insider" tip ξέρετε είτε εδώ είτε με pm.. (πχ ποιος παίζει σε πoιο μεγάλο μαγαζί από ποιες πηγες "παίρνει" την μουσική του η αν έχει εκομπή σε ποιο σταθμό κτλ ή "καλύτερα να πας την τάδε ώρα σε αυτό το μαγαζί και μετά να πας αυτό και να καταλήξεις σε εκείνο" και τέτοια ) ξέρω πολλά ζητάω.. αλλα ok οποιος δεν βαρέθηκε να διαβάζει και έχει όρεξη ας ρίξει μια ιδέα καλοδεχούμενη είναι και θα βοηθήσει πολύ στο να μάθω γρήγορα απότι θα μάθαινα αν τα έψαχνα μονος...
Dropsreef Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 για house/deep house ψάξε τους παρακάτω.Tracks δεν ποστάρω γιατί παραείναι μπόλικα 1)Larse 2)Tale of us 3)Solomun 4)Hosh 5)Nicolas Jaar 6)Nina Kravitz 7)Gui Borrato 8)Maceo Plex Πάρε ενδεικτικά μία φρεσκαδούρα (Release Date 09/04/2012) http://www.youtube.com/watch?v=eZkOc2Nlwg0 Σχετικά με τους χαρτογιακάδες φίλους της για mainstream καταστάσεις μπες εδώ Κυρίως κατηγορίες Hot 75/New Dance Radio 1 Members και γενικότερα ότι σχετίζεται με Dance , Rnb Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Ούτε εργάζομαι εκεί, ούτε έχω κανά γνωστό.Απλά έχω παρατηρήσει πως ανανεώνεται κάθε εβδομάδα.
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ωραία όλα αυτά παιδιά σας ευχαριστώ! Από ψαγμένα (μαζί με το link) πιστεύω έχω πράμα να δουλέψω... τώρα πείτε λίγο για τα πιο mainstream (αυτά που παίζονται πολύ στα "καλά"/μεγάλα μαγαζιά του είδους) κανένα "καλο" σταθμό που παίζει πολύ τέτοια μουσική (για να ακούω τα κομμάτια και έτσι να μην χρειάζεται εγώ να τα ψάξω) και ό,τι άλλο "insider" tip ξέρετε είτε εδώ είτε με pm.. (πχ ποιος παίζει σε πoιο μεγάλο μαγαζί από ποιες πηγες "παίρνει" την μουσική του η αν έχει εκομπή σε ποιο σταθμό κτλ ή "καλύτερα να πας την τάδε ώρα σε αυτό το μαγαζί και μετά να πας αυτό και να καταλήξεις σε εκείνο" και τέτοια ) ξέρω πολλά ζητάω.. αλλα ok οποιος δεν βαρέθηκε να διαβάζει και έχει όρεξη ας ρίξει μια ιδέα καλοδεχούμενη είναι και θα βοηθήσει πολύ στο να μάθω γρήγορα απότι θα μάθαινα αν τα έψαχνα μονος... καλυτερα να ζηταγες τα νουμερα του joker επισης θα πρεπει να βρεις καποιον δαπιτη που εχει παει στο W
FedonasP Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 καλυτερα να ζηταγες τα νουμερα του joker επισης θα πρεπει να βρεις καποιον δαπιτη που εχει παει στο W ήλπιζα πως ο δαπίτης που κανονίζει ή συμμετέχει συχνά στα gala της δαπ να είναι και μέλος του insomnia η τέλος πάντων ο οποιοσδήποτε κάνει αυτή την ζωή τέλος δεν πιστεύω πια να είναι τόσο joker.. σιγά ποσα τέτοια μαγαζιά με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές υπάρχουν στην αθηνα? και ποσα διαφορετικά τραγούδια παίζουν συχνά στις "ώρες αιχμής" .... πάνω από 100? δεν νομίζω.. αλλα και 100 να είναι δεν περιμένω και τα 100 να τα βρω από εδώ.. τέλος πέρα από τα τραγούδια και τα μαγαζιά κάποιος που ξέρει από σταθμούς (γιατί ούτε radio ακούω.. κάνα δίφωνο βαριά βαριά ) θα μπορούσε να προτείνει κάτι. και πέρα από εμενα με λίγη περισσότερη συμμετοχη (δεν είμαι αχάριστος φυσικά..) ίσως εξελιχτεί σε καλο topic για γενικού ενδιαφέροντος αναφορές σε trendy κομμάτια clubbing κτλ θα googlarei κάποιος (που ίσως δεν ξέρει καν το insomnia) πχ athens clubbing κτλ και θα τον οδηγεί εδώ
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ήλπιζα πως ο δαπίτης που κανονίζει ή συμμετέχει συχνά στα gala της δαπ να είναι και μέλος του insomnia η τέλος πάντων ο οποιοσδήποτε κάνει αυτή την ζωή τέλος δεν πιστεύω πια να είναι τόσο joker.. σιγά ποσα τέτοια μαγαζιά με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές υπάρχουν στην αθηνα? και ποσα διαφορετικά τραγούδια παίζουν συχνά στις "ώρες αιχμής" .... πάνω από 100? δεν νομίζω.. αλλα και 100 να είναι δεν περιμένω και τα 100 να τα βρω από εδώ.. τέλος πέρα από τα τραγούδια και τα μαγαζιά κάποιος που ξέρει από σταθμούς (γιατί ούτε radio ακούω.. κάνα δίφωνο βαριά βαριά ) θα μπορούσε να προτείνει κάτι. και πέρα από εμενα με λίγη περισσότερη συμμετοχη (δεν είμαι αχάριστος φυσικά..) ίσως εξελιχτεί σε καλο topic για γενικού ενδιαφέροντος αναφορές σε trendy κομμάτια clubbing κτλ θα googlarei κάποιος (που ίσως δεν ξέρει καν το insomnia) πχ athens clubbing κτλ και θα τον οδηγεί εδώ γενικα λιγο πολυ οι περισσοτεροι εδω μεσα ψαχνουν την μουσικη τους *γιαυτο κλαιγονται για τις τιμες των σκληρων*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα